13

факт

преди 4 години

Според нормалния православен календар, Рождество Христово се празнува на шести януари. Така е. Даровете са злато, смирна и ливан(тамян).

12

ПроСоТо

преди 4 години

пак ще го напиша:-СПОРЕД МЕН ,има изместване на оста на въртене на Земята.Ето например:-Слънцето ТИЯ дни е на такава височина над хоризонта,на каквато беше през месец Март преди години!/Впрочем,явлението с промяната на оста на въртене на което и да е тяло,е известно..Нарича се "Прецесия"../..За мен е жалко,защото харесвам белоснежните месеци Декември,Януари и Февруари,но..."Като не можем както щем,нека щем както можем"..А такива ИЗПЪЛНЕНИЯ ,като това на откаченото "Тунберг",просто отклоня

11

Синьоптичка

преди 4 години

Снегът за Нова година също отпадна. Закривай (Банско и Боровец)!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Какъв чист въздух като престъпниците със съдействието на ГЕРБ горят *** на Италия в цялата страна?! Иначе печките са виновни, колите са виновни, ние сме виновни,че дишаме...

9

P.S.S.S

преди 4 години

И не съм бил неблагодарен! Когато съм можел на всяка помощ съм благодарил и върнал, че и с лихвите! Мене да ме наречеш неблагодарен в съвременния свят си е кръвна обида!

8

P.S.S.

преди 4 години

Зачел съм аз най-старите скандинавски закони тъй защото те най-близки са до прабългарските, преди Борис и неговите глупости. Това си е моето решение за което аз ще жъна, каквото съм посял когато му е времето!

7

P.S.

преди 4 години

Пояснение:Каквото сте писали, каквото сте посели, каквото проповядвате с християнската религия и исляма и написаното от тях е пълна лудост според законите на живия живот.

6

Последно:

преди 4 години

Зачети и прочети най-старите ни български закони и ще разбереш дълбоко в есенцията им има едно единствено послание:Ще жънеш каквото си посял! Много още има да жънете, каквото сте писали!

5

Дядо Мраз 2

преди 4 години

... Дори смятам , че процеса на Климатични промени вече НЕ може да бъде спрян ! Може най - много да бъде забавен с 20 - 30 години ..... Но толкова ....... Природните катаклизми ще стават доста по - начесто и ще стават доста по - силни , за съжаление ..... :( :( :(

4

Дядо Мраз

преди 4 години

Снежни Коледи и Нови години вече отдавна няма из нашите Географски ширини ! Най много да понатрупа малко през Януари и Февруари , да попсуват шоферите ..... И до там ! Климатичните промени са неоспорим факт в цял свят ! Така и при нас ! Още към 1997 - 1999 бях *** научни статии , че ако не се спре веднага адското замърсяване ... до 20 - 25 години климата на Балканите , в частност - България ще стане като този в Египет и Мароко... Е... НЕ се спря нищо! И кажете ми , че промените НЕ са - ФАКТ !!!

3

Анонимен

преди 4 години

сняг за Коледа, вода за Перник и чист въздух за София ще има НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ! Гарантирано от ГЕРБ!

2

Waffen SS

преди 4 години

До ***//За тези фирми, най-благодатното време за чистене на сняг е юли-август.Не е важно какво и как вършат, а е важно пари да се усвояват

1

Анонимен

преди 4 години

Който иска сняг, бЕгом по баирите !