11

Анонимен

преди 4 години

До До 10Имат само хипотези базитрани на сегашния модел. А този модел има повече дупки отколкоот успешни предвиждания. Няма никакава причина да предполагаме че неговите предвиждания за възрастта на слънцето са вярни при условие че този модел не може да формира слънчевата система такава каквато я виждаме и въобще не може да обясни "горещите юпитери" наблюдавани в други звездни системи. Не може да обяани и множетво други наблюдения н комети, астгероиди, магнитното поле на юпитер и друг феномени.

10

До 10

преди 4 години

Има няколко различни варианта чрез които може да се определи възрастта на слънцето и то с точност.Това,че ти не си наясно,незначи ,че е невъзможно.Затова има учени и общаци.

9

Анонимен

преди 4 години

До StardustНяма такова нещо като "жълто джудже". Спорет сегашния модел слънцето се води: main sequence star. Тоест напълно стандартна звезда.Друг е въпроса че настоящия стандартен модел има много дупки и е отдавна време да го сменят.

8

Анонимен

преди 4 години

Да бе то пък щото знаят колко старо е слъънцето. Едва ли не всеки месец излизат нови открития, котио не се вписват в сегашния модел за образуване на слънчевата система, и учените все се заканват да ходели 'back to the drawing board' а продължават тоя модел да го бутат напред като догма.

7

Stardust

преди 4 години

Слънцето е звезда от тип G2V (жълто джудже), по-стари е само дядо мраз.

6

Щерю

преди 4 години

Съществуват древни записи на гърци, египтяни, индуси и китайци, че комета е посипала тонове златен прах по земната повърхност.

5

Анонимен

преди 4 години

Как е долетял до нас за 2-3 милиарда години? Някой да изчисли скороста до най-близкото съзвездие.

4

Брей

преди 4 години

Според учените=======Учените са дефакто монасите в синагогата на Сатаната! Едва ли има по-голяма заигравка с душите на хората от това, което казват учените! Лъжи, лъжи и пак лъжи. Това е!

3

АнонимеН

преди 4 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!ПРАХА МОЖЕ И ДА ОЦЕНЯТ КОГА СЕ Е СЪЗДАЛ ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЕ СЪМНЯВАМ!!!НО КОГА ТОЧНО СЕ Е СЪЗДАЛО СЛЪНЦЕТО Е ТОВА НЕ МОГАТ ДА ОЦЕНЯТ ИЗОБЩО КЪМ МОМЕНТА!!!

2

.

преди 4 години

Престанете да ограбвате историята ни!Този прах е македонски!!!

1

1969

преди 4 години

Тази новина от архива на НАСА ли я копирахте?