15

Анонимен

преди 4 години

В Америка плащаш 34$ и се явяваш на листовки и след това на кормуванеИ не само, ами можеш да вземеш книжка на 16 години. Ама там няма "И кво прайм ся?", "Ще черпиш по едно кафе" и т.н.

14

Пародия

преди 4 години

Това нагледно показва че у Ме Е Ре то работят кръгли ***. Навсякъде контрола е по пътищата и глобите са жестоки. В Булгаристана е да си дадеш кеша за чафьорска книжка. После най много КАТ да изскочи от някой храст за 20 так а контрол никакъв.

13

ИЦО х

преди 4 години

ТОВА Е ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА НА ТИКВАТА Е КОРУМПИРАНА НА 100%.

12

данчо

преди 4 години

Неграмотен не може да кара кола и не трябва да гласува .---Като спреш неграмотните да гласуват БСП ще загубят повечето си избиратели и ще изчезнат като партия, а ГЕРБ ще останат да управляват еднолично за дълго време. Това ли искате? Все пак в България освен ГЕРБ и БСП няма други сериозни партийни организации и всичко друго е пунта мара.

11

Анонимен

преди 4 години

В Америка плащаш 34$ и се явяваш на листовки и след това на кормуване Тия наще уж да намалят жертвите по пътищата ,правят живота на курсантите труден като е същото време се шматкаме със джигитите на пътя ..един бонус малус го приемаме 10 години

10

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ги карат да разтварят бузи като на военните комисии.

9

Анонимен

преди 4 години

Неграмотен не може да кара кола и не трябва да гласува .

8

Помня

преди 4 години

Вместо да се наказват със затвор корумпираните , се наказват инструкторите и обучаемите курсисти.Едно нещо колкото е по сложно , по не върши работа.Същото е и с гражданската и с огромните глоби от КАТ и с корупцията в цялата държава.Няма го чувството от едно време, че ако сгафиш ще бъдеш наказан.Всичко опира да пари и ефект никакъв.

7

Анонимен

преди 4 години

Ами ако не мога да чета и пиша, "кво прайм??????Ъъъъ....., може ли да платя на някой даскал или дори професор да присъства при изпита???Ами, за каруца с породист Катър трябва ли книжка???А за Магаре???

6

Анонимен

преди 4 години

Каквито и мерки да има, всичко е безмислено, ако самите изпитващи искат да бъдат корумпирани... Нали пунктовете за ГТП имат уж строг контрол - камери, не знам си кво... Е, и? Пълно е с разни трошки по пътя, но със стикер за преминат преглед на предното стъкло.

5

Страшни очи

преди 4 години

А риалититу няма ли да го излъчват по някоя кабеларка за забавление на пешеходците.

4

Анонимен

преди 4 години

Ми айде де! Писна ми, да слушам некви селяни, как за кутия бонбони, 2 бутилки видка и кило домашно сирене, си купили книжка ...

3

Анонимен

преди 4 години

Защо се правят на луди много добре знаят, че основния проблем е с тези кандидати които въпреки, че уж имат някакво образование не могат да четат и пишат и за това върви алъш-веришът с книжките.

2

Ооо

преди 4 години

Структура към МВР не може да намери начин да издава лигитимното документи! Това е пълен смях!

1

Анонимен

преди 4 години

Това е расизъм