18

Анонимен

преди 4 години

Не са питали топлофикациите - според тях от чнуари до март няма да мръднат нагоре от минус 20. Това, разбира се, няма нищо общо със сметките им.

17

Синоптик

преди 4 години

Днес времето ще преобладава, а какво ще бъде времето утре- ще ви кажа след Нова година!

16

Анонимен

преди 4 години

До 17Дрън. Дрън. *** глупости. Толкова бяхте богати през 70-те, че си крадяхте чистачките на москвичите.

15

Анонимен

преди 4 години

Ако знаете какви зими имаше през 60-те 70-те и 80-те години . Снега падаше в началото на Ноември и не се топеше до краят на Април. Такива зими едвали ще видите някога. Тук в София снега от улиците го товареха на зилове които го изсипваха в перловската река. Греехме се с битова нафта за 8 ст. за литър. Тези които имаха парно отваряха прозорците за да не се сварят за 12 лв на месец. Имаше Акумулиращи ел. печки тока беше 1,5 ст. за киловат. Нямаше гладни бездомни и замръзнали. А сега си ва макята.

14

До БГ ПРОСТАК

преди 4 години

Много си TЪП сашееее!!!

13

ПроСоТо

преди 4 години

До zeusами ето:-И тая твоя "прогноза" няма как да не се сбъдне с "90 процента сигурност"!Значи какво излиза?..-Твоята "прогноза" става,тая на синоптиците-"НЕ"?Природните явления и движения НЯМА КАК да бъдат "заковани"!..Някои се опитват да дадат ПРОГНОЗИ и това НЕ е лошо!Разбира се,както отбелязах:-"Прогнозата НЕ е "решение на МС"!та не разбирам реакциите ви..

12

Анка

преди 4 години

Казах му аз на Командира - дай да приватизираме от Горското една талига дърва! Ама той - не! Ще приватизираме само кашкавал от мандрата, че мандраджията е капиталист. А в Горското били наши хора, от ДПС- то. Наши хора, ама сега ще дадат ли малко дърва за землянката? Няма, днеска всеки гледа само себе си. Капитализъм! Добре, че без да ме види Командира, аз приватизирах поне дамаджаната с ракия от горския. Малко поне да се стоплим. Иначе сега как щяхме да я караме в землянката?!

11

Анонимен

преди 4 години

Моят през час и половина, два, размразява. Да не се е строшил, че тежка зима иде според драскачите

10

БГ ПРОСТАК

преди 4 години

Не надувайте много климатиците,че после да не ревем,че не можем да си платим тока.Иде и финансова криза,много ще бъда съкратени.

9

Кутев

преди 4 години

Няма да се плашите, хибриди мои юначни! Последна зима ще сме така, а догодина ще спечелим изборите, ще си дадем субсидия и най-накрая ще си платим тока! Следващата зима ще сме на топло, а ако спечелим убедително, ще ни дадат субсидия и за нов хладилник - модерен, със специална пластмасова поставка за осолената риба!Вие само дерзайте! Обличайте си шубите, идвайте на работа редовно и коментирайте, та коментирайте, за да спечелим!

8

zeus

преди 4 години

До ПроСоТоАз още от сега мога да ти дам прогноза за Август, от 15 до 40 градуса с превалявания на места, възможни са и бури, също толкова точна е като тази за Януари ;)

7

ЦИНИК

преди 4 години

Да стаа ако ще и минус50 градуса.Иам дръва,иам и климатик,иам и агрегат ,ако изгасне тока.Ядене и пиене брашно,картоф,ориз,фасул,едно прасе в фризера,50 литра ракия 52 градуса консерви бензин за агрегата 6туби по 20 литра.Тука по вашта медия един говореше да станем препари и да се запасяаме . Да ви каа могу прав излезе.

6

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоДобре ли сте?

5

Анонимен

преди 4 години

Жалко за журналистите. 3 дена повтарят за някакъв код пък то натрупа гигантския един сантиметър. Няма сензации и си скубят косите.

4

Анонимен

преди 4 години

Грета ке го оправи само си увеличете данъците и минете от автомобили на тротинетки с багажно.

3

ПроСоТо

преди 4 години

До zeusе,драги,все пак това е ПРОГНОЗА,тоест-"мотивирано предположение",НЕ е "решение" на Министерския Съвет..

2

ПроСоТо

преди 4 години

фъндъчката да побърза да осигури гуми за отопление на електората си!..щото едно е плямпаш,друго-да "практичнодействаш"..

1

zeus

преди 4 години

С такива големи температурни разлики прогнозата няма как да не е на 99 процента точна ;)