105

До 116

преди 4 години

Възможно е, но трябва да се направи преброяване и хората, които живеят тук, по адрес, но не са, да са в отделна графа.

104

Анонимен

преди 4 години

Според мен реално живеят само 1/10 от населението на България там .Мноо хубава махала никой не плаща нищо на държавата.Това се казва свободна зона .Обаче трябва да си европеец за да имаш къща .Повечето са в Западна Европа на помощи от 700 евро на дете .

103

114 съм

преди 4 години

В текста **** означава къщичка за Sus domestica. При лошите стопани тя е нечиста и мирише.

102

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108"А Русия е далеч по- голямо гето от Столипиново! "...Хкрементче размазано, градовете в Русия са поразително чисти! Ти, свикнал с тукашната ****, даже не можеш да си представиш що значи чистота! Един фас да хвърлиш, ще се намери някоя бабуся да те нахока и накара да го вдигнеш!В Русия гета няма! А към цыганам се отнасят с обич и дружелюбие! Те си имат оркестри, хорове, театри.* - пиша тази дума с мъка в душата, тя важи за гетата и за фъндъшката столица!

101

Анонимен

преди 4 години

Столипиново: най-голямото ромско гето в Европа-факт...Къде точно лъжат руснаците?!

100

Анонимен

преди 4 години

Столипиново си беше много хубав квартал преди да влезем в този клозет ЕС.Дори Принц Чарлз е гостувал там

99

Анонимен

преди 4 години

В Русия минималната заплата от 1.1.2020 е 12,130 рубли, което са 348 лева, а у нас е 610 лева - почти два пъти повече

98

Анонимен

преди 4 години

Руснаците вече могат да ни лазят само в краката по доходи и заплати.

97

Анонимен

преди 4 години

Колхозниците да си гледат тяхната ***. И за техния жалък стандарт нашите курорти вече не са евтини.

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен101 "Да си видят техните гета и да пишат за тях, защото там вместо роми живеят руснаци" фантазьор

95

Анонимен

преди 4 години

Да си видят техните гета и да пишат за тях, защото там вместо роми живеят руснаци.

94

До 99

преди 4 години

Това е европейски град, ни този квартал не е населен от европейци. Този квартал е населен от индийци и те живеят в такава типична среда, където и да са.

93

Анонимен

преди 4 години

Сега тука има хора които искат да кажат, че това на снимката е напълно нормално за квартал на Европейски град. И къде, къде има по зле от тази картинка. Да сравняваш други места и гета с този ад е най голямата глупост. Защо не сравним например някой наш град с истински Европейски, ами нямаме такъв дори и столицата ни не е на ниво. Руснаците били имали два три града ами имат ние нямаме и един да прилича на нещо.

92

Анонимен

преди 4 години

район Столипиново, който е признат за най-опасния в света...От кого по-точно е признат и по какъв критерий??? Най-опасното място на света, в което не се води война, без никаква конкуренция е Мексико с 15 града от 50 с най-много убийства на 100 000 души в света. Горе в класацията попадат още Венецуела, Бразилия, Южна Африка и... САЩ. И България, и Русия са много далече от подобни класации.

91

Анонимен

преди 4 години

До Евроатлантиците, гейове хайде да предположим, че Русия е изостанала. Ама ние нали сме в ЕС от 13 години и имаме квартал на Европейски град който е в 13 век. Смешни сте жалки сте и вече не сте интересни. Ние които сме закопани на дъното даваме наклон на супер сила. Хайде бягайте у лево вашата писта.

90

MARIN

преди 4 години

а колко са в германия

89

Анонимен

преди 4 години

Тиквата и неговите господари евро и амерогейци имат стратегия за интеграция на българите в ромския етнос, тъй че споко.Поркайте си и гледайте сеира

88

Анонимен

преди 4 години

Помните ли как викаха за Костов, че иска да ни направи "бананова република" с помоща на краварите? Е, постигнаха го с инсталирания еднокнижник Тиквата.Сега искаме, не искаме ще трябва да колиме.

87

Анонимен

преди 4 години

Само погледнете държавите от БРИКС на какво състояние са и особено образованието им. Положението е грамофон свири майка плаче както казваше покойният проф. Вучков.

86

Анонимен

преди 4 години

Тоя, който се пише ром (коментар 38) доста елементарно манипулира хората, лошото е, че те му се връзват.