27

пръци

преди 4 години

12 затъмнени, които България няма да види нито едно, най-много 1-2 лунни и какво по дяволите е това явление, което се случило в началото на първата световна!

26

Научно

преди 4 години

В подземията на Монтоук американците имат технология подадена им от извънземните за изпращане на хора в бъдещето и в миналото. Доказано е, че П. Дънов е прав по отношение на прераждането и някои хора имат дарбата да се преместват в бъдещето и да виждат нешата - пример Сл. Севрюкова. Ако правилно си изучил науката за звездите може да се предвиждат някои събития, но понякога събитията могат и да се променят от мисли и действия.

25

Православен

преди 4 години

Библията, Свещеното писание на Стария Завет, Левит 19:31Не се обръщайте към онези, които извикват зли духове, и не ходете при магьосници; не се оставяйте да ви осквернят.

24

Вангекия Гущерова

преди 4 години

USA ке потъне у океано !!!

23

До ha

преди 4 години

Ще прокопсаш брат!Гарантирам ти го!Ха ха ха ха ха ха ха...

22

ha

преди 4 години

А да. Не се занимавайте с такива и не им вярвайте. Те и Маите уж много разбираха от планети и пророчества. АМа света си върви и след техните предказания. Хороскопи, гледачки, гадатели... такива са мързеливи и шарлатани. Пари вземат ей тъй, без да се трудят и квото им измисли болния мозък. Така че не се връзвайте на подобна измeт. Дори със закон трябва да се забранят. Алена, малена и всякакви подобни.

21

ha

преди 4 години

Не знам кой какво казва и кой в какво вярва, ама аз мисля да си прибера момичето вече. Време е. Деца имаме да правим и отглеждаме. Така че за Нас, 2020 година наистина ще е съдбовна.

20

Бойко ке падне!

преди 4 години

Лето 2020!

19

срив

преди 4 години

айде още един говорещ със звездите! алена кво казва по въпроса?

18

Анонимен

преди 4 години

Абе.. Врачка и астролог да си у тая територия, опашка е при тях и върви търговия с лъжи, е политик си е най доходно

17

Анонимен

преди 4 години

тоя нищо не каза..и аз мога такива да ги пляскам общи приказки ..

16

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Върви си по пътя...глупакът и смята всички...срещнати за ***.(Еклесиаст)

15

HeinrichHimmler

преди 4 години

Пожелавам на българския народ едно от тези затъмнения през 2020 да бъде на краля слънце - Боеко мутрата от Банкя! Да се затъмни вовеки!

14

баба мара

преди 4 години

нещо съществено казва ли този измислен астролог само простотии

13

Гангванга

преди 4 години

Малко съм против тези чужди нови методи на гледане с планети,орбити и звезди.Прекалено е научно за моя вкус.Къде отиде гледането на кафе,леенето на куршум,мятането на боб и други напълно доказани бългърски методи за достъп до паранормалното.

12

Бау

преди 4 години

Номера е всяка година да правиш страшни предсказания докато си жив. Ако имаш "късмет" все някога ще познаеш и ще станеш известен и богат :D

11

Хахахаххахахахха

преди 4 години

Елементарен фейс контрол на тази личност показва, че е леко у лево и ползва забранени вещества.

10

Анонимен

преди 4 години

До 12Хайде сега да си пиеш лекарствата и обратно в леглото.

9

Анонимен

преди 4 години

Като чуя че някой е Астролог го приравнявам в гледачка, баячка, ясновидка и тем подобни простотии. Астрологията е псевдонаука която многократно е била подлагана на тест и винаги се е проваляла.

8

Анонимен

преди 4 години

И без астролог, забелязван , че по селата се оправят и без Б Б. А тия от Перник чакат софиянци да им оправят спуканите тръби. И Ванга да питат, ще им каже сами да се оправят