11

Стар софиянец

преди 4 години

Краставици и домати от парниците се появяваха само в ПОКАЗНИЯТ МАГАЗИН ,до Дет Маг.В кварталният плод-зеленчук беше точно така ,както е написал Жо. Ако си представим че някой българин от тогава влезе в магазин като Кауфланд,Била или Метро на зеленчуковият /и не само/щанд,той щеше да получи апоплектичен удар......Това младото и не съвсем младото поколение няма как да го проумее и разбере..За това коментари на хора под 35 години са смешни и безмислени.

10

Жо

преди 4 години

До дядо ПенсПрез 50-те и 60-те години найлоновите торбички не съществуваха в комунистическа България.Те се появиха десетилетие по-късно, но в магазините не предлагаха туршия в найлонови торбички. Явно си роден по-късно.Аз съм роден 1950 г в София, на 100 метра от жълтите павета, които тогава достигаха до Орлов мост (ако си спомняш).За разлика от много "софиянци", аз познавам и съм посещавал всички градове, квартали, села, махали и вилни зони на Столичана община.

9

Анонимен

преди 4 години

Ама такива ли са ви цените това истинали е. И това са цени на едро, представям си какви са цените ви на дребно в магазините. А иначе ни успиват да се върнем и да ни дават по 400 евро на месец за да живеем с тези цени. Тия полудеха ли. Та аз 400 евро ги взимам за два дни, цените в магазините на хранителните продукти са двойно по ниски от вашите. Абе вие не ходите ли в чужбина не виждате ли как живеят европейците защо сте се оставили да ви баламосват мутрите. Егати народа сте останали. Миш, ки.

8

Анонимен

преди 4 години

С тези статии явно искат да напълнят на хората хладилниците за Коледа.

7

дядо Пенс

преди 4 години

До ЖоТенджера зер ! Комунистите пазеха природата ,не като при ГЕРБ навсякъде да хвърчат найлонови торбички ! Ама ти на село откъде да знаеш...

6

жило

преди 4 години

До Анонименабе ваща м..а защо не си произведете а само ревете

5

Жо

преди 4 години

МАЛКО от вас помнят, че зимно време през СОЦА, в магазините "Плод-зеленчук" нямаше нито плод, нито зеленчук.Продаваха в амбалажна хартия замразени чушки и туршии от бидони и каци. С една решетъчна лъжица ги изцеждаха, колкото да ти ги пъхнат в плика. За да ги занесеш успешно до дома си, трябваше да си носиш някаква купа или тенджера.

4

Стефан Христов

преди 4 години

Изпратих това на един приятел в Испания и той ми отговори, че там са такива цените "на дребно", а не "на едро" /изчислени по курс 1 евро = 1,96лв./Аз няма да коментирам...

3

баба мара

преди 4 години

стига сте драскали простотии навсякъде всичко поскъпна

2

Точно

преди 4 години

Тва дет най-много го мразя. Как па нема да поевтинее некоя пържола?

1

Анонимен

преди 4 години

А цената на тиквите как е?