17

Вин Дизел

преди 4 години

До АнонименЩе го напиша по-просто понеже виждам, че не си много досетлив.Все едно какъв е бил "автомата" и как е придобит, понеже той няма отношение към самоубийството. Би имало, ако го извади трепе *** или Анонимни мислители.Все едно е и защото за жалост един човек се е самоубил, оръжията са отнети и вероятно никога няма да разберем нито аз нито моя кумир какъв тип УСМ е имал "Автомата"Не насилвай мозъчните си клетки да допускаш кой какво може, знае или е правил, понеже това не ти ходи

16

Анонимен

преди 4 години

Еми не не е все едно, ама щом не схващаш разликата от автоматична и полуавтоматична стрелба няма какво да ти насилвам мозъчните ти клетки, че са малко да не останеш съвсем без тях. Явно и в казарма не си бил по очевидни причини. Ясен си ми колко ти е акъла щом тоя ти е кумир.

15

Вин Дизел

преди 4 години

До TotenkopfМоже и Калашников да е имал, САР или СЛР, пак са "автомати" колкото да има сензация. Това, че са полуавтоматични не им пречи на журналята да пишат АВТОМАТ има. Все едно има значение, човека се е самоубил, лека му пръст.

14

северозапад

преди 4 години

Напълно демократично и в синхрон с евроатлантическите ценности !

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ ДА ГА ПРОСТИ НО САМО УБИИСТВОТО ГРЯХ

12

Totenkopf

преди 4 години

Еми и аз това имах предвид може максимум да е имал ловен автомат - който естествено има полуавтоматична стрелба. Но за смешните псевдожурналисти няма разлика все едно калашник е имал, както винаги станаха за кашмер, явно мислят читателите си за същите овчари, като тях, аз например никога не бих им платил заплатите за такава "информация", която публикуват.

11

Анонимен

преди 4 години

През 2012 година хората се самозапалваха, сега се застрелват или хвърлят от високо. Причината е ясна.

10

Totenkopf

преди 4 години

"и автомат, които били законно притежавани от собственика." Може ли да раздуете как може да имаш законно автоматично оръжие? Пили ли сте си хапчетата днес?

9

Анонимен

преди 4 години

На всеки може да се случи умопомрачение в територията на мутрите. Добре че нее избил невинни хора а само себе си. С тоя Автомат можеше бая народ да завлече със себе си. Бог да го прости на лоша територия сее родил.

8

Анонимен

преди 4 години

до 7 Де пък го набърка президента в тази семейна сага? Толкова ли си изгладнял след празниците, че бързаш да захлебиш?

7

Анонимен

преди 4 години

При резидент румен радев ветото е така!

6

Я

преди 4 години

Да е е пишещия козлодуец, че сега вместо да дава коментар от близкия ъгъл, нещо го липсва.

5

...

преди 4 години

другарю, господин никои....*** да обядваш да не си похабиш купона(първо, второ, трето) и да не забравиш канчетата за довечера -да има какво да яде червендалестата ти фамилия

4

Виктор

преди 4 години

Докато бях женен всеки ден исках да се самоубия.

3

На пазар

преди 4 години

За законно притежаван пистолет - добре, автомат?

2

Ко сега

преди 4 години

Сигурно му е свършила ракийката по празниците - и за това.

1

Анонимен

преди 4 години

Щом има и и автомат, от гъробарите е