23

do Xxx

преди 4 години

да, до 84-та, когато горби остави целия соц в ръцете на разни либерастки нпо-та,които взеха да ръчкат наш'те *** да се отделят от БГ и комшията като усети лабаво веднага прати емисари да подклажда сепаратистите, така че бай Тошо нямаше друг изход освен да ги обяви официално за българи каквито са но мюсюлмани, те като приемат исляма и веднга започват да се считат турци, което не е вярно, по етнос са българи. Има и малък % турци разбира се.Така че за сепаратистите затвор до живот, бай тошо беше много мек с 5-та колона.

22

Анонимен

преди 4 години

А ти пък, какви ти християни? Либерастичните отпадъци се притесняват само за ци г аннни, чалллми-главорези, лгбт деген еее рати и обще взето утайката на света. Християните кучета ги яли. Спуснатата отгоре адженда не позволява да се отделя внимание на християните и белите.

21

Гост

преди 4 години

~ 400 млн. От наш гръб. И Англия ли пак е виновно, че свлякохте от гърба кожата на народа.10 най-богати българиПоне амет и Драган нерде са. ЙокЙок пара, чок фена ***

20

Ххх

преди 4 години

До 1984 ние сме живеели добре с турци и мюсюлмани. Обикновените българи, турци, каква вина имат, че бай Тошо и кгб са решили да им сменят имената, но малките и невинни хора го отнесоха, като 1999, 2003, 2009 изхвърлени цели семейства с малки бебета, деца. Прав е г-н Борис Джонсън , добри са западните управители и сие... Състрадателни, а не като българските крадци, самозабравили се ***. Не им е лесно, но и в България не искат. 1 към 5. Наздраве, с 35 вино отлежало. Весели празници!

19

факт

преди 4 години

Джонсън е юдеомюсюлманин.

18

Анонимен

преди 4 години

А самият Джонсън дали е наясно какъв е? Мюсюлманин или християнин.

17

ПЕНКО

преди 4 години

НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ ГОРЕЛИ ХИЛЯДИ ЖЕНИ " ВЕЩИЦИ" !!!!! НИЕ ЕДИНСТВЕННО СМЕ ГОРЕЛИ ЖИВИ ОКОЛО 20 000 БАГАМИЛИ !!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Сетете се и за гонените от християните - всички учени и свободомислещи през вековете. По дяволите, дори днес студиата, опитали да екранизират книги, критикуващи религията, са притискани да премахват цели сцени... Който подкрепя потисническа идеология, няма право да иска да говори за свобода.

15

Анонимен

преди 4 години

Само дето в Англия християните са изтикани от съшества от майната си. Всеки цветен и мързелив представител на бившите колонии е възприеман по-добре. Едно мултукултурно гето от средноазиатско-африкански тип.Нали целта на Брекзит е да се ограничи броя на европейците в Кралството. Само, че общата имиграция е още по-висока и страната е заприличала на близкоизточен халифат.

14

Анонимен

преди 4 години

Сетете се за християните които са гонени от БКП и ДС!

13

Анонимен

преди 4 години

До Да сте чули някой..*** да се чете " муджахидините-демократи". Да са им живи и здрави ча.лмите ;)

12

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

В България също едни другари постоянно призовават към обединение. Всички българи единни - само БКП да е на власт!!!!

11

Да сте чули някой..

преди 4 години

.. британски политик / включително Борето/ да отвори дума за хилядите избити от *** християни в Сирия? Няма и да чуете, Британия там подкрепя именно тези ***. Поради което унищожаването на християнските общности е невидимо за Лондон. Невидимо и за прословутата обсерватория-месарница за човешките права в Сирия, локирана в английската столица.Това е положението с британската грижа за гонените християни!

10

Анонимен

преди 4 години

Е тва е, един турчин да се загрижи за християните. Турците винаги са били такива - грижовни.

9

Анонимен

преди 4 години

До 890% от посетители еням д се покажат повече и тея слафки-дладки парички от рекламите ще секнат....

8

МНЕНИЕ

преди 4 години

Борис е Прав - В ЕС се приемат само Бойци на ИДИЛ и Аллах - те водят свещенна война , с инструкции от Корана - Ако Убиеш Дете Печелиш , ако изкормиш Бременна Жена ти се полагат 52 Детствени Момичета на 12 годишна възраст .Корана проповядва тези Убииства за Християни .

7

Анонимен

преди 4 години

"Във видеото той не произнесе нито един път думата "Брекзит", нито говори открито за излизането на Обединеното кралство от ЕС на 31 януари."За сметка на това гладните за сензации и скандали журналисти решиха да го споменат в статията. Сякаш са разочаровани, че не е говорил по темата по време на празниците.

6

Анонимен

преди 4 години

абе айде да не изброявам сега че тря да ви забранят сайта после за Дискриминация , професионалния ви боксьор Пулев е ром ама ви е страх да кажете да не ви счупи носовете а повечето даже не знаят , този който не познава различните Националности , Килтури , Общества в България не е никакъв българин а преселник покрай Племето на Хан Кубрат от земите на сегашна Украйна

5

Анонимен

преди 4 години

Браво ,отново Англия ще поведе света към доброто .Дано !!!

4

Ром'с

преди 4 години

Какво значение има народността му, когато човека си върши работа. Я Фандъкова -бълхарка, пък не може едно осветление Като хората да сложи в София!Или всички бълхари не стават за нищо, ако е Тъй , то нека и панамец да сложат за кмет, стига да върши работа, мен ми все тая нациолноста, стига да е кадърен Като Боби!