27

Анонимен

преди 4 години

Кухи *** с пари!? Да на Пайнера от антуража

26

Анонимен

преди 4 години

аз хем съм бедна.хем нямам голи снимки и никой не ме изнудва

25

Ханс

преди 4 години

Ако бяха изнудвали бедни, нямаше да ги арестуват...

24

Mockingbird

преди 4 години

с красотата на голотата е както с разума, показват ги онез, дето ги немат! но и с верата е така... :-)))(съжалявам, но никога първата версия не ми се е отдавала :-))) а днес може да се реагира моментално :-)))

23

Mockingbird

преди 4 години

голотата е като разума, показват ги онез, дето ги немат! но и с верата е така... :-)))

22

КонсерваторЪ

преди 4 години

Той и В Сидеров има голи снимки, що никой не го изнудва човека?Пусна си ги най-спокойно.

21

Анонимен

преди 4 години

Жени които имат такива снимки не са богати . Те са любовници и съпруги на богати *** и е естествено да си потърсят нещо подходящо с парите на дебелака.

20

Анонимен

преди 4 години

До Тра-ла-лаА данъците?ДОД ще платят ли рекетьорите?Може би туй е проблема?

19

Тра-ла-ла

преди 4 години

Не разбирам къде е тук проблемата?!Имала патката пари, но нямала акъл и се изтипосала дибидюс гола пред НЕИЗЕСТНО КОГО в НЕТА?!?!Е, къф е проблемът, че требе да плАти за малоумието си?!Тотално оглупяване се забелязва сред народонаселението!Требе масов мор, та да се разчисти малко и да се осеферят останалите, че така повече не може да продължава!

18

Анонимен

преди 4 години

До баба Мараи аз имам голи снимки, иска ли ги някой? :)Нинова това новия ти псевдоним ли е?

17

.!.

преди 4 години

Значи както казваше дедо ми акъла е като мензиса, не ти ли дойде не го чакай! То разни лелки с мъж с деца и се снимат голи и изпращат снимки! Еми ... ко повече може да се каже! После аз само се чудя еми като си си свалил гащите, като си се одупил, като си си разтворил бузките, еми КАКВО ОАКВАШ ДА СТАНЕ да му м..аата ей!!!???

16

Анонимен

преди 4 години

Кой ги кара да изпращат голи снимки по интернет на някакви си там хора, дето дори не са видяли на живо ???Не, не... Няма надежда за света...Ясно, нужен е апокалиспис и тотално прочистване на планетата от човешки създания...

15

Анонимен

преди 4 години

Па то снимките нали за гледанИе оти са се снимали като не са сакали да видАт без дреИ.

14

До баба Мара

преди 4 години

Прати първо данни за банкови сметки, па тогава питай.Ще те изкарат първа хубавица, пък после ако не дадеш парите/пък и да ги дадеш/ дядото ще те разкраси и ще станеш неузнаваема☺☺☺☺☺☺☺☺☺

13

До 12

преди 4 години

Баш приказката за балъците и тарикатите."Скромните" лелки налапали въдицата и сега ама сакън, да не се разчуе.Ако си жена на място няма да се занимаваш с глупости. Ама тъпотията по хората ходи.Сякаш не знаят какво струват та чакат непознат да им каже колко са "класни".Мен и на плажа по бански няма да ме видят, защото нямам фейсбоклук и не си губя времето с подобни " социални мрежи".

12

Анонимен

преди 4 години

СЕГА ,в днешно време,който се съблича и се снима съответно, има опасност да плаче после

11

hahahaha

преди 4 години

В други случаи влизали в контакт чрез социалните мрежи с момичета и жени и общували с тях, докато спечелят доверието им дотолкова, че да изпратят на изнудвачите свои голи снимки.

10

Анонимен

преди 4 години

България и Румъния са двете страни в ЕС с най много *** нато % от населението.Само в София има около 3000 ***. Има и много "масажистки" и отделно има още десетки хиляди които тайно си търсят спонсори но се представят за нормални момичета които търсят връзка и брак.

9

Анонимен

преди 4 години

Голяма част от младите жени днес са абсолютни разпоретинии! Никакъв морал, никакви задръжки. Не зачитат никакви традициони ценности. Ни семейство, ни религия, ни нищо.Прости и арогантни чалгарки, готови на всичко за пари и слава. Затова и много лесно се продават на всеки който им изглежда изгоден. Не само изпращат голи снимки. Има много случаи на омъжени жени със деца който продължават да търсят тъпкачи-спонсори из интернет.

8

нтхгьо

преди 4 години

Бафмаа, ако хвана жената да е изпращала голи снимки има да се караме, ама ако затова е платила 32 000лв., направо отиваме на Закона за защита от домашно насилие, и то неколко пъти.