14

SS

преди 4 години

Интеграцията е невъзможна!!!

13

Чукундур

преди 4 години

Като разрушите старите каква е гаранцията,че новите след някоя година ще станат същите?После пак бутане и строеж ли ще има?

12

мак

преди 4 години

Пловдивчани да не спят, защото вместо напр. парк или детска градина ще има ново гето. Тия няма да тръгнат на работа или да теглят кредит, като всеки нормален човек, а ще получат нови жилища или ремонт наготово, и няма да ги пазят, щото не са се трудили за тях. Да не говорим, че самите ц.ни правят кочини от блока, след това викат дай нов. Общинарите да питат ямболци за прословутия ци.ски блок, какво стана с него и дали заслужава да подариш на въпросните дори 1 тухла. Стига с грижите за тях.

11

vaseto willi

преди 4 години

Браво!!! Направете нови жилища дайте ги на тези същите животни давайте им помощи и интеграционни и какви ли не още помощи нека си живеят и харчат парите на хората които работят.Браво!!!А за тези които са работили повече от 45 г. за тази държава 200 лв. ПЕНСИЯ!!! БРАВОООО!!!!!!

10

V

преди 4 години

Аз съм собственик/ общината /. Наводнения блок е необитаем. Прекратявам договора за наем. Ще строя, когато си платя 120 млн. заем.

9

Анонимен

преди 4 години

Постройте им направо конюшни защото в тази общност най-важният член на семейството е конят последван от децата който носят пари около 1500 лв. на месец от социални.

8

Gogo

преди 4 години

Ами собствениците на тези блокове или да си ги ремонтират или да теглят кредит и да си купуват нови апартаменти. Всичко друго е дискриминация.

7

Ха-ха

преди 4 години

Да ги рушат барабар с обитателите

6

1234

преди 4 години

защо ще се строят нови!?! празни апартаменти под наем колкото щеш!

5

До 6

преди 4 години

Така са ставали комунисти българите преди 44та. Като са видели скъпите къщи ииии, революция... Дано им дадат безплатни къщи, та да има още една революция.

4

Анонимен

преди 4 години

Купете им шатри като на Кадафи. Повече ще им харесат защото отново ще решат да берат арматурното джелязо от панелите.

3

???????????????

преди 4 години

Кога държавата ни ще поиска от Брюксел средства, за да построи общински жилища, в които да настани 10 000 млади български семейства, в които всеки един от съпрузите има или средно, или висше образование?После, в продължение на 20 години да не им търси пари нито за вода, нито за електричество, нито за парно.Защо да не направим един такъв социален експеримент, за да видим дали настанените там българи ще се интегрират в родината си така, че да не искат да я напуснат? И колко деца ще създадат?

2

Sali Djevdet

преди 4 години

До Аушвицizka6 li dati igraya idin kol vav tikvata

1

Аушвиц

преди 4 години

Построите им един луксозен Аушвиц и ги кастанети всички там.