13

Анонимен

преди 4 години

Форумните мишоци, освен специалисти по революции и сваляне на правителства се оказват и ВИК специалисти.

12

Анонимен

преди 4 години

Ще ви дам един жокер - водата се губи в югоизточно направление...

11

Анонимен

преди 4 години

До 9Колко вода си открил с въпросните уреди? Ти виждал ли си такъв уред или си поредния безработен форумен всезнайко?

10

Не е тайна

преди 4 години

Почти всички собственици на предприя, крадат от вода или ток, сметки и данъци не плащат, а заплатите които дават са мизерини, но пък имат къщи и коли за милиони, ходят на почивка по екзотични острови и всяка вечер се хранят в ресторанти.

9

Анонимен

преди 4 години

Септември месец министър Нено Димов заяви,до края на 2019 година питейно-битовото водоснабдяване от язовир Студена е гарантирано в пълен размер.Какво стана бе толупи крадливи?

8

Анонимен

преди 4 години

Има уреди които откриват водата без копане.И не са много скъпи.Какви хуморески пишете.Явно там играта е друга.Има замесени политици от високите етажи ама няма Прокурор.

7

Анонимен

преди 4 години

Дъжд!Дъжд няма да вали.Не ти се вярва? Не ти се вярва?За капчица сърцето те боли.Но дъждът го няма,няма го цветът на Любовта.Но вече е време,вече е крайно време да завали.Само някакъв си час,някаква си минута самоот Големия Дъжд ме дели.Затова е този вик към облаците,и това проклятие, и този страх.Облаци, мечти от дъжд или от прах,проклинам ви и ви обичам като първи грях.Дъжд!

6

nekoj

преди 4 години

90 литра в секунда си е един '***' - няма как да попива моментално без да има следи!А за "Стомана' - няма какво да копаят - само да направят сметката колко вода трябва за тон стомана, колко стомана произвеждат - съответно колко вода 'официално' ползват - и те да обяснят от къде взимат вода за "разликата"? Не е много трудно да се сети човек. Е за Калинка може и да е ...

5

интернет

преди 4 години

Водата най важното нещо,без нея смърт.Тя е по скъпа от бензин,нафта и т.н.България има вода и се пилеее яко с отворени кранове,не се контролира има и изворна вода която си тече произволно?Чешми има по планини и разни туристически места вода тече на произвол.Богата България има.

4

Анонимен

преди 4 години

Крадците от ГЕРБ откраднаха и водата на хората.Това са безбожници и антихристи.

3

Анонимен

преди 4 години

Стига цирк копаели били има си уреди и веднага се локализира мястото, ако не да извикат врачката от маАлата.

2

Анонимен

преди 4 години

Една термо камера и ще намерят веднага къде е, какво копаят.

1

Анонимен

преди 4 години

50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.