27

мен Геле

преди 4 години

много яко, ама доста позакъсняло

26

Анонимен

преди 4 години

Ген открит през 2008 години вече за 5 години от откритието си се бил придвижил незнам си къде си. Тия за *** ли ни смятат? Този ген сигурно съществува от милиони години и ако е трябвало да се привижва на някъде до сега е имал милиони възможности да го стори.

25

не думай

преди 4 години

За разпространението на съвременните зарази са най виновни авиокомпаниите ;) През тях заразите плъзват глобално .Да закрият авиокомпаниите и готово ;) Хем работна ръка за австрийците хем ограничаване на заразите .

24

Анонимен

преди 4 години

Малкло е.

23

проф. Ан

преди 4 години

Тук от 30 години имаме супер бактерия тип ***. Тази бактерия не мре от нищо. Може да източи трансформаторно масло и да я удари тока без особени поражения. Учените имат надежда, че може да се справят с нея, но трябва да се действа преди да е развила резистентност към газ.

22

Анонимен

преди 4 години

До 27В България умират от собствената си глупост. Много малко от хората имат каквото и да е здравна култура да не говорим за дентална.

21

Анонимен

преди 4 години

Човека се е взел за нещо уникално и всемогъщо и забравя, че е част от животинския свят на тази планета... ми ще умират нормално не сте богове.

20

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAТи пък много знаеш колко умират от болести в Китай...

19

Анонимен

преди 4 години

води се Трета Световна война. Тя е започната от богатия Елит и е насочена срещу ВСИЧКИ останали. Тъй като вече сме акумулирали благинките, които са им нужни, а автоматизацията на производството позволява да минат без 90% от популацията просто решават да се "освободят" от нея. в помощ са им всички научни достижения на Човечеството... И това ако не е ИРОНИЯ

18

Анонимен

преди 4 години

И четвърто,прави се предварително биограма и изследвания,за да се установи кой антибиотик е най-подходящ за вашето заболяване.Пето,правете си микробиологични изследвания от време на време.

17

Анонимен

преди 4 години

Първо да спрат да създават изкуствено болести,това се прави непрекъснато и от фармацефтиката и от силови структориИ второ,да не се заниманиват с използването на ГМО и други извращения,както и прекаленото пръскане на химия,тъй като не само почвата се замърсява токсично,но и самите полезни бактерии,организми за почвата и растенията измиратТрето,купувайте само български стари лекарства,ако е възможно да се излекувате с тях!И четвърто,прави се биограма и изследвания кой антибиотик е най-подходящ

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПреди години ни плашеха със свински грип. В Китай били умряли 12 души от него, а не казаха, че пак там са умряли милион и половина от обикновен грип.

15

Анонимен

преди 4 години

Леко ни пдготвят.Миналата година подформата на грип,бяха пуснали вирус,който дупчи директно дробовете.За сегаизчакват.Може би се надяват сушата ,безводието,които ни натресоха да доведе до холера или чума.Чакаме давидим.Упрвляващите мълчат.

14

kaputt

преди 4 години

бактериите също са организми като нас и също възпроизвеждат най добрия ген, антибиотиците убиват бактериите на около 90% а останалата част няма възможноста да ви разболее и бива подтисната от имунната система,но най често когато курса по приемане завършва на 4ден защото се почуствате добре остава по голям брой и при възпроизвеждането им се "разплождат"бактерии които са наполовина"разболяни" така малка част бактерии изграждат свой имунитет срещу антибиотика , следва предаване на друг човек Ит.н

13

бай ганю

преди 4 години

балканска ракийка сутрин и вечер на гладно би трябвало да помага като предварителна мярка специалистите съветват да се започне имунизацията веднага

12

АнонимеН

преди 4 години

ТАКИВА СУПЕР БАКТЕРИИ МОГАТ САМО ДА СИ МЕЧТАЯТ ЗА ГЕНОЦИДА КОЙТО БОРИСОВ НАПРАВИ СПРЯМО БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ!

11

Сандо

преди 4 години

страхувайте се, треперете !!!... а бойко вече точи черно море!

10

Анонимен

преди 4 години

И да ви е страх няма са плашите има хора които се опитват да всяват масови психози дишайте спокойно и колкото по малко време отделяте на медиите толкова по добре

9

Анонимен

преди 4 години

До 8 нов много се лъжеш не планетата не е гъстонаселена гъстонаселени са мегаполисите

8

Константин

преди 4 години

Да, вярно е, че искат да ни държат в страх и напрежение. Но аз ще напиша, тези вируси дали не се създават в лаборатории от хора за да се създават после и медикаменти и да се въртят едни пари. И другото което е, има и за умиране и за живеене.