49

Поручик Ржевски

преди 4 години

Типичен анализатор на дойче веле, пристрастията са му видни и за малко дете.Всеки президент, който е про-руски е корумпиран разбира се. Западното влияние е разбира се благородно и положително, руското влияние е отрицателно.Жалка пропаганда.Иначе за западните балкани - гусин Борисов ще ги обеднини, нали нас ни обеднини, сега и тях.

48

Споменатите Държави

преди 4 години

Гледат към България като пример на европейска държава на Балканите. Хората от западните балкани ни гледат и се чудят.- Искаме ли е ЕС?- Искаме ли да живеем така както живеят в България?Македонците искаха но не ги пуснаха. Сърбите въпреки че в София има много сърби, те по-скоро не искат в ЕС. Ще разберем на изборите. В Албания искат но там все още е диво.

47

Севдалина Кошаркова

преди 4 години

ГОСПОДИН БОРИСОВ НЕ Е ВИНОВЕН! ТОЙ БЕШЕ НА СРЕЩА С ТРЪМР!!

46

ами

преди 4 години

"Политиката на ЕС на Балканите се срина". Как да не се срине след като нашият бай *** се провъзгласи за лидер и обединител на Балканите? Какво са очаквали от човек,под чието управление БГ е в най-голямата си дупка от 2-та световна,тотално бандитска и брутално корумпирана и в същото време ще "оправи" и ще става лидер на Балканите?!? Много шизофрично...

45

Анонимен

преди 4 години

До Предложение 25Глупости! Като че ли си нямаме един милион паразитиращи на мой гръб, ами са ни изтрябвали още лентяи с голяма уста, без капка акъл и с промити тито-югославски мозъци!

44

postradal pasi

преди 4 години

До Предложение Идеята е чудесна но хазарите които са по върховете на балкаските държави се борят за велика хазария .

43

postradal pasi

преди 4 години

До Идеалист Македоците са надъхани още от Сталин и хазарите около него с много омраза и злоба промити са им вече мозъците и няма как да си ги върнем в майка България затова пък сърбия си продължава да ги кътка .

42

Да бе да

преди 4 години

Ес е пред разпад, ще го нарекат преформатиране. Не виждате ли? Дончо няма да се ангажира засега с тях и те ще правят нов съюз. Нещо като трети райх, ама с хомосенсуалисти!

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40КолкУ празна глава трябва да имаш, за да сравняваш ЕС с СССР ?!??

40

Анонимен

преди 4 години

Косово е толкова държава колкот Македония е ...айде улево___________________А за Европейският съюз само да добавя че върви по пътя на по големият си брат -СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ! Не говоря в позитивен смисъл -общ пазар , валута (нещоо което ако го имаше щеше повече да се задържи ), ,производство,аз говоря в негативен смисъл.Какво се случва на практика- "Всички животни са равни ,но някой животни са по равни ". Пак можем свободно да си пътуваме но нека не забравяме да пазим границите си!

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24От къде си се измъкнал, бе?

38

Идеалист

преди 4 години

Добре се развиха нещата за Западните Балкани = за сега се отърваха от недоносчето ЕС. Боко, какво ще каже, с неговите стратегии загубихме завинаги Македония. Ами Шкембе войвода, още ли продава паспорти на македонци, да ги прави гстербайтери в ЕС?

37

Анонимен

преди 4 години

Оня цинцар вместо да се прегръща и целува със тоя и оня като ги беше събрал на гюме да и беше заявил на тия / балканци/ еи имате само едно спасение ВРЪЩАИТЕ СЕ ДОБРОВОЛНО ВЪВ ИМПЕРИЯТА или ловете пътя и всеки да се оправя както може. Кратко и ясно директна политика

36

Анонимен

преди 4 години

Айдее ! И кво стана с ,,корифеят на Балканите ,обединителят ,политикът от световен мащаб,,! Сиреч ,корифеят ..о.с ..ра процепа ! А какви со поли ,какви чалъми бяхя ?

35

Анонимен

преди 4 години

Той ,,отличникът ,,на Балканите ,Косово , по-добре да си плаща тока ,който получава от България ,а не да ни вдигат цените заради ,,отличника ,,,и социялно слабите ! Знаете ли колко ток изнясяме зя,,отличника ,,и какво плаща ,,отличника ,,?

34

dedo

преди 4 години

До ОБЪРКАЛИ СТЕ СЕ...Нещо ти куца историята,до което се докосне америка е кръв и мъртавци няма да ти ги изрежда имаш гугал,що се отнася до руснаците и васалите ми ти до ден днещен пиеш вода от онова лошото време до ден днешен се возиш по пътища от онова време които въобще не са ремонтирани от тези новите има да ти изброявам цяла нощ.Погледни си държавата пълна разруха и тотално онищожаване на населението Е динствено но това не е за теб са краЖБИ на евро пари но това ще свърши и тогава

33

Не извратен тип

преди 4 години

Провалите на Путин са трилиони загуби на олигархичните кръгове,колко ли още ще го търпят

32

Анонимен

преди 4 години

До ОБЪРКАЛИ СТЕ СЕ...ЗНАЧИ ИСКАШ ЗА СТАНЕШ РОБ НА МНОГОПОЛОВИЯТ ,ДЖЕНДЪРСКИ БОТУШ, НА ГЕЙ ПАРАДИТЕ И ЦЕННОСТИ ? СЪБЛАЗЪН ,А ?

31

ЗДРАВСТВУЙТЕ БРАТУКИ

преди 4 години

ЗДРАВСТВУЙТЕ БРАТУШКИ !! ДА ПОСРЕЩНЕМ РУСИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ !!! ТЕ ЩЕ НИ ИЗБАВЯТ ОТ ТИРАНИЯТА НА ЗАПАДНЯЦИТЕ !!!!

30

ОБЪРКАЛИ СТЕ СЕ...

преди 4 години

НИКОЙ НА БАЛКАНИТЕ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ДА СТАНЕ ПАК , РОБ НА РУСКИЯ ИМПЕРСКИ БОТУШ!РУСИЯ , НЯМА С КАКВО ДА СЪБЛАЗНИ БАЛКАНСКИЯ РЕГИОН!А, СЪС СИЛОВИ МЕТОДИ--ТОВА Е АБСОЛЮТНО ИЗКЛЮЧЕНО!ТАКА , ЧЕ ЗАБРАВЕТЕ ТИЯ ФАНТАЗИИ!