201

Анонимен

преди 4 години

Бонго като види зора и постъпва в болница със сърдечна атака, иначе е здрав като бик. Как става?

200

Анонимен

преди 4 години

Обонго от Банкя пак заглавичква стадото оФче с врелки-некипели.

199

men

преди 4 години

напушва ги смех на снимката мутрягите. и има защо. разиграват цял народ от над 10 години и бавно го пращат в отвъдното. и джамии ще строят и чела у под ше бият, стига да им фърлят по некой шекелец. а режима ще спре ама като вица с колелото, друг път....

198

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 191ЦЯЛОТО БКП СИ ОТИВА ЗАВИНАГИ.......Господ много здраве да ти даде за това което си написал!!! Бог да те благослови!

197

Анонимен

преди 4 години

Джамиите бяха центъра в който се привличаха и зомбираха хора,превръщаха ги в крайни ислямисти и терористи,а след това ги използваха за битки,убийства и атентати,а накрая родителите им оставаха без децата си,използвани в политически борби и убийства!Спрете този строеж на джамията,финансирана от външни сили!ЗАБРАНА НА АНТИБЪЛГАРСКИЯ CОPОC В БЪЛГАРИЯ !

196

Анонимен

преди 4 години

ЗАБРАНА НА АНТИБЪЛГАРСКИЯ CОPОC В БЪЛГАРИЯ !Хора,забранете го,както и в Англия и други държави го забраниха,дори и в САЩ е забранен,а тук си развява байрака!Гласувайте за Тръмп,спрете Cороc!Софиянци,copocoидите искат да строят джамия в центъра на София,на мястото на царските имоти и царската конюшня,спрете ги!Внесли са искане до общината да им предостави царския терен от конюшните!

195

Може, може

преди 4 години

Режимът, Бойковият режим.

194

Безценни лъжи

преди 4 години

Всички знаят че гепят водата за да могат разни угодни на властта бизнесмени да си пускат ВЕЦ-овете и да си ползват фабриките.Как е възможно да изчезнат 15 милиина кубически метра вода за 2 месеца,хайде 3?Ако бяха просто течове то язовирът би трябвало да е в Перник Нещо има и господата на снимката го знаят много добре.*** колко са закоравели в лъжите какви театри разиграват и колко не им пука за хората.Нищо добро не ви чака с такива хора.

193

Бай Миле

преди 4 години

Гледам с умиление - внука на Темелко Ненков - кметче на Перник, до телохранителя на Другаря Т.Живков, агента от ДС - Буда..да си раздават едни 35милиона един на друг.Тези не вадят нищо от джоба си - те дават одраното от всички български гърбове и души.Това го гледам в 21век , не след 1944г.Това става днес в 2020година..след 30години ДЕМОКРАЦИЯ!Сетихте ли се - техните деца и внуци ни управляват-единят кмет, другият премиер, а от 9милион, в обора са останали по малко от 6милиона матерял за стрижба

192

Синоптик

преди 4 години

Ако не вали яко, според мен няма да падне.

191

Анонимен

преди 4 години

Днес историята на Перник бе пренаписана. Кракра Пернишки остана в миналото. Новият герой на града се казва Бойко Пернишки! Да живей и се слави името му поне хилядолетие, така както бе с Кракра!

190

Анонимен

преди 4 години

А обезщетихте ли животновъдите за избитите стада и пропуснатите ползи?

189

А къде

преди 4 години

Са милионите на Лилето Винетката.

188

Сандо

преди 4 години

кво 30 милиона за Перник? те там се трпеха и копаха за по хиляда-2хиляди лв.

187

ген. Буйко

преди 4 години

Падането на режима до януари е надежда за цялата нация, не само за Перник.

186

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 192НЕ, Запада няма да ви спаси.Напротив, точно Запада ви натресе Тивоча и изгони Станишев заради руската ориентация.Тиквата им е обещал да спре руските проекти и те го тупнаха за премиер.Спасение НЯМА!!И виновника за всичките ви нещастия е ЗАПАДА !!!ФАКТ и то неоспорим ако имахте поне малко акъл в главите.

185

Анонимен

преди 4 години

Нужен ли ни е министър, който се надява БОГ да оправи проблемите му?Зададох глупав въпрос. Утре да направим избори в Перник, герб ще ги спечели! Сами сме си виновни!

184

Анонимен

преди 4 години

"Надежда за Перник" ?!?!?Шегувате ли се???В Перник ще са на режим поне 1-2 години.Тиквата ще ви заличи от лицето на земята.Скоро и в дуги градове ще е същото.

183

Don Claude

преди 4 години

Може, ама няма.

182

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА В СВЕТА КЪДЕТО ПОЛИТИЦИ ОБРИЧАТ НАРОДА СИ НА БЕДСТВИЕ ЗА ДА ВЗЕМАТ И СЕ ЗАДЪРЖАТ НА ВЛАСТ БЕЗ ДА СА ПОД ВЛИЯНИЕ НА ВЪНШНА СИЛА.