48

шматка

преди 4 години

До трънНе е до силата на държавата.Тези не са интегрирани в истинския смисъл никъде.Не става.Тяхното социално развитие е замръзнало някъде в каменната епоха.Защо е така може да каже само науката но тя е под чатала на политиците и ще си мълчи.На запад стават малко по цивилизовани но това е заради купищата пари изсипани върху тях.Западняците си плащат здраво за тази "интеграция".Нямам си на идея защо е тази толерантност и какви резултати очакват

47

Анонимен

преди 4 години

" през 2020 г. да се сменят каналните отклонения до блока"Първо трябва да се сменят (премахнат) обитателите на блоковете, а после да се прави всичко друго!

46

трън

преди 4 години

При слаба държава, няма как да има интеграция. А на нашите политици(а те всички са ДС котило) им е много "удобно" така.

45

българин

преди 4 години

Жална им майка на горките ВИК-работници , дето ще чистят на тия гнусотиите и клоаката !!

44

мак

преди 4 години

Самите обитатели правят от тези блокове ко.чини, това им е "колорита". Статията май намеква, че понеже са в опасност, трябва да им се дадат нови жилища.

43

когато

преди 4 години

когато нещо не си го платил построил , изгладувал ...търпял лишения А получаваш на готово е така , когато чакаш и смяташ че някой е длъженникой в този живот не е длъжен на никой нищоИли се получава ..знаете както в онзи лаф " чужда жена кокали няма "...

42

Анонимен

преди 4 години

Опасни са не блоковете, а обитателите.

41

Анонимен

преди 4 години

В Ямбол, имаше един такъв блок 20, но благодарение на кмета, го събори.

40

Анонимен

преди 4 години

КОЙ ЩЕ ПЛАЩА?

39

аман...

преди 4 години

когато разните правозащници от запада реват за правата на ...шведите да направим така , във всяка европейска столица им дават по 1-2 блока , ние им осигуряваме столипиновци да живеят там и те на място да гледат какво се случваТогава ще имам примера пред очите си и ще млъкнат

38

шматка

преди 4 години

До 41Няма мисловен процес.Тези са на ниво родовообщинен строй.

37

шматка

преди 4 години

Не ремонти резервати трябват

36

Анонимен

преди 4 години

На мен ми е много интересно какъв е бил мисловният процес, когато в тоалетната се е изхвърляла зелка или кокошка!? Да не би да са се засрамили, че снимат какво се изхвърля през прозорците и са решили, че така ще е по-прикрито?

35

.......ето

преди 4 години

понеже някои все чакат да им се даде и искат права, права...права..имам предложение за социален експеримент строи се блок / два даже / най модерен по последна дума- 5 звезди да е даже и в единият се слагат да живеят ТЕ , в другият нормални..и се следи състояние , развитие.... на индивидана БАС на каца с вино и 100 кила суджук , че...., че.... ясно ви е , нали?? че този с ТЕ....ще го бастисат и оглоздят...

34

-)

преди 4 години

Щом като са недобросъвестни наематели и рушат имуществото, то тогава се прогонват и дори се съдят. Така е с нормалните хора. Не знам как е с приютите за душевно болни, май им бият някакви успокоителни.

33

Анонимен

преди 4 години

В това пловдивско котило нещата са ясни, но до 20-30г. и в цяла БГ ще има наистина огромни проблеми. Животът на голямата част от панелките отдавна е изтекъл (ресурс 40г.), колкото и да го удължават не може да надхвърли 80г. А първите панелки вече са на около 60г.

32

РАН - ЪТ

преди 4 години

Може и още !И още може !Може ...още ...

31

жоро

преди 4 години

Да наемат няколко автобуса и да развеждат туристи. То е като някакъв резерват там. Само трябва да са с бронирани стъкла. Все едно си на сафари. Е, не можеш да ги отстрелваш тия същества - те са специален застрашен вид. Колко трябва да си ***, че да си превърнеш собственото жилище в бунище и някой после друг да ти е виновен. Кой ми srа в гащите един вид се получава.

30

Бате Гойко

преди 4 години

Милиони хора нямат достъп до питайна вода, тия изливат 60-70%.

29

Бате Гойко

преди 4 години

"Като цяло загубите в града се около 60%, тук са малко повече"Смяяятай. Милиони хо