26

Хан Тервел

преди 4 години

Всичко е така с едно изключение според мен.Не комунизма доведе атеизма,а обратното: атеизма доведе комунизма. Той диведе и демокрацията и либерализма и гей парадите и т.н.Тази причинно-следствена връзка е много важна.

25

Анонимен

преди 4 години

Има бая вяра. Еее от класа полови ар момичета минаха на wucca мика, ааа ууу...

24

Анонимен

преди 4 години

Нека вярата срине религията!

23

Василев

преди 4 години

Говоря за вярата в християнската религия!Вярата съществува във всеки човек, защото човек може да вярва в лозунга Свобода,равенство,братство!!!Агент Тери Малис!ЦРУ!!!

22

знайко

преди 4 години

Те хората вяра си имат ама на поповете не вярват, че ги знаят, че през целия комунизъм бяха най големите доносници.

21

знайко

преди 4 години

Те хората вяра си имат ама на поповете не вярват, че ги знаят, че през целия комунизъм бяха най големите доносници.

20

Българин

преди 4 години

За всичко е виновен Бойко Борисов и ГЕРБ. Гласувайте за некои други и сичко ще се оправио и мерезетата и серезетата ще станат като у Люксембург, сама требе народа да гласува за некой друг, защото ГЕРБ са виновни за всичко, за сичко са виновни ГЕРБ и за свички странания на невинния български народ който заслижава да живее добре и охолни да си доставя удоволствия и да си угажда в живота, затова гласувайте за некой друг на изборите, сега сме демокрация най-добрата система и можем да ги менкаме.

19

Анонимен

преди 4 години

Хората проявяват силно влечение към религия когато са отчаяни и тотално бедни! Следователно... народът ни безкрайно е отчаян и беден. Превърнаха ни в едно стадо. Блеем по цял ден и това е!

18

Предложение

преди 4 години

Предлагам да вземеме по един микроскоп и да изследваме мозъка да открием копчето за генериране на гениални импулси и да започнем да генерираме генилани импулси и изобретения и да живеем като гении в гениалност да си изобретяваме джаджи и гаджети, айфони и форка и петка и осем ка амоледи и куледи и да живеем като бели хора.

17

Василев

преди 4 години

Вярата е в мозъка, а човешкия мозък е мощно оръжие, още не изследвано и 5%!Той може да генерира импулси и да създава гениални идеи и изобретения, както и нещастия и беди!Може да повлиява от разстояние на други хора позитивно или негативно!!!Онези американски пилоти , които хвърлят бомби над арабите, също вярват в Господ, но великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки имат нужда от нефта!Трябва да се папка селяни прости, трябва и да се облича човек, трябва и духовна храна!Лени!ЦРУ

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Всъщност християнството е било секта, а след това е призната за официална религия. Измислена е от евреина Йешуа - прекръстен по късно на Христос за да замажат очите на хората.

15

Анонимен

преди 4 години

Възвръща му се в главата на тоя, явно след кило ракия. А на практика има пълен разпад на християнските ценности в Европа и САЩ, разпад на семействата, атака срещу майчинството и въобще срещу децата, пълно незачитане и неуважение към никой и нищо. Християнството е мъртво

14

Василев

преди 4 години

Най-лесно се комадва, човек който е зависим!!!А той може да бъде зависим по много причини, финансови,образователен ценз,лични качества като зависимости и алчност!Вярата няма нищо общо, даже хората стават смирени и примерени и послушни, всичко го приемат отгоре и оак отгоре трябва да дойде спасението!!!Агент Уейн Брендорф!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 4 години

*** в парламента там се разходи при неверниците и дяволите там СА и ГЕРБ и всички вярващи.Народа е изцеден лимон.Попе дранкаш глупости с 250лв за каква вяра говориш.ГЕРБ прави църкви защото Господ ще ги накаже,много крадат ако не дават там.

12

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. Исус не е роден зимата а лятото. Зимата хората едно време са празнували зимното слънцестоене а римляните са празнували Sol Invictus или Раждането на бога слънце (пак за слънцестоенетео) и после църквата в опита си да измести паганските празниси ги подменя с техни. Тоест празнувате една лъжа...

11

Щирлиц

преди 4 години

До АнонимеНПодкрепям напълно.Ще добавя,че въпросната федерация е еврейско творение.

10

Бау

преди 4 години

До 12Ти каквото си се развикал си явно много набожен и доста загубен. Сигурен съм, че си лесен за командване от типа "*** той обеща по телевизията!" :D

9

АнонимеН

преди 4 години

До АНТИбългарин 8ТОЧНО ОБРАТНОТО Е ЛЪЖЕЦО КОМУНИСТИЧЕСКИ! КОГАТО ХОРАТА СА ВЯРВАЩИ СЕ КОМАНДВАТ МНОГО ПО-ТРУДНО ОТ ВЛАСТТА ЩОТО ИМАТ ПОНЕ МАЛКО СКРУПУЛИ!БЕЗБОЖНИЦИТЕ СА МНОГО ПО-ЛЕСНИ ЗА КОМАНДВАНЕ ПРИМЕР ЗА ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МАЙКАТА НА АТЕИЗМА НА ЗЕМЯТА!

8

odpo

преди 4 години

Глупости

7

българин

преди 4 години

Когато народа е вярващ.По лесно се командва от властта! Като овци тръгват към урните ,и слушат и плащат данъци и сметки колкото им кажат!-:)