68

Анонимен

преди 4 години

водолази няма ли в таз държава да им отчетат водомерите?

67

gio

преди 4 години

До 71 Българкане, грешиш, този етнос струва на българския народ между 5 -7 млрд. лева на година.

66

Българка

преди 4 години

ЗАГУБАТА НА ВОДА ЗА ГОДИНА В СТОЛИПИНОВО Е НА СТОЙНОСТ 700 000ЛВ... ЩЕ ТОЛКОВА ЗАГУБИ ОТ НЕПЛАТЕН ТОК И ДАНЪЦИ. И ОЩЕ МИНИМУМ ТОЛКОВА ЗА ФАЛШИВИ ТЕЛКОВЕ, ДЕТСКИ И Т.Н... ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА САМО СТОЛИПИНОВО НИ ИЗЛИЗА МИНИМУМ 3-4 МИЛИОНА НА ГОТИНА. А ОЩЕ 100 ГРАДА И МАХАЛИ КАТО ТЯХ! БОГАТА ДЪРЖАВА СМЕ ЩОМ ИМАМЕ ТАКЪВ РЕСУРС. А ВИЕ СИ МЪЛЧЕТЕ....

65

z

преди 4 години

Тогава Движението за Права и Свободи да им направи домове и да ги дундурка, щом като се вижда, че техните хора всячески съсипват държавата. Или да посмее да се преименува в ДПЗ права и задължения.

64

До Z /16/

преди 4 години

Те не искат свобода, а слободия.Свободен можеш да бъдеш само там, където има някакви гаранции за неприкосновеността и правата ти.В режим на слободия едни са недосегаеми и безчинстват, а останалите по принуда търпят.И навремето пак се събираха да живеят на семейни начала още на 12 г. и никакви санкции не можеха да ги отучат от безобразията им. Не можели да се женят ли? Ами те и по-рано не сключваха граждански брак, а бащите роми разрешаваха да бъдат вписвани в паспортите им само момчетата.

63

М.Земан къмБежанците

преди 4 години

"Не сме ви канили.След като вече сте дошли, ще живеете според нашите закони. Комуто нашите закони не харесват е свободен да си върви!"Нас също никой не ни е питал дали искаме тук да бъдат заселени 360-400 000 роми, събрани от съседните държави. Ако те и потомците им искат да останат тук, ще спазват законите и няма да получават бонуси. Ако не им харесва, да се махат от България.

62

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се направи така, че да не може дори въздух да си поеме онзи, който не спазва законите. Земята да пари под краката му и никъде мира да не му дават. Санкциите да са тежки и да се отработват принудително!Само така има някакъв шанс да се очовечат.Който не ще, да заминава накъдето му видят очите!Няма невъзможни неща. Нужна е само управленска воля и премиер като Орбан.

61

До Трън /49/

преди 4 години

Защо бе, човек? Защо да ги интегрираме посредством репресията на силна държава?В закона трябва да се каже просто и ясно - ще имаш българско гражданство, ако живееш според законите на страната. Щом тези закони не ти харесват и същевременно има държава, която те приема, тогава губиш българското си гражданство!Нека той да драпа да се интегрира и да положи усилия за това, а не ние да го молим да благоволи да бъде интегриран и да го отрупваме с бонуси само и само да се съгласи да бъде интегриран.

60

Изход от ситуацията

преди 4 години

Щом са съсипали предоставените им жилища,1. Да ги заплатят!2. Да губят право занапред да получават жилище от Общината и от Държавата.Който няма пари, да отработи принудително цената на жилището, което е съсипал. Това да важи и за наследниците на такъв недобросъвестен ползвател. Ако откаже да отработи борча на онзи, когото наследява, да няма право и той да получи общинско жилище.Безкомпромисно да се прилага Закон срещу скитничеството! Няма пари за наем? Да го отработи или марш от България!

59

Докога тези ще рушат

преди 4 години

имоти, получени от тях с предимство, но построени с парите на данъкоплатците, които десетилетия наред са чакали да им дойде ред за жилище?! Някои и не дочакаха.Редно е недобросъвестните ползватели да бъдат заставени да заплатят щетите!Но вместо това, сега ще им дадат нови жилища, като награда за това, че са съсипали тези блокове. А младите българи ще продължат да отлагат създаването на семейство и потомство, защото - дори и да създадат такова - никога не им идва ред за общинско жилище!

58

z

преди 4 години

До Анонимен 2.Едно време нямаше такива гета. Изведнъж някой реши, че определени хора имат нужда от интеграция и те започнаха да рушат свободно. Така се държат и в трамвая, така се държат и в имота, който са им дали да ползват. Според мен огромния проблем едно време за конкретните хора беше, че не могат да се женят преди да навършат 17 и че трябва да ходят задължително на училище, а те искаха свобода.

57

До 60

преди 4 години

Във Франция също има много гета, дет са по-зле от Столипиново. А България може и да е европейска държава, но жителите на Столипиново не са европейци. Те така си живеят и в Индия, и в цяла Европа. И да им построим нови блокове, пътища, канализация, електрификация, абе всичко. До 4г са го развалили. Кофти материал са.

56

Анонимен 2.

преди 4 години

Чета и не знам,как живеят хората в тези гета,никаква надежда,в една уж европейска държава,да позволяват да съществуват подобни гета. Но не мислите ли,че управляващите са виновни за това окаяно състояние на хората? Нима няма никаква надежда за промяна ? Не забравяйте,че този проблем засяга всички поданици на Република България.

55

Анонимен

преди 4 години

Такива статии ме карат да съм горд, че никога не съм плащал данъци на България.

54

Анонимен

преди 4 години

Направете една 10 метрова стена около цялото нещо и оставете естественият подбор да си свърши работата.

53

TheCrow

преди 4 години

След като се наводнява, защо не спрат водата, която и без това не се плаща? ВиК спират водата на такива, като нас, а на ромите безплатно! Всички шефове на ВиК са за затвора!

52

ъ

преди 4 години

Рушенето на общинска/държавна собственост и разхищението на природни ресурси също трябва да се води подривна дейност и да се наказва като противодържавен акт. Най-вече в обедняваща страна като България.

51

шматка

преди 4 години

До някойДобре де защо полюсите се обръщат.В Индия има стотици храмове и палати строени по време когато други народи са строели само землянки и изведнъж цялата тази цивилизация рухва.Тръгват едни кланове които даже и не могат да прочетат надписите оставени от дедите им.Къде е грешката водеща до такова оскотяване

50

Митев

преди 4 години

До макИ като им дадат нови жилища пак ще им е....ат майката. И, естествено, тези НОВИ жилища ще са построени с НАШИ пари!!!

49

Някой

преди 4 години

Освен понятието "Еволюция", съществува и понятие "Деволюция", което е обратно на еволюцията. Деволюцията протича много по-бързо, за много по-кратко време от еволюцията. Просто социализирането им е "Кауза пердута".