85

Анонимен

преди 4 години

Дамо един як неосоц, начиная откъм Запада, и в Столипиново почва нова ера.

84

истина е

преди 4 години

И най-корумпираната държава във вселената !

83

Анонимен

преди 4 години

Там живеят все едно са в 13ти век.По добре да отидат да живеят в пещери по горите както са били пещерняците.С кожени облекла на голо от убитите животни.Стрели и лъкове ще си направат.Копия също.Ще ловуват.Като индианците.От време на време Бойко ще им носи гребенчета,огледалца и огнена вода.След това ще ги претопят както янките са направили.

82

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

преди 4 години

Евроатлантическата интеграция за България се оказа една голяма ****ция.

81

Тея пък

преди 4 години

То цялото СеСеСеРе-2 е гето със средна заплатат по-малка от средната Българска, с минимална заплата по-малка от Българската , а взели акъл да дават на ***.

80

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Добре, че са руснаците да кажат истината.У нас никога няма да я чуете, защото не е политкоректно.

79

Анонимен

преди 4 години

Хаха! Цялата Русия е едно гето с изключение на Москва, дори С. Петербург запада вече. Гетото в Пловдив е като всеки краен квартал в руските градове. За справка, репортажите на Варламов относно руските градове.

78

Анонимен

преди 4 години

Гeто, ама от сой.От една културнс дтолица на Европа! Гордеем (ли) се.

77

Фатката

преди 4 години

Е да станем едно абсолютно царство, ама късно ще си дойде акъла. Нищо, вие си трайте още, да ви взимат златото за без пари, да имате по-голяма смъртността от Африка, 15/1000, това е най-голямата смъртност в света. Огромните данъци, беззаконието, въздуха. И накрая като си вземат куфарите за Швейцария, тогава ще ви светне слънцето. До тогава, радвайте се на демокрацията, комунизма, фашизма, абе каквото искате. Будали.

76

Анонимен

преди 4 години

До PB50 или 80 000?Или 150 000?Каква е разликата! Дори и Господ не знае колко са!!!!

75

Анонимен

преди 4 години

България стана гето за 10 години.Когато простите българи изгониха Станишев за да го сменят с един *** провинциален пожарникар всичко отиде по дяволите.И знаете ли, от сега нататък вече няма значение какво ще направите.СВЪРШЕНИ СТЕ !!!Държавата е разградена до степен от която връщане назад НЯМА.Нещо като глобалното затопляне и премоинаването на повратната точка.Краят е НЕИЗБЕЖЕН !!!

74

Анонимен

преди 4 години

Ми нормално е след 30 години американско партьорство и евроатлантически ценности!

73

Анонимен

преди 4 години

Отново глупостите на Русия. В Индия каква нямат гета та там цялата държава е едно огромно гето. Ами Бразилия с огромните гета които наричат фавели а? Какво са тръгнали да сравняват муха и слон.

72

Анонимен

преди 4 години

Колко села се закриха в БГ.Знаете ли?Съсипия.Няма ред защото няма и държава.Обран бостан сме ,обрулени от всякъде.

71

Анонимен

преди 4 години

Ми да си изберем някой друг негерб, който да ни докара до национален просперитет. Ми нали сега сме демокрация, можем да ги избираме, свободни сме. Кого предлагате да изберем да ни докара до национален просперитет?

70

Анонимен

преди 4 години

Герб ще ни докара до национална катасрофа.Освен да крадат заемите които взимат друго не знаят.ТЕзи дни са теглили пак около 200000000 ,но вече не са прости и не казват.Траят си ,да не ни дразнат,защото са на наш гръб.Сумата набъбна а и още ще набъбва.

69

Анонимен

преди 4 години

ами тая лента.рус да беше направила и един анализ на българските села.Че там погорома е огромен,като след авиобомбардировка са селата в България!Обезлюдени,унищожени и разграбени!

68

Човек от Гетото

преди 4 години

Ми след десетки години руска власт и влияние, сме се превърнали в гето. Няма нищо необичайно.

67

Анонимен

преди 4 години

Цяла България стана ГЕТО !!!Гарантирано от *** Боко и неговият електорат.

66

шматка

преди 4 години

До 71:))да да.Ромските махали може да са мръсни но не са опасни като гетата в щатите.Едва ли ще те застрелят или убият.Не знам по какви критерии правят тези оценки