9

Анонимен

преди 4 години

2 милиона прави здрави арапингела стоят с ръце в джобовете по цял ден и се чудят на коя германка да го подадат, ама да ги хванат за гледачи не може? кой ще им ги храни? от хората от изтока направиха модерни роби. за 1000 евро на месец бедни женички от чехия, полша и балканите им бършат накакните *** по 24 часа на ден, биват обиждани, бити и т.н. Меркелице де е солидарноста?

8

Анонимен

преди 4 години

Пуснете същата статия още няколко пъти и ще ви е за пръв път.Калпaзaни.

7

Анонимен

преди 4 години

Всичко стана само за пари и рано или късно системата се срива, защото главния критерий е да е евтино и започват всякакви врътки за да се изцака системата. Не че по-рно нямаше други видове изроденост на системата, но в момента всичко е хаос.

6

годинките изтекоха

преди 4 години

До АнонименПреди отваряне на границите с ЕС процъфтя бизнеса с работодатели-фантоми!!Появиха се много обяви за работа в пресата с Решение на съда и номер лиценза!Кандидатите плащаха със залъка си за оформяне на докуминти, преводи и такси!Подадените документи тутакси се изхвърляха на *** и в уречения срок за резултата винаги и всякога ти заявяват НЕ СИ ОДОБРЕН ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ................Измамите се ширеха навсякъде без изключение. МВР знаеше, но бездействаше....Сега всичко може,

5

до "до фундамен

преди 4 години

Бе, научихме се, ама корабът отплава, прангите щракнаха, камшикът плющи, тръстиката ни чака.Както пише и в матрялчето.

4

уловката

преди 4 години

До фундаменталистНеизвестното е повече от известното! - Посредниците най-много ще спечелят!Под формата наразлични допълнителни удръжки и неплатен извънреден труд !Така, че нетната голяма заплата ще се превърне в брутна! От гурбет няма забогатяване!

3

Анонимен

преди 4 години

До фундаменталистТези "стъкълца" си имат и оригинални еквиваленти. Недоразвитите общества трябва да се научат да виждат разликата.

2

фундаменталист

преди 4 години

То, поначало, "свобода", "демокрация", "толерантност", "права на човека", "европейска солидарност"... днес, се оказаха само еквивалент на едновремешните шарени стъкълца, с които са излъгали индианци и "афроамериканци", да ги заробят, да им вземат златото, земята, децата, живота... всичко.

1

Анонимен

преди 4 години

Това вече го писахте вчера. Разберете се с колегите, като застъпвате на смяна.