145

Бам

преди 4 години

До БумЗная, че българите винаги се делят на русофили и американофилиНищо не знаеш!Американофили няма.Къде ги видя?Видя ли, някога някой да вее американско знаме и да носи дрехи с лика на Труман или Рейгън?Тези, които наричате американофили са същност българофилите, които обичат само България и презират гнусната Русия.

144

Анонимен

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ НИКОГА Е НЯМАЛО ИСПАНОФИЛИ.

143

Анонимен

преди 4 години

162- В БЪЛГАРИЯ НИКОГА Е НЯМАЛО АМЕРИКАНОФИЛИ.

142

есесеровец

преди 4 години

Влезте в руски сайт,и там ще разберете колко ви обичат руснаците!

141

До русомраз

преди 4 години

А ние като *** в къщи, къде отиват ***, само на 100 метра в морето, а край яз Искър има толкова много вили, там се вливат кенефите им, а софиянци пият вода от там.

140

Бум

преди 4 години

Зная, че българите винаги се делят на русофили и американофили. Жалко, само че няма българофили. По повод новината - преди малко повече от година СНН (най-голямата американска медия) пусна топ 10 на най-опасните места в света. Столипиново беше на 3-то място, по спомен даже след наркокартелите в Мексико. Дано повечето от Вас, българи, дето се карате само Руссия с/у Америка четете това. Дано не ми изтрият коментара. Ако не ви е страх разгледайте с Гугъл за какво наистина иде реч там.

139

Българин

преди 4 години

Сега защитникът на индийците-Хелзинския комитет да разчисти около блоковете! Кънев да хваща лопатата и метлата и в действие, в противен случай това е нарушение на правото на индийците от Столипиново, за нормален човешки живот!

138

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59САМО ВИЖТЕ СНИМКАТА ОТ СТОЛИПИНОВО И СПРЕТЕ ДА КРЯКАТЕ СРЕЩУ РУСИЯИМА ЛИ ТАКАВА МРЪСОТИЯ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА ?!Има да!В Русия!

137

Анонимен

преди 4 години

Нали виждате снимката към статията?В Омск примерно точно по същия начин панелките са заобиколени с камари ***, а там роми няма.Направили са си го самите руснаци, защото те са ромите на цивилизацията.Разбира се те не виждат мизерията около тях, а гледат в нашата паница.Гледката в цяла Якутия е подобна.Потърсете клипове за Астрахан, Архангелск, Омск вече споменах.За по-лесно напишете Ужасъi русской глубинки.

136

Михаил Семков

преди 4 години

Аз мисля, че статията е напълно обективна. Защо трябва да се чувстваме обидени ако някой ни казва истината в очите? Мисля че това е много по-малко обидно отколкото западния модел на поведение-да ти говоря едно, а да ти мислят други.

135

българин

преди 4 години

До Кашчей БезсмъртниГРЕШИШ -НАЙ ГОЛЯМИТЕ КОМАРИ СА В СИБИР НО ПРЕЗ ЛЯТОТО

134

руснак

преди 4 години

До АнонименГАНЬО БАЛКАНСКИ -НАПИШИ СИ ИМЕТО

133

Русомраз

преди 4 години

Руснаците защо не погледнат себе си?Че 80% от тях все още cepaт в дyпкa на двора...

132

Анонимен

преди 4 години

До 154И аз гледам, че лично си засегнат, че руския Гулаг е най-голямия лагер на вселената....истината боли, затова си ми ми сложил минус

131

коментар

преди 4 години

Гледам че някои са се засегнали от написаното. Ама то както го е написал пък друг коментатор, Истината боли!Това са видели хората, това са показали! А някои българи пък я виждат тая картинка, ежедневно и целогодишно. Защото едно ще ви кажа, тези нито искат, нито могат да бъдат интегрирани в обществото. Те искат само да получават и никой да не им търси сметка за НИЩО! Иначе го дават обидени,че даже и заплашва, а никой и не смее да влезе в Махалата.Така че там законът не важи!

130

Анонимен

преди 4 години

Руския Гулаг най-добре е лагер на вселената...няма човек, няма проблем !

129

Анонимен

преди 4 години

От България:Русия - най-пропадналата и мизерна държава на света.

128

НАТО

преди 4 години

Гето-*** е много правилно обяснение за Столипиново.

127

БХК

преди 4 години

Истината боли! Ако не го кажат от чужбина, ибрикчиите около асфалт ага няма да го сторят. Работа, работа...работата те прави свободен!

126

Анонимен

преди 4 години

До Гетата са създадениА гетата в САЩ по чия поръчка са създадени? Пак ли по поръчка на Съветска Русия?