29

do 25

преди 4 години

пич един тир които кара 20тона вавли по 200 гр едната да кажем са 100 000 вафли ! аЙДЕ СЕГА раздели тез 50лв дето ще ги даде за тол такса от пловдив до бургас на 100 000 и виж колко ще ти се оскъпи вафлата ! Другото ще е ояване на афив патрони !

28

Хахаха

преди 4 години

Ако някой успее да накара и *** с трошляците за по 500 лева да стачкуват ама перманетно и да изчезнат от пътя, аз лично му давам 1000 кинта...

27

Анонимен

преди 4 години

голямо важно, пътищата основно се трошат от тези стачкуващите, не може само приходи да имат без разходи , дойде време да плащат, макар че ще е на гърба на потребителя за да си остане тяхната печалба огромна

26

Анонимен

преди 4 години

Колониалният режим трябва да падне !

25

Анонимен

преди 4 години

Не гледай фона, той е друга бира. Гледай с колко ще поскъпнат стоките . Това къде всички.

24

ss

преди 4 години

що не стачкуват като плащат навсякъде освен у милата ни родина? Аз предлагам всички които плащаме винетки да стачкуваме за да бъдат забранено движението на тирове от 06:00 до 22:00 ! За осем часа могат да минат страната 2 пъти ! А за автобусите какво да кажа !!!! Винаги ще се сещам оная фирма как печели търга за линията София - Пловдив и как вдигат цената на билета !!! Като не им угажда да фалират и толкоз ! Стига сме купували мерцедесите и бентлитата на пишман патроните !

23

Анонимен

преди 4 години

Лакомията на тези управници е безгранична. За десет години ни натикаха в тинята. А оня с Джобният Тенис се строши да се вози с джипчето и да вика Глейте бе колко бачкам с поглед магистрали праим на дунавски вълни. Самозабравиха се и всички други са им виновни отпреди десет години. Водата в Перник е изчезнала при управлението на Герберски Кмет но той нее виновен виновен е некой друг. За 10 г. Откраднаха милиарди . Но те не са некой друг е. Кой ги открадна бе мизерният народ ли.

22

До 20

преди 4 години

Малко е на фона на 100 лв. за кола дето я излезе един път в месеца я не, а комиона и автобуса сноват ежедневно по стотици километри и трошат пътищата.

21

Анонимен

преди 4 години

Само така.Успех.

20

Анонимен

преди 4 години

До sportЕ 1300лв за винетка малко ли е?! Данък 1200 малко ли е ?Да не говорим че в други държави част от акциза върху горивата отива за поддръжка на пътищата

19

Анонимен

преди 4 години

Това за девет часовия работен ден направо изби рибата. Нали ще ви избягат и малкото останали трудоваци. Западни страни въвеждат шест часов работен ден, нашите с..м..отаняцi девет. Жив човек няма да стане. Всичко ще забие към Италия.

18

Анонимен

преди 4 години

То тези синдикати са д, у, п, е, и *** с правителството, абсолютно нищо добро не правят за хората, така е и със всякакви комисии, ток, вода, данък всичко вдигат, а народа мизерства и си трае!

17

Анонимен

преди 4 години

Бе като карат в чужбина не стачкуват. Тука все не са доволни. По им е на кирия да плащат евтини винетки.

16

Анонимен

преди 4 години

До Ще затварят пътища! 2Ако трябва ще затварят. Щом прекаляват с експлоатацията и нечовешките условия на труд и живот.

15

Анонимен

преди 4 години

Напълно подкрепям! Никой не е тръгнал с камиона да се вози ей така,тези хора ни доставят храна ,стоки от първа необходимаст и тн, може ли да си представите без тях какъв ще е живота ни

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Не е мирис на Позитано. Ти си мирис на олигарсите.Нарочно ще се преструвате на жертви, че уж стачките ви пречат, протестиращите ви пречат, а всъщност сте платени ***, които внасят разделение в обществото.

13

Анонимен

преди 4 години

За транспорта не знам, но трябва да се стачкува за 9- часовия работен ден, който въвеждат. Не може Велев да командва държавата. И стачката трябва да е само социална, а не политическа. Да се спре с политизирането на всичко. Синдикатите- вън!За 30 год. синдикатите предложиха ли някакви промени за облекчаване труда и живота на работещите?Синдикатите направиха ли нещо в полза на хората?

12

Анонимен

преди 4 години

Така е, стига сме стояли като овце и тея наглеци крадливи само да ни стрижат!!! Я, да се блокира цялата страна за няколко дни, да видим къде ще ходят

11

Патриот

преди 4 години

От където и да го погледнеш, позитански сценарий :)

10

sport

преди 4 години

Стачкуваме защото се опитват да вкарат тол система, но искаме и читави пътища, за които няма пари. Намирисва ми на параграф 22. Искам да знам, когато стачкуваме, какви предложения имаме? Значи всички тежкотоварни превозни средства, които допринасят повече за разрушаване на транспортната инфраструктура, следва да продължат да внасят нищожни такси в бюджета, който пък от своя страна трябва да нарисува един средства, с които да поддържа и увеличава пътната мрежа. Е, как бе, младеж? Как да стане?