125

Анонимен

преди 4 години

Тия диваци да си погледнат собствената мизерия, че тяхната и в Столипиново я няма.

124

човек

преди 4 години

До: номер 133Да знаеш, че парите на Путин са на привършване! Няма да спечелиш много от писане на лоши коментари за твоята мащеха България!Навремето още, преди да се разпадне СССР, рускините масово се женеха за български ***, разбира се не само от Столипиново, само и само да се махнат от земния "рай", азиатската съветска империя!Нашите чepни, рускините бели, като кисело мляко, руси, синеоки, високи!

123

Анонимен

преди 4 години

До ИцоМного правилно казано... Сега кажи, какво общо има с темата?

122

rusnak

преди 4 години

Столипиново е цвете на фона на бившия блок 20 в Ямбол. Иначе с такива гета е бол в България.

121

Ицо

преди 4 години

Пловдив е най - старият град в Европа и 5 в света!

120

Анонимен

преди 4 години

До 133. Не съм ходил в СССР, ОНД и Руската Федерация. Не им знам селата. Това което виждам, че пристигнели някой в България гледа да остане.

119

Дядо Соци

преди 4 години

До До този миризливко 133 Най забутаните им села са по цивилизовани....Ти изби рибата бе.Гледах съвременен руски филм и действието се развиваше в руско село. Къщи куптори , пътищата земни , я има магазинче в което още смятат със сметало, я не.По улиците тичат диви зайци. Видя се сама една стара лада.Жал ми е за дечицата, милите.Нашите села са чудо пред техните.Винаги сме били по добре от руснаците.Ай сик тир !

118

Анонимен

преди 4 години

Тия мизерници пък кой ги е питал за мнението им за тук.

117

Анонимен

преди 4 години

Каквато държавата такива и хората!България е внесла стотици хиляди *** и изнесла мозъци.

116

Ром

преди 4 години

Няма се обиждаме сега това е нищо в сравнение свноса на отпадаци от Ес ББългария е номер 1 с внесени стотици хиляди.

115

гетата са създадени

преди 4 години

след окупацията ни от СССР и по специална поръчка на руските стратези за дестабилизиране на България - Тодор Живков ВНАСЯШЕ тсингаанни от Румъния и Сърбия и ги заселваше в България, предимно в големите градове. Тези тсиннганнски гета не съществуваха преди БКП да изпълни заръката на началниците си от КПСС.Руските служби дори организират масова кампания по ислямизиране на българските цциннгани, строят им дори джамии уж под притекста че парите идвали от Саудитка Арабиа, направете си изводите защо!

114

Вечна с дружба СССР

преди 4 години

Описанието е точном но лента.ру не казва, че това гето е създадено благодарение окупацията на България от миризливия руски ботуш през 1944 г. На един от пловдивските хълмове все още стърчи като грозно бесило гигантски паметник на Альоша, крадливия войник на Съветска Русия под чиято диктовка бяха създадени *** гета в големите български градове като София, Варна, Пловдив, Сливен и други.Руският прислужникТодор Жовков ВНАСЯШЕ *** от Румъния и Югославия и ги заселваше в България, резулт

113

Анонимен

преди 4 години

"Поп краля Филип Киркоров" - по-голем смех не е имало.Ако тоя е крал, какво да кажеме за Елвис, Рой Орбисън, Франк Синатра, Том Джоунс и поне още 20 да не ги изброявам...

112

Анонимен

преди 4 години

А руснаците кога ще направят централна канализация в големите градове, като кОмсУмолск на амур?

111

Анонимен

преди 4 години

На тия *** цялата им държава изглежда така, тръгнали за нас да пишат. Да си пият одеколона и да си носят въже та да се вържат после за нещо.

110

Анонимен

преди 4 години

Като поместват снимки на такива бо.кл.учарници, каквато виждаме по-горе, защо в подзаглавието не поставят въпроса, кой ли е направил това сметище направо под прозорците и балконите?Да не би пък случайно останалите жители на Пловдив да ходят там, за да си оставят битовите отпадъци?По телевизията неведнъж сме виждали репортажи за такива места. Индивидите, които живеят наоколо вдигат рамене и казват, че не знаят кой е създал сметищата пред вратите и под прозорците им.

109

До 122

преди 4 години

Моята учителка по история, все ми казваше, че те идват от Индия, чрез османската империя. Те са пяли, танцували, задоволявали нуждите на султана, циркаджии. Общо взето това е. Руските римляните, нямат нищо общо с нашите.

108

човек

преди 4 години

По времето на Хитлер нацистката пропаганда е описвала руснаците като брадясали пияни селяни, болни, гладни и пълни с ***...В днешните сведения за България от руски медии лъха виртуозния стил на доктор Йозеф Гьобелс, райхсминистър на пропагандата на Третия Райх!Путин по нищо не се отличава от германските нацисти!

107

Бит на турци

преди 4 години

95% от нашите роми са тюркско-етнически племена, изгонени по времето на Османската империя на наша територия.

106

bonbon

преди 4 години

Какво гето е това?Цяла Бг изглежда така.Дори според изкривената бг статистика румелийците ще са мнозинство до 3/4г. сред 18годишните.Ако се усетим ще поискаме закрила от ООН в резервати,където етническите българи да се оттеглят.София и може би Варна са подходящи.Плводив вече е изгубен.Някакъв ром дори си построил замък и искал да си прави държава в Бг.Нещата си идват на мястото.