35

Познат

преди 4 години

Прочетох вссички коментари. Не съдетете преди да познавате човек. Не знаете нищо и коментирате. Митко беше и ще си остане един прекрасен млад мъж. ПОЧИВАЙ В МИР БРАТ МИ. Аз съм МАЙКА и страдам .. Всяка една която е загубила детето си знае каквое. Дали семмейството "проси" за погребението!

34

Тодар Правешки

преди 4 години

До славянинА Вие питали ли сте ги? Защото аз работя със поляци и те знаят, че са славяни!По-скоро се запитайте защо са "русофоби"!А по въпроса за аргументите ви :Навсякъде стават лекарски грешки. Но възхода на медицината се извършва в гадния Запад, а не на Изток! Кога последно руснаци и китайци са направили значимо откритие или пробив в медицината?

33

до 41 от славянин

преди 4 години

Ти питал ли си лично поляците дали се смятат за славяни! Ако не си, питай ги! А че *** (поляците) са най-примитивните русофоби, това го знаят всички! Но дори и най-първобитните русофоби вече започват да проглеждат, че първобитната им русофобия повече им вреди отколкото им помага, заради''цивилизационните блага'', които постоянно им натрапват твоите любими атлантици с техните ''ценности'', мистър проатлантик!

32

до 41 от славянин

преди 4 години

Ами защото вие вярвате, че само западните публикации са истинни, ''сър'', затова! Като нямате аргументи да ме опровергаете започвате да търсите телето под вола!

31

Тодар Правешки

преди 4 години

До славянинА Вие защо четете и цитирате западни публикации другарю? Те не са верни по презумпция. Друго е да цитирате "Правда" или Академията на науките на СССР, пардон, РФ, че да ви повярвам. Апропо, най-чистите славяни са поляците. *** в Полша и кажи, че трябва да слушат руснаците, защото милеят за славяните, и ще се събудиш в болница, ако изобщо се събудиш!

30

до 38 от славянин

преди 4 години

Вчера излезе инфо от задокеански лекарски организации в което се твърдеше, че третата най-разпространена причина за смъртност в сащ след раковите и сърдечно-съдови заболявания са лекарските грешки, мистър негрофил!

29

Тодар Правешки

преди 4 години

Половината от постовете са от колхозници, завиждащи, че не могат да емигрират в САЩ!Понеже медицината в Америка е под всякаква критика, Йосиф Кобзон виеше като флекс, че американците са му забранили да стъпва там и не може да се лекува от рак! Не искаше човека да се довери на водещата руска медицина и това е! Мая Манолова и тя се лекува от рак в гнилия Запад и не ще и да чуе за лечение в България или Рассия!Предателка! Стефан Данаилов и той се доверяваше на западняците да му лекуват рака.

28

Трът

преди 4 години

Митата го познавам от близо когато беше тренер в Кувейт. И там си беше ***

27

Анонимен

преди 4 години

Лечението в Щатите зависи изцяло от Медицинската ви Застраховка!!!!!Има доста видове мед. застраховки и незапознатите с тази процедура може да се объркат при избора какво да включва тя.Например, ако не сте запознат с "тънкостите", може да заплатите повече, а мед. застраховката ви да включва по-малко/ниско покритие и обратно!Затова умните се консултират със специалисти преди да си направят застраховка в САЩ!

26

Такава е съдбата

преди 4 години

на предателя, предал родината си за долари, да гние тан на улицата, 1 ст. няма да им дам

25

Мор за емигрантите

преди 4 години

каквото е търсил това е намерил, осъществил е американската си мечта, *** от лекарска грешка в Американистан, ха ха ха

24

Анонимен

преди 4 години

Все повече разбирам ,че нашите емигранти са утайката на обществото.

23

П. С

преди 4 години

Чушмата тук върви на макс! Поздрави от слънчева Гърция! Вечно ваш Росен Банов Плевналиев.Завинаги с ГЕРБ в нашите сърца!

22

Анонимен

преди 4 години

То едни лекари големият там,всичките са от третия свят.

21

Чичо сам

преди 4 години

"Близки на семейството са отворили дарителска сметка в сайта gofundme, в която се набират средства за погребението и болничните сметки на Димитър."КАТО ВИНАГИ - БЪЛГАРСКИТЕ ПРОСЯЦИ най-прочути ПРОСЯЦИ в СВЕТА!!!

20

ПроСоТо

преди 4 години

да си лекар е ПРИЗВАНИЕ,трябва да дадеш всичко от себе си за болния!..Но стане ли тая "професия" чиста проба БИЗНИС,както е и у нас и в Америка,нещата около нея загрубяват и изпростяват..За това:-"Бай бабо да та не срещне мечка!"........иначе в кръга на майтапа:-Ама Якимов жив ли е още?..Аз бях дете,когато той беше "звездата" на ЦСКА,..или "Левски",не помня..Сега яз одъртех,а той /жив и здрав да е!/ държи фронта......"ъгейн":-"Бай бабо да та не срещне мечка!"....обаче майката гледа свире

19

Анонимен

преди 4 години

Средната продължителност на ПРЕДСТОЯЩИЯ живот в САЩ е 78,5 години, но намалява в последните години. Средната възраст на починалите през 2019 година в САЩ е значително по-малка. Това за 91 години е голям смях.

18

Анонимен

преди 4 години

Явно момчето си е имало сериозен предходен здравен проблем и предишни лечения и лекари. Отишъл сам в болница защото трудно дишал. Що търсите под вола теле и лекарски грешки. Има си ситуации при, които се умира независимо от усилията на лекарите. В Америка лекарите трудно грешат, защото ги съдят като за световно!

17

kaput

преди 4 години

Най добрата медицина е в сащ, никой не е застрахован от инфаркт или инсулт, отидете в която и да е бг болница в по голям град и ще намерите хора на по 35г с инсулти и инфаркти

16

лекар

преди 4 години

Прочетох книга за доболнична помощ при инфаркти написана през 2015-та година.Книгата е написана от университетски преподаватели.Написаното там ме ужаси.По зле е и от при нас!