138

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще им остави тая пакост без отговор, САЩ не иска война.САЩ искат Иран да се опомни и да им дойде акъла.И ще млатят само по ръководители и организатори. Реално това е смешен отговор от страна на Иран - избиха им няколко зъба с един точен удар, а те сега махат с юмруци из въздуха.

137

Анонимен

преди 4 години

Израел пак са невинни агънца и само ще намажат, а САЩ ще го отнесе заради тях

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 45Вече има унищожени американски самолети от вторият удар. Иран разката супермените )))Е да ама видя ли какво стана при третия удар?Американците удариха иранците просто брутално.Със САЩ шега не бива!Аятоласите се свиха в ъгъла и толкова.

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 196Българин да плюе по Русия освен п о м а к няма. Та така по *** к ЗОЗО - да ти го назозат у зад никаАко се съди по коментарите възхваляващи Ердоган и Турция последно време можем да кажем, че точно помаците пишат в полза на Русия тъй като вожда Путин е в близки отношения с една мюсулманска държава тъпкала България 500 години.Друго обяснение за този феномен няма.

134

Анонимен

преди 4 години

До алиТрета световна не се задава.Русия и Китай естествено ще застанат на страната на тарамбуките, но това няма никакво значения.САЩ ще закарат 2-3 самолетоносача до Персийския залив, ще изсипят всичко, което носят в Иран за два дни и ще си тръгнат, а Путин и вие ще подскачате насам - натам безпомощно и това ще е.

133

Аз

преди 4 години

"батерии Patriot". Чакаме противоракетни комплекси и от Варта.

132

Анонимен

преди 4 години

Лъсна поредния опит за лъжа на САЩ - в тази новина нямало жертви а ето я и новината в същата рубрика на този сайт че са 80 жертвите. Кръглото число показва че е и това е лъжа. Как па не са 79 или 81. Но вече е лесно и при 1000 жертви могат да казват че са 80 никой няма да брои погребенията

131

Анонимен

преди 4 години

Докато мислите, че от САЩ и Русия единият е добър, а другият - лош (или обратно), значи нищо не сте разбрали. В геополитиката, а и не само там, няма добър и лош - има интереси, егоизъм и желание за демонстриране на кого му е по-голям - като при шимпанзетата. В общи линии, хората по върховете в наши дни са много сходни с шимпанзетата. Само чакаме момента, в който на власт ще се появи президентът Камачо. Тръмп изглежда като негов предшественик.

130

Анонимен

преди 4 години

Това било, онова било, не знам си кво било... клоун бил, *** бил, човек на руснаците бил. Е сега ще видите кой е. Досега ги оставяше ако може да им се размърдат гънките.

129

Анонимен

преди 4 години

Смешнициии :) Чак с нетърпение Иран да убие някой американски военен и жалката им иранскаа кочиина да бъде заличена :) Но те това го знаят много добре и целят гаргите :))))

128

Анонимен

преди 4 години

До Зозоне смеят да ги ползват 52 за бойни действия, където има съвременни руски батареи а Иран има. Защото и тоя самолет ще отиде в Москва.

127

Анонимен

преди 4 години

Ако Тръмп не отговори с огън няма жертви но ако отговори значи има и се крият.

126

1984 гьобелсСАЩ

преди 4 години

Въобще като няма жертви и щети в базите защо ни дадат телевизионни репортажи оттам хахаха. След като няма противоракетна защита базите са на салата. В юговойната американците не лъгаха само за стелта, лъгаха за свалени няколко десетки техни самолети. Близо до Трън имаше паднал самолет и го изнесоха в закрити камиони, ако беше сръбски щяха да го дадат по телевизията а не да го крият.

125

Анонимен

преди 4 години

Каквото повикало такова се обадило

124

Зозо

преди 4 години

До Не се вълнувайтеДовечера Тръмп ще им отбележи хеттрик с Б-52 :))))))))))))))))))))

123

Зозо

преди 4 години

Хахахааааа, най-смешните хора са комуго-атакистите, сънуващи Путин, Ленин, Сталин и червената армия на Дунав:)))))))))))))))))))))))))))))Същите по съвместителство /шизофренно/ са православни шиити, сърбомани изповядващи азиатски ценности и също така кланящи се на Ердоган, Мъдуро и Ким.Абе ***!!!

122

Не се вълнувайте

преди 4 години

Мачът сега започва, просто ходжите биха началния удар.Интересното тепърва предстои.

121

Анонимен

преди 4 години

Браво на иранците!

120

Анонимен

преди 4 години

Ало мюсюлманите - знаеме го вашето трудолюбие в кръчмата докато жените ви берат дърва и берат тютюна. Стражшно сте трудолюбиви - жените ви работат като роби. Както и децата от най-мънички

119

SS

преди 4 години

ба си логиката на американците, ми значи и ние трябва да ударим белия дом щото Тръмп мисли гадни работи за балканите и евентуално може нещо лошо да направи на България....имали данни имат грънци, колкото Ирак имаха химическо оръжие...