40

ПроСоТо

преди 4 години

м/у другото,не знаех,че военните самолети на США са били оборудвани със.."КАМЕРИ ЗА ЗАСНЕМАНЕ"!..На вас как ви се вижда тая.../.../ ?

39

ПроСоТо

преди 4 години

ПЕТ пъти съм наблюдавал "нло"!!!!..Верно,и в петте случая то беше като.."сияние с форма",НЕ с някакви физически параметри и размери....Така че аз ЛИЧНО съм се убедил в съществуването на тоя ФЕНОМЕН,който СПОРЕД МЕН представлява просто "ЗАБЪРКВАНЕ НА ИЗМЕРЕНИЯТА"..Това,което виждаме като "светлина" всъщност е "Нещо от Отвъдното",но тъй като нашите сетива и понятия НЕ СЪВПАДАТ със Законите на "Ония",за това ги "виждаме" като некаква "светлина"..И да,няма начин да "влезнем в контакт" с тях!.

38

Peter

преди 4 години

The Truth Is Out There....:-)

37

Vimana

преди 4 години

Ние тука с гаджето и компания решихме да дойдем малко на ваканция на Земята, но всеки път щом се появим, все някой натрапник с димящ и бучащ апарат се опитва да ни прогони.

36

Наблюдател

преди 4 години

"Той се качваше на 15 хил. метра и слизаше до 30 метра за секунди, което е невъзможно.Как решихте, че е Той, а не Тя или То?

35

Шуменец

преди 4 години

Преди 25години в небето над Шумен започнаха да се появяват странни светещи кръгове - обикновенно вечер в петък и събота.Имах познати от съседните на Шумен села,които бяха доста притеснени и казваха , че в техните села само за това се говори. Тръгнаха всякакви слухове за НЛО за секретни оръжия и пр.Накрая се оказа, че това са ултра модерните, за времето си, лазери на най- голямата тогава дискотека "Терминатор". В облачно време прожектираха по облаците.Шуменци ще сетят за какво става въпрос

34

Летяща чивия

преди 4 години

Цитирайте някой "експерти", как би трябвало да се държат нло-тата постоянно, че да не плашат така американските пилоти. В бг има много специалисти по въпроса - учени-недоучени, бивши военни, изследователи на царичини дупки, космонавти, екстрасенси и всевъзможни тв врачки.

33

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

На това,което е написал колегата с двата еса съм бил свидетел и аз както,и целият персонал на института,в който работех.По онова време той беше една от най-високите сгради в София,а и на относително високо място,от прозорците всичко се виждаше перфектно.Чудехме се какво е това.По това време на съпругата ми братовчед И отбиваше РВС в едно радиолокаторно поделение и казваше,че когато лъча на радара го облъчвал тялото "отскачало".Иначе си висеше кротко над площад "Ленин" и хората го гледаха с интер

32

ha

преди 4 години

За втори път видях нещо подобно, когато бяхме на летен лагер в Крапец. Учих в спортно училище и ни водеха на летни лагери. Вечерта с приятелчетата, играехме между бунгалата, когато едно от приятелчетата извика "Вижте" и посочи нагоре. Имаше триъгълна форма и сменяше цветовете си. От ярко бяло, през зелено, червено, синьо, жълто... движеше се бавно и изведнъж изчезна. Светлините които се сменяха угаснаха изведнъж. Така и не го видяхме повече, въпреки че гледахме поне 15 минути в небето. Странно а

31

ha

преди 4 години

Те са тук, сред нас. Преди около 30 години, бяхме с нашите на море. За един ден. Имахме шкодичка 120L. Вечерта като се прибирахме и както си караше, баща ми изведнъж каза "Какво е това чудо на чудесата". Спря колата и излезнахме. Над колата, в небето имаше много ярка светлина, която се движеше бавно. След двайсетина секунди изчезна в неизвестна посока със скоростта на светлината. Без никакъв шум от двигатели. И до ден днешен не мога да си обясня какво беше това, но го видяхме с очите си.

30

Анонимен

преди 4 години

Напълно ме убедиха тези 6 размазани точки.

29

Дядо Соци

преди 4 години

Всичко идва от Зона -51 Аризона САЩ.Който се интересува знае за какво говоря.

28

Waffen SS

преди 4 години

Част4.Един наблюдател определя високоскоростните безкрили самолети като модули, а детайлно заснетото на 7 изображения огромно сферично тяло, чиято поява и отдалечаване наблюдавали хиляди софиянци кораб-майка. Малко след инцидента той посетил уважаван астроном от Софийската обсерватория и го попитал директно: Вижте, обещавам, че няма да пиша, но ми отговорете честно и с една дума, какво все пак бе това?. Ученият отговорил натъртено: НЛО!.

27

Waffen SS

преди 4 години

Част3.По същото време завалели френетични обаждания, че странно кръжащо тяло с намаляващи размери и форма на топка за тенис все още се виждало от булевард Дондуков и от известното заведение Попското на площад Света Неделя (тогава Ленин). Хиляди очевидци започнали да се струпват в център на столицата, съзерцавайки отдалечаващото се в небесата като ярка звезда НЛО.Официозът Работническо дело излиза на следния ден със заглавие В центъра на вниманието Венера!.

26

Waffen SS

преди 4 години

Част2.В ранната утрин на 30 декември българският уфолог и тогавашен редактор на списание Отечество Димитър Делян видял в небето над Витоша необичайно ярка и удължена по хоризонтала звезда. На път за работа той усетил различна от предпразничната възбуда в препълнените автобуси: Цялата улица го видя докато си обърнем главите, и то беше вече в другия край!. В редакцията озадаченият Делян бил пресрещнат от задъхана редакторка, която споделила, че предната нощ над Копитото наблюдавала две луни

25

Waffen SS

преди 4 години

Чьст 1"В края на 1978 г. столицата на тогавашна комунистическа България е хвърлена в смут от прелитането на странни летателни апарати с невиждана форма. Тоталитарната върхушка усмирява с твърде неубедителна астрономическа версия в печата назряващата паника сред населението на едномилионния град, но ревниво премълчани показания на очевидци разкриват шокиращи детайли.

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВярвам ти.Всъщност контролираното излъчване на магнитни вълни с определина честота с която могат да контролрат мозъка и посредством мозъка и човека е изобретение от руснак,но руснаците не прилагат технологията в действие,а днес западните държави го правят.Трябва да го забранят това оръжие в България.

23

Анонимен

преди 4 години

И мен така. Повви се едно кълбо , две всъщност, силиконови . И като се замяткаха нагоре , надолу , със скоростта на светлината ги изстрелях и всичко свърши. Ракетата омекна и това беше края. На никого не казах , че всички щяха да разберат , че самолета ми пада мн бързо и даже и трудно се вдига.

22

Българин

преди 4 години

До Анонимен 12: аз видях Розова сфера летеше ниско над къщите., около 1.5м диаметър, движеше се бавно и излъчваше тази светлина, и това стана 2002ра в един град с голям университет в Англия. Без звук и не знам, може и НЛО да е било но не беше балон нито кълбовидна мълния. В Англия при такива случаи пускат истребители и стрелят по обектите, но това беше в населен район, и летеше на няколко метра над покривите. Замълчах си щот ако излезе че съм хахо ще ми спрат стипендията...

21

Анонимен

преди 4 години

На колко ракии е бил пилота?