29

Анонимен

преди 4 години

Само как изместиха причината, от източения язовир към водопроводната система.

28

Анонимен

преди 4 години

Егати тапирите, забележете, аварии няма, само като почнат да копаят "стават аварии".

27

Дедо

преди 4 години

Ехххх.....не стига че народа гладен,а сега и ЖАДЕН,ама да се събуди и да изрита ВИНОВНИТЕ - ЗАБРАВИ!Ама нали има още празници - трябва да се наливаме и оливаме с алкохол и мръвки - НЯМА ВРЕМЕ и ЖЕЛАНИЕ за ПРОМЯНА!

26

омерзен

преди 4 години

хидроинженерина с маркучите , тройкаджията от Симеоново , селянина от Банкя не са решение за Перник и България

25

Тръба

преди 4 години

Така се получава, когато не пускаш правилната бюлетина. Селянинът с голямата квадратна глава не прощава!

24

Анонимен

преди 4 години

И какво точно им разбират милиционерските празни чутури от водоснабдяване. Командировали и оня дето казал мама, за пръв път, като станал на петнадесет години. Или ще следят да не би някой случайно да не се отчита на баш суджука. Няма прокопсала държава в света, в чието управление участват най некадърните и ненужни хора в едно общество.

23

БАНко

преди 4 години

На изборите ПЕРНИК прекрати БЕДСТВИЕТО БОРИСОВ !!!Следва в България !!!

22

Анонимен

преди 4 години

Другари, като няма пари и производство изнасяме каквото има. Скрап билки гъби и ток. Тока го прави АЕЦ, ТЕЦ (с горене на отпадъци) и ВЕЦ (с вода). Изводите си направете вие.

21

Анонимен

преди 4 години

Зима е! Вънка вие Вук. Тате маа пръжки с лук и червено вино. Летото обаче без вода ще стане страшно. Смрад и зарази. Не ми се мисли 100 хиляден град.

20

Анонимен

преди 4 години

Борисов: Всички ВиК-та да се обединят в едно държавно дружество--------------------------То не беше ли причината перничани да са в това положение? Защо си мисли, че ако едно дружество е държавно и обслужва една община, ще работи по-добре ако едно дружество обслужва цяла държава?Видно, е че при държавните дружества нищо не работи. Всеки се скатава и краде. Ако всичко беше наред нямаше да се стигне до тази ситуация.А някой подведен ли е под съдебна отговорност от това дружество?

19

Анонимен

преди 4 години

Снощи в новините казаха за Ботевград също като Перник няма вода в язовира ама там ВЕЦ е причината.

18

Анонимен

преди 4 години

Няма да се само месец, а поне до края на април. Ама ще свикнат, те в Перник са железни.

17

лош пророк

преди 4 години

Сме шници до оня ден се правеха на разсеяни сега седнали срокове да дават. Едва ли някой може със сигурност да каже колко ще продължи ремонта колко му е след един месец да закачат следващия и така кой знае до кога.

16

Анонимен

преди 4 години

бедствено положение още един месец после ще свикнат

15

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен Точно така дадени на концесия на хамериканската фирма веолия така че тиквун само си чеше езика кокото да не заспи. ако рита срещу ръжен нали ще се изгори но да плещи като пак се се нашмъркал и щастлив го раздава

14

СкъПерник

преди 4 години

Перничани са мишки. Но комунистически мишки. Какво извънредно положение? Колко тона вода им докара и днес Бойко? Вода за която други ще плащаме. Дребни партизански номера. И ще държат извънредното положение максимално дълго. Защо да си плащаш водата като могат да ти я карат до вратата. Без пари.

13

ГРАБВАЙТЕ ВИНКЕЛИТЕ

преди 4 години

Мислех ги перничани за по-сърцати хора, ама и те мишки ще излезат щом си траят.

12

Анонимен

преди 4 години

Докато перничани са в криза наш тиквун отпуска пари за ремонт на Разградската джамия.. има го като новина по-надолу

11

Анонимен

преди 4 години

Не мога да си обясня перничани как си траят и защо? Ако дойдат на протест в София, мился че немалко софиянци ще ги подкрепят, но трябва да са поне 10 000 души. Това да седиш без вода по празници е престъпление, геноцид!

10

Анонимен

преди 4 години

Оооо, да, да се обединят в едно държавно дружество, понеже сега като са отделни и няма 3 сигнала за положението в язовира, които министъра е игнорирал. И никой не му казва копче. И понеже всички знаят, че има 60% загуба по тръбите в цяла България, обаче няма кой да провери и оправи течовете (кражбите). Та като се обединят и внезапно всички ще се разработят и ще си свършат работата. Да бе да. Освен това, те не са ли дадени на концесия така или иначе? Как ще се обединят?