53

???

преди 4 години

До Анонимен 51324 Тона.... я пак сметни.

52

да бе

преди 4 години

Сетила се Мара да се побара!

51

Водопроводчик

преди 4 години

На кои му държи да каже къде отива водата . Това ВИК само е събирало пари а никскви ремонти е там е кражбата . То голямо овълчване то голямо трупане на пари .

50

Анонимен

преди 4 години

когато водата свърши, тогава се сетиха да я търсят,е вече не могат я върна,защо трябва да стане криза за да почне някой да си върши работата.Това издирване на загуби и то толкова сериозни,трябваше отдавна да се случи,вик-то там е напълно безотговорен стопанин

49

Анонимен

преди 4 години

Къде отива толкова много вода!?Щом не се вижда отготе значи надоло пълни някоя пещера.

48

Дядо Коледа

преди 4 години

Търсете, на Коледа стават чудеса!

47

Анонимен

преди 4 години

90 литра в секунда?! 324 тона на час или 7.8 милиона литра на денонощие? Тва е нищо, тва е бг, нема такава държава

46

В и К Перник

преди 4 години

ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички перничани и .ешерихия коли!

45

Анонимен

преди 4 години

ААААААААХАХАХАХАХА- да си търсят. Айде закривай тая мизерия там и изравнявай със Земята. Още дядо Вазов си е казал мнението за тия подобия на хора. Изобщо не ме интересуват. ***.

44

Праведен

преди 4 години

Тази ВиК-Pernik, нали това и е била работата, за това му е плащано, какво е правила толкова години, а ?

43

Сталин

преди 4 години

"всеки проблем си има име фамилия и адрес" - май само в България проблемите са анонимни...Няма вода - възможностите къде е отишла не са милион. 1) Отишла за ВЕЦове. 2) Отишла за Стомана или друг завод 3) Голяма авария някъде. Перник е без вода от месец-два. До сега няма нито една "версия" по която Прокуратурата да търси къде е водата! Може би са се 'уплели' в останалите 1001 версии къде може да е проблема?

42

(-_-) до 40

преди 4 години

Там, от където минава основна тръба на водоснабдяването с питейна вода не може да е частна собственост. Все едно през къщата ти да минава далекопровод. Абсурд. В момента се опитват да намерят виновен за кражба, за да оправдаят тоталната безстопанственост на стратегически ресурси и инфраструктура.

41

Някой си

преди 4 години

За форумните умници - прибора който открива течове на флуиди,вкл. и вода се нарича КОРЕЛАТОР. Последната цена за която имах оферта беше точно 9000лв Прибора който беше представен на Пловдивския панаир го предлагаха за 6000лв.Става въпрос за 2015год.Работи с два датчика и приемник.Участъка който се проверява е 2км.Работил съм с такъв и е много точен, но нашия един псевдомайстор му разказа играта и сега не "чува".ВИК Бургас имат такъв и тук е въпроса защо никой не пита какво е състоянието му.

40

Анонимен

преди 4 години

Боце е по тих от трева ! ......той е коствения виновник и областния беше негов човек и бившия кмет

39

Анонимен

преди 4 години

Министърът, управителят и кметът как точно проверяват на терен, къде се губят тези 90 литра? Поне се надявам, че не обикалят заедно, а са се разделили и всеки обхожда различен район. Така ще намерят по-бързо.

38

Анонимен

преди 4 години

Под някоя магистрала са за това се накъдри

37

Седераст

преди 4 години

Путин краде водата на България....

36

мдааа

преди 4 години

Ако искаха да търсят кражба,трябваше да го направят преди два месеца,сега вече се търси само теч,за оправдаване на загубите,на всички е ясно,просто защо трябва да ни правите на будали???

35

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ краде водата от Перник и я продава в Саудитската Арабия. Това е една от договорките които Бойко направи с краля на СА!! Това и износа на деца за Норвегия в момента са най-печелившия бизнес на ГЕРБ

34

Анонимен

преди 4 години

До 37Толкова ли ти е трудно да се сетиш? На входа на тръбата влизат едни литри. На изхода излизат 90 литра по-малко.По средата е частна собственост. Кое не си разбрал?