9

Анонимен

преди 4 години

Всеки кмет трябва трябва напърво място да се концентрира върху водата и въздуха. ДРУГОТО ообаче мнооооого пълни гушата. Е да, де, aма без вода и въздух закъде?Кой ти мисли обаче? И с какво ?О, пардон, те са го измислили: куфарите и - бежв гори тилилейски. Дали ?

8

Т

преди 4 години

А бе, този язовир за три дни ли се изпразни,?Къде са спали всички Калинки по веригата?Перничани, не ви трябва молебен, грабвайте винкело!Белким събудите и другите...

7

Елемаг

преди 4 години

Имам познати перничани свестни хора.За съжаление сме 28 декември валежите от сняг са нулеви,та чак плачевни.Тоя язовир ,за да се пълни си трябваха снегове ,а и не се знае какви ще са пролетните.Като гледам тенденцията за засушаване ,не съм оптимист.3-те мандата на ГРОБ,свързани с поголовна сеч,преместване на корита на реки,съсипване и експлоатиране на планината и строене си казват думата.Само един въпрос ме гложди:Перничани,къде са ви винкелите?

6

герберастпераст

преди 4 години

Бат Бойкуту газопровиди и магистрали строи пък сега и водопроводи искате да ви прави!Той да не е шесторъкия Шива я?

5

Анонимен

преди 4 години

Така е у бегето. Ако въобще се направи нещо, непременно е на юруш, в последния момент, айде, баце давай, че загинааме. Тва ананлизи, прогнози, планиране... не са за нас.

4

Анонимен

преди 4 години

Тръбите на снимката са за канализация, балъци.

3

Totenkopf

преди 4 години

"и ще бъде отслужен молебен за преодоляване на безводието." И защо чакахте толкова време? А уж имахте винкели?

2

Анонимен

преди 4 години

Бре... Даже не могат да си платят по-скъпо водата... :))

1

zeus

преди 4 години

Това е само началото на "плодовете" на 10 годишното управление на шайката. Открадна се каквото където е останало с никаква мисъл за бъдещето, дори оставиха цял град без вода само заради далаверата. Хората насред пустинята са измислили как да докарат вода, а ние при толкова водни ресурси стоим жадни...