22

Анонимен

преди 4 години

"Всички лyди - на борба за мир!"От агиттабло в лyдница по време на комунизма.

21

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка всичко опира до пари, само не разбирам, защо онези мазни депутати си гласуват баснословни премии и им се плащат небивали суми пари за заплати и командировки, а в същото време цялото ни здравеопазване и най-вече психиятриите тънат в адска мизерия.

20

Анонимен

преди 4 години

До: Питащ (номер 21)А защо питаш?Та ти не знаеш ли, че положението е такова каквото е?Това е положението - държава няма!Няма пари, защото който може да свие нещо няма кой да го спре!Няма изгледи за оправия. Ти остави ми то няма пари за легла в психиатриите и опасно лyдите си ходят по улиците на свобода! Докторите само разчитат на тях, че ще си пият хапчетата които са им изписали и ще бъдат кротки...

19

Питащ

преди 4 години

Нямало пари, нямало персонал... Ами защо са тези министерства (на здравето, на социалните грижи и др.)? Как е възможно да не знаят какво е положението в тези болници? За какво получават заплати? Къде е правителството, което не упражнява никакъв контрол, а само се хвали? Къде са гражданите, които търпят всичко това?

18

Анонимен

преди 4 години

Vajno e patriarhat vulgarskii i vladikite vulgarski da imat zlatni vulgarski drehi, zlatni vulgarski kaski, zlatni tejki vulgarski gerdani, zlatni vulgarski bastuni, zlatni vulgarski pokrivi s zlatnite pari ot danacite v trezora na bg narod suveren...i da si razhohdat monarhicheskite djendarski offshorni tumbaci s dalgi bradi i luks limusini iz sultanata...

17

Ани Казашка

преди 4 години

Добре де, къде бяхте като се разваляше държавата ? За банани ? Ами сега рупайте банани. По цял свят грижата за лудите е работа на държавата, само в България е грижа на самите луди. Явно някои "велики сили" имат голям зор да разрушат България и редовно хвърлят плюнки чрез троловете си и другите ***. Но има видов ден .

16

РАН - ЪТ

преди 4 години

Може и още !И още може !Може ...Още ...

15

чувам гласове

преди 4 години

Свободна България !

14

Анонимен

преди 4 години

Здравеопазване 00 ! ама милиарди за саниране,милиони за джамии и църквии още хиляди знайни и незнайни харчове с цел Кражби и Далавери !Проклинам ги до девето коляно тези долни алчници !

13

Анонимен

преди 4 години

Лудите ще оправят държавата.Другите си плюха на петите и беж по света.

12

Анонимен

преди 4 години

луди показват откъде излизат да се разхождат и помагат на доктори за да узъптят (конвуират) друг луд...и идва въпроса кой е наистина лудия ? докторите че работят в такава среда , болните че са в такава ситуация или държавата и обществото ?и идва момента да се запитаме ние кои сме ,къде сме ,накъде утиваме и за какво се бориме ...

11

Анонимен

преди 4 години

Бавния разпад на държавата продължава.

10

Анонимен

преди 4 години

Глупости на търкалета психично болния като го натъпчат с лекарства и става жив труп колкото и да е физически здрав една инжекция и става по кротък от тревичка

9

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е, че станаха много и психичноболните с охрана.

8

Петров

преди 4 години

Някой си Джок дойде от Австралия и ачик ачик уби едно българсче и пак го пуснаха, та ще се занимава гербесрката власт с някакви психясали. Да правят какво щат, нали е свобода.

7

Петров

преди 4 години

Нали е демокрация да не е комунизъм та да има някакъв контрол и ред. БокУ е разпоредил хората да са свободни и да пътуват по магистралите и да харчат големите си заплати откакто той е на власт. Понякога ще утрепат някой ама това е свободата.

6

Анонимен

преди 4 години

Пак глупости. Питайте ТЕЛК-овете дали ще им дадат % за пенсии. Оттам излизат с 0% увреждания. Не стига, че ви спестяват пари за пенсии, ами и ще се оплаквате. Ако даден болен е опасен, той не е на свободен режим и си стои в отделението. Какви буйстващи - тях ги усмиряват с инжекции в рамките на 30 минути. Те ако буйстват повече от 24 часа ще умрат, защото бурята от токове в мозъка им ще блокира жизнените функции: дишане, сърдечна дейност.

5

Петкан

преди 4 години

Пълна пародия на държава е това

4

ha

преди 4 години

Психично болни, криминално проявени, излизт спокойно и се разхождат. И после оне ще ми казва че имало сигурност??? Ква сигурност бе човек, с такива хора по улиците???Нямало пари за охрана, нямало пари за ограда, няма, няма, няма. Само това слушаме, че няма. Ми направо отваряйте и затворите и това е. Няма, все няма. Ама за магистрали има, а?

3

пожелание

преди 4 години

Ами пратете им охрана от НСО. Защо пазят само депутати !!