118

Анонимен

преди 4 години

За мен няма нормален нито християнин нито мюсюлманин. Няма бог и това е ясно за всеки мислещ човек. Мюсюлманите са ми по-отвратителни защото вярват в един самопризнал се подофил и го наричат пророк. Просто не е имало лудници да му диагностицират шизофренията. Неслучайно религиите са създадени преди психиатрията да се създаде като наука. Говори ли ти бог си пий хапчетата. Освен това да считате жената за по-долна от мъжа е също признак за умствена недоразвитост. Жената е родила всички нали?

117

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам американците или по-скоро тяхната външна политика,но...това на снимката на армия ли ви прилича?Група говедари гледащи фойерверки...

116

Анонимен

преди 4 години

в Аерика се води пропаганда че целият свят ги мрази. Правят си укрития за времето когато ще се разпаднат. Даже и по телевизията ги дават тия приготовления - консерви за три години и тнТе самите си знаят тяхното общество колко са слабички.

115

Обаче

преди 4 години

Следват обещаните от Тръмп 52 удара по територията на Иран, след което ходжите ще запеят друга песен.

114

Домитър

преди 4 години

Е,сега Американците нагазиха в *** .... ! Русия е за Иран , а те имат ядрени оръжия( и двете страни ) .:::!! Този път се надраха американските ***!!!

113

ИДЕ ВИДОВ ДЕН

преди 4 години

Хан Телериг разбирал че в Плиска е пълно с византийски шпиони. Той писал на императора, че иска да му прати списък на шпионите си та заедно да затрият България. Император Константин пети му написал списък и го пратил. Хан Телериг взел че ги изклал. България в следващите столетия тръгнала напред.КАТО ПИШЕТЕ ШПИОНЧЕТА АНТИБЪЛГАРСКИ ЗНАЙТЕ ЧЕ НАПИСАНОТО ОСТАВА И НЕ Е ДАЛЕЧ ДЕНЯТ КОГАТО МОЖЕ ПРЕД СЪДА ДА ОТГОВАРЯТЕ ЗА НАЦИОНАЛНОТО СИ ПРЕДАТЕЛСТВО. БЪЛГАРИЯ ПАК ЩЕ Е НЕЗАВИСИМА

112

Дюрасел

преди 4 години

Като са нямали БАТЕРИИ "Патриот" дано поне са имали свещи...

111

!

преди 4 години

Хммм, имах друга представа за балистична ракета ! Ако такава се забие , база няма да има!?

110

Активист на БКП

преди 4 години

Бай Дончо в шок и ужас ! Краварите се сапасяват с храна и минерална вода !!! Младите американци напускат USA и бягат към Mexiko за да се спасят от мобилизация !!! Апокалипсис във Вашингтон !!!Венсеремос !!!

109

Зозо

преди 4 години

До Анонимен....След окупацията на Ирак икономиката на САЩ не се развива добре....Уааахахахаа, онуфрииии, икономиката на САЩ не е била по-добре от 50-те години бря.Бай Дончо е бизнесмен, а не полковник от КГБ:))))))))))))))))))))))))))))))))))))Били бомбардирали базите. Довечера с гаранция ще хвърчат фесове и миризливи шалвари.

108

Анонимен

преди 4 години

Като окупираха Ирак и Афганистан ограбват богатствата на страните а такива кампрадорски режими като българския изпращат българските войничета да гинат за богатеенето на окупатора.

107

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

106

Зозо

преди 4 години

Хахахахааа, рано-рано, руските хибридни шиити са се разпенили тук :))))))))))))))))))))Смешни типове.... Бай Дончо ще ги оформи

105

Анонимен

преди 4 години

https://youtube/watch?v=IZKMP8gnMCAето разказ на пилотите за юговойната как са се борили с многократно превъзхождащ противник

104

Анонимен

преди 4 години

До OTOMAN LEGACY..1:1Убит втория по влияние човек в Иран : няколко дупки в пясъка.

103

Анонимен

преди 4 години

Брех... Браво на иранците! Честно казано, не вярвах, че ще се осмелят да ударят. Светът трябва да преодолее страха си от САЩ, може това да е едно добро начало.

102

Анонимен

преди 4 години

В една война въобще не е важно техническото превъзходство за победата. Най-важен е бойния дух. Даже и чеслеността на армията не е от особено значение

101

Анонимен

преди 4 години

След свалянето на стелта американците спират другите стелтове от участие във войната хахаха, едно е пропагандата а друго реалните бойни качества на тоя ***.

100

Анонимен

преди 4 години

Предупреждаваме Великия сатана, арогантния и опитен режим на САЩ, че всяка по-нататъшна агресия или друг ход ще бъде посрещнат с по-болезнен и смазващ отговор на ваща територия.

99

Анонимен

преди 4 години

Не вярвайте на съобщенията че няма американски жертви. Аз отдавна не им вярвам, защото американците са доказали, че лъжат като използват методите на Йозеф Гьобелс. Например те лъгаха че сърбите не са свалили стелта, а като по сръбската телевизия показаха бабите как танцуват по крилата му, изстреляха ракети по белградската телевизия. ТОВА СА ЕДНИ БЕЗОЧЛИВИ И НАГЛИ ЛЪЖЦИ. ЕТО ВИ ЛИНК ЗА СВАЛЕНИЯ САМОЛЕТ, ПОСЛЕ ДАДЕН НА РУСИЯ КОЯТО СЕГА ИМА СТЕЛТ https://youtube/watch?v=V0oQLO3wS5M