6

Анонимен

преди 4 години

До МаневристИграчите като теб хич не са малко, но недей да губиш времето на наивници, които имат проблем да намерят мъж в средата, в която живеят, учат или работят. Не е човешко да се подиграваш с такива или само да ги използваш.Има предостатъчно въртиопашки, които търсят само развлечение. Насочвай се към такива.

5

Маневрист

преди 4 години

Откакто ги има тия сайтове, доста разнообразих менюто - кеф ти млада ярка, кеф ти закръглена юрдечка, кеф ти вакло ягне, кеф ти неуморна магарица, офертата е богата, цените приемливи, нула отговорност, само положителни емоции - и пак свобода!

4

Анонимен

преди 4 години

Какви са пък тия сайтове сега?

3

Анонимен

преди 4 години

1. Не лъжете, когато описвате себе си и не се представяйте чрез снимки отпреди 20 години.2. Не се подигравайте с хората. Ако сте сигурни, че нямате намерение да дадете на другия онова, което той е заявил, че търси, не давайте поводи за фалшиви надежди.

2

Анонимен

преди 4 години

Странни съвети към жените. Като се има в предвид, че съотношениеот в тея сайтове е сигурно 5:1 в полза на мъжката бройка, всяка жена като постне нещо и я налазват. Независимо какви физиономии прави.

1

Ха

преди 4 години

Най-добре избягвайте сайтовете за запознанства.