221

Поклон

преди 4 години

Браво. Молебена и Бойко свършиха работа. И с водата от пещерите Перник ще е наред. Весели празници, перничани. И нека се преклоним пред Бойко и всеотдайността му към народа.

220

Сотиров

преди 4 години

Не мога да разбера как може да има още толкова наивни хора, които да вярват на наглите лъжи. Сега да ви кажа от първа ръка. До януари е такъв периода, притока в язовира е най малък и няма как да влезе такова количество вода в язовира и премиера много добре знае това. Режима няма как да се премахне до края на Януари. Най-оптимистичният вариант е за месец Април, въпреки че и това още не може да бъде сигурно. Язовира отдавна е под критичният минимум 3 000 000 кубика и го крият от хората.

219

Чичето

преди 4 години

ДНЕС, хайде поне на празника не ни навирайте в очите мазната Мутра и простотиите му!Имайте малко повече медийна хигиена и малко повече уважение към читателите!

218

Анонимен

преди 4 години

Вижте си частните вецове на партийните си дружки. И вик та та с концесионери.Не само банки и европари се точат .точат всичко що може да се точи.

217

Анонимен

преди 4 години

Скоро вероятно няма да има никаква вода, защото консумацията е по- голяма от наличното.

216

Анонимен

преди 4 години

https://marica.bg/balgariq/video-pokazva-kakvo-se-e-sluchvalo-v-qzovir-studenaНякои е отворил шлюзовете на стената! КОЙ?

215

Анонимен

преди 4 години

https://vbox7/play:245049ff04Ето къде е отишла водата! Изтекла е през шлюза!А кажете ми кои е отворил шлюзовете на язовира!

214

Анонимен

преди 4 години

Развод ми дай развод ми дай, но повече не ме мъчи вземи панелите тръбанта, но въздуа ми остави!Оставка

213

Анонимен

преди 4 години

Откъде има толко пари да раздава?Нали има Бюджет гласуван в НС

212

Анонимен

преди 4 години

Средната месечна сума на валежите в по-голямата част от страната ще е между 30 и 60 л/кв.м, в планините и в най-южните райони - между 60 и 110 л/кв. м. През тази година се очаква месечната сума на валежите през януари да бъде под нормата. Колкото и милиони да дават господ вода не дава на тия измамници и ще свали режима Борисов

211

Анонимен

преди 4 години

Режима Борисов може да падне и преди края на януари ако помните 10 януари 1997

210

патриот

преди 4 години

Дано Господ БОГ помогне на заспалия български народ и го отърве от ГЕРБ през 2020 година

209

Анонимен

преди 4 години

Клипа с Павлова от преди 3 г не са ли го гледали! Ще направим првчиствателната, ще сменим тръбите...Снощи дадоха шефа на пречиствателната казва от 1975 не е правено нищо.Само аз и Нинова ли сме гледали Лилето!?

208

ИВАН

преди 4 години

трябва да се построят спешно поне 20 затвора и да се напълнят със управляващите от ГЕРБ

207

Анонимен

преди 4 години

дано да падне ГЕРБ

206

Анонимен

преди 4 години

Дрън дрън

205

HeinrichHimmler

преди 4 години

Кой ще плати сметката, защото е много лесно да правиш помен с чужда пита! Дано скоро правим помен на Бойко, че иначе няма бъдеще! Герберастката наглост гони невиждани размери !

204

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден водосвет за Перник , днес курбан за по малко жертви по пътищата на Тиквата , утре....Господи , пази България от Бойко Борисов и шайка .

203

postradal pasi

преди 4 години

Защо не казва нищо за Златев и концесионните му договори с "Веолия" и колко ВЕЦа смучат водата на Струма.. Тиквата да спре популистиката и да запре главните виновници а ето и Ботевград е заплашен заради същите ВЕЦове на *** .Целият КЕБР е на концесия и за електриката и водата . Засрамете се стига сте скубали народа БЪЛГАРСКИ СТОП, ОСТАВКА

202

Бат Ви Бойко - Вождa

преди 4 години

Да напомням ли форумния *** че аз не харча народни пари, това са пари от хазната с които разполагам и които харча по мое усмотрение. Вашите пари са тези, които ви остават след данъци и стях си правите каквото си искате. Айде сега стига сте се занимавали с глупусти и вървете да спите че утре ви чака работа.