69

До Анонимен 65

преди 4 години

Да се смея ли или да плача от безумния ти коментар!!! Какво ще рече "сега превозв ачите били решили", като този такси засягат най-вече обикновения потребител на стоки. За уточнение: всички пътни такси платени от превозвач в страната в последствие ще им бъдат иплатени от всички нас, т.е. те няма да бъдат за сметка на транспортните фирми. И вместо да сте им благодарни, че те като общост поне протест организираха, вие говорите пълни смешки! Изказвайте се по въпроси, за които сте компетентни!

68

Анонимен

преди 4 години

По 100 тина лева годишно на човек ще глътне ТОЛ системата,ние сме тричленно семейство значи 300 лв годишно ще ни се върже!

67

Анонимен

преди 4 години

НЕ ще ПЛАЩАТЕ, ами ще ПЛАЩАМЕ! Защото всички ще плащаме за ТОЛ системата като ни се вдигнат цените та да напълним джобовете на управляващите, а пътищата пак ще си останат в това положение.

66

Анонимен

преди 4 години

Ще плащате пътен рекет на мутрата.

65

Анонимен

преди 4 години

Добре де, за тази ТОЛ система се говори от да кажем 2 години, от 1 е вече инсталирана и готова. И всички говорят колко прекрасно нещо ще е, колко пари ще влязат в бюджета (на някой) и т.н. И превозвачите не казват нищо. Имаше и избори, превозвачите пак нищо. И внезапно решиха, че в понеделник ще направят всенародна стачка, защото им било много. А ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ ДОСЕГА??? Защо трябваше да се харчат всичките тия пари за тази БЕЗУМНА система, без подобие в Европа, за да се сетите сега, че ви е много

64

човек

преди 4 години

До: номер 63Ами как да ти го обясня? Аз като ходя на работа, и във фиша всеки месец си виждам удръжките, които автоматично ми ги удържат от заплатата.Там си пише всичко, данък за това, данък за онова, застраховки, осигуровки, пенсионни, какво ли не щеш, за здраве, за старост, за всичко!Накрая като се разболееш или остарееш - пак плащай! Защо? Ами трябвало да се доплаща.Като се пенсионирам пък сигурно ще ми кажат: Ми то парите са свършили.Е? Как ще ме обвиниш, че не плащам?

63

бай Тодор

преди 4 години

Биляна Бонева от БНТ има говорен дефект,що не е освободят?

62

Анонимен

преди 4 години

В България никой за нищо не иска да плаща, но Държавата да му плаща е най добре. Айде сега ми кажете какво е Държавата, това са данъците на всички хора. От къде да дойдат пари след като никой не иска да плаща нищо.

61

човек

преди 4 години

До: номер 51Ясно е, че абсолютно нищо не ти е ясно!На мен също не ми е ясно, но поне си го признавам.Да използвам повода да попитам, има ли някой тук от коментиращите изобщо, който с ръка на сърцето да си признае, че не всичко му е ясно?Май съм само аз?Всеки е експерт, всеки разбира всичко.За твое сведение, на всички митинги на СДС съм скачал и викал "Кой не скача е червен!"Резултатът след 30 години: Сега ни управляват пак червени! Наречи ги ГЕРБ, БСП, ВМРО и т.н. - един дол...

60

Ти да видиш..

преди 4 години

Лелеее, майко ! Борисов е пътник. Нинова е в невиждан възход.България е на прага на най желаното правителство, с премиер Нинова.Да не дава Господ.

59

бай Тодор

преди 4 години

Биляна Бонева от БНТ има говорен дефект,що не е освободят?

58

бай Тодор

преди 4 години

Биляна Бонева от БНТ има говорен дефект,що не я освободят?

57

ссг

преди 4 години

Къщата на село ти се напука защото за определени фирми които карат зърно по 60 тона правила няма. ДАИ- джиите като ги видят се обръщат на другата страна. при тези условия ще убият малките фирми с по 2-3 камиона които карат само в България . Абе майната им, скоро мечката ще заиграе и у вас

56

9 часа на ден

преди 4 години

са по добри от 8, така и така си станал за работа.5 дена х 9 часа = 45Перфектно, уикенда е за почивка.Събота ако се работи, трябва да се плаща +50%Неделя +100%

55

стачка ????

преди 4 години

кво е това бе, Вие не знаете кво е това.Добре, че големите транспортни фирми не са доволни, за тва ИМА организирана стачка.Иначе, Бай Митьо никога няма да стачкува.

54

бай Тодор

преди 4 години

Биляна Бонева от БНТ има говорен дефект,що не е освободят?

53

ТОЛА

преди 4 години

първо ще убие малките транспортни фирми, ще останат големите - на които ще има *** дето бачкат за 1000 на месец,второ - ще захрани търбуха на Тиквата,трето - ще намали трафика.Кво е тва, *** си купил стар камион, и е фирма вече, я марш обратно на село !

52

за месеца говорим !

преди 4 години

До камионЗастраховката е 4000 НА ГОДИНА, данъците - 2000 на годинаЗа месец говорим !И кво, една седмица ще се работи за разходите, много ли е ? Така е и по света.Въпроса е и някой да поддържа пътищата, ама надали.

51

Анонимен

преди 4 години

До камионГледах картата на ТОЛ системата в Германия. Ами индентично покритие. Какво пищите? Естествено ще обхваща натоварените пътища?! Вакарел, Нови Хан, гара Елин Пелин и Елин Пелин е мазало! И няма да плащате? Защо? Ами не Ви харесвало! В родното ми село къщите по централната улица се напукаха от самосвалите със зърно и инертни материали. За праха да не говорим. Те вече гара Елин Пелин се вдигнаха. Да се вдигнат и другите и няма да има нужда да плащате ТОЛ такса като Ви спрем. Наглеци!

50

От ясно по-ясно

преди 4 години

До човекИма платен или доброволен *** тук, но това не съм аз.Описваш собствените си фантазии. Иска ти се да е така, но не е. Не дай Боже някой да каже нещо срещу "Позитано" 20 и истерясваш. По-точно, тук веднага има ответна негативна реакция, като че ли 24 часа в денонощието бди някаква тролска позитанковска шпицкоманда.