11

Анонимен

преди 4 години

НОМЕР ЕДНО- СЪГЛАСНА СЪМ НАПЪЛНО С ВАС- НИКАКВО ОТДЕЛЯНЕ НА ДЕЦАТА ОТ РОДИТЕЛИТЕ- КАКВО Е ТОВА ДГ ДА ЗАПОЧВА ДА ПРИЕМА ДЕЦА ОТ 7 ЧАСА, ТА ДО 19Ч- ТОВА СА 12 ЧАСА- КАКВО БЕЗОБРАЗИЕ- САМО ТУК Е ТАКА - В ЕВРОПА ДЕЦАТА СА НАЙ МНОГО 7/10 В ЕДНА ГРУПА С ЕДНА УЧИТЕЛКА, ПОМОЩНИК НА УЧИТЕЛЯ И ЧИСТАЧКА- ОТ 8 ЧАСА ДО 17 ЧАСА, ДЕЦАТА СПЯТ НА ПОДА ВЪРХУ ИМПРОВИЗИРАНИ ЗАВИВКИ, А ТУК В ЛЕГЛА С ЧАРШАФИ- ТУК 35 ДЕЦА В ГРУПА, В ЕВРОПА 35 ДЕЦА Е ДЕТСКА ГРАДИНА С ДИРЕКТОР. НЯМА ВЕЧЕ ФЛЬОРЦИ-ОСТАНАХА САМО БАБИТЕ.

10

До 13

преди 4 години

Те за туй в България преди да стъпят комунигите, само мъже са преподавали. Българката освен да се занимава със деца за друго не я бива. Общо взето като всички жени.

9

Бг даскалки

преди 4 години

Аз по-глупави, злобни и смахнати от бг даскалките не познавам. Плашещо тъ. пи кокошки са. И до една мразят деца и завиждат на родителите им, които са по-успели, а това са всички, които не са безработни. Отделно, съм чувала 'Защо моето дете да няма шанс като ми е толкова заплатата, а на тая фльорца да има уроци и да замине да учи в чужбина? Разбира се, че ще му пиша по-ниска оценка.' Това от гимназиална учителка в София. В този сектор са само луди гащници

8

Анонимен

преди 4 години

Фактът, че броят на персонала е малък, означава ли, че трябва да прикриват инциденти и да не викат медицинска помощ при такива???

7

Сп???нс

преди 4 години

едно време, като с часове скитахме сред необезопасени строежи , замеряхме се с камъни, боеве, шамари от съседи.... кой до където я докара ... пукнати глави , счупени и навехнати ръце беше ежедневие и на другия ден освен родителите , никой не се сещаше

6

Ванката

преди 4 години

В белия свят, в градините един учител се грижи за 5-8 деца.

5

Анонимен

преди 4 години

Абе какво видеонаблюдение бе...Не виждате ли, че за над 30 деца е група отговаря един учител... понякога като е първа група ичителката няма време до тоалетна да иде бе. Помощник възпитателката няма как да помага защото тя трябва и да чисти, да мие прозорци, да мие чиниите след всяко ядене. Вместо да квичите за камери обърнете внимание на това какъв е броят на персонала. Учителите нямат очи на гърба. Няма да стават нещастия като се промени тотално системата.Толкова сте късогледи.

4

Анонимен

преди 4 години

Нормално поведение на държавен хрантутник. Крие, лъжи, *** и вменява вина.

3

Анонимен

преди 4 години

Колко деца са в групата, с колко учителки?

2

д-р Ох Боли

преди 4 години

Не е проблем, че са го успокоявали детенцето. Тия фрактури при малки деца тип "зелена пръчка" не се разместват и не болят много, нито пък забавянето би утежнило състоянието на детето. Нищо сериозно не е станало. Проблем е, че не са се обадили на медицинската сестра, ако са имали такава.

1

Анонимен

преди 4 години

безумия стават в детските градини, а сега искат да отделят децата от родителите, докато са съвсем малки на 4 години. Некадърни решения и това е!