26

Анонимен

преди 4 години

Сергей ни беше водач за 5 дни в Припят, а каравана с сувенири е на бариерата на самата зона за отчуждение, до Дъга има кпп, но там са само военни. В хотела и в магазина на Чернобил също се продават сувенири.

25

С.

преди 4 години

Пред Аушвиц продават магнити.

24

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

и, целата статия е базирана върху изказване на бай иванчук, дето твърди, че развежда туристи. д - достоверност. просто свърши авантата за сталкери на черно, това е. сега на тоя занаят слага ръка държавата, и резко далаверата приключва.

23

да

преди 4 години

До Анониментревожи го липсата на респект към трагедията на хората, видно и от коментарите тук.

22

Анонимен

преди 4 години

Днес видях,че са закрили целия сайт на вестника,който пусна снимки как деца в Украйна се хранят с тапети от глад и как фашистите малтретират физически хора в Украйна,дори ги убиват.Честита ви свобода на словото!

21

Дъбов

преди 4 години

Радиацията трябваше да удари Кремъл и да ликвидира до крак разни Политбюра и ЦК. С комунизма и сегашните му путински разновидности трябваше отдавна да се приключи. Няма по-скапана държава от Русия.

20

Анонимен

преди 4 години

Това, което най-много тревожи мъжа, е вандализмът, който унищожава Припят заради бума на невъзпитани туристи.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Как да не се притесниш за този красив и процъфтяващ град, вандалите рисували графити по прекрасните фасади, сигурно и локо сф може да се прочете някъде. *** да превърне с указ Припят в национален природен резерват немедлено и тка да запази уникалните радиоактив

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНеслучайно две от най-големите и чудовищни престъпления по време на Втората Световна война са извършени от украинците-националисти - кланетата в Бабин Яр и Волинското клане... Трябва да се знае история, за да се познава и геополитиката !------Под командването на кого?Не е ли под командата на Хитлеристите и нацистите?Лошото е,че сега отново се родиха омразните фашисти и Украйна страда от тях.Нямате си представа и в България колко народ е избит от фашистите и на какви мъчения са

18

избивали са

преди 4 години

До МдаИ още как!В Източен Сибир цели народи са изчезнали!За Аляска знам за няколко села!

17

Анонимен

преди 4 години

"да направи магнит с (изображения на) газови камери и да го продава пред входа на Аушвиц"Май това изречение ще даде идея на някого да направи бизнес. Щом става въпрос за възможност за бизнес, дали синовете Израилеви ще останат равнодушни?

16

Анонимен

преди 4 години

До мдаВм то там и испанците и францусти и германци и шведи и италианци.. Бреее баят народ са го тепали. И бегете е имало сто при, д са бачкли там.

15

Анонимен

преди 4 години

До 14Тееее... Тес дивациии ни са били християни, но са я заслужаващи, таййк чиии ТОЧКА КАЗВАМ, АЗ ТУКА, МОМЧЕЕЕЕ!

14

Анонимен

преди 4 години

Абеее, ай сиктир уее! Ше си продават кот си искат и у Черну Бил и у Ай Ши Вий .. ТЦ!

13

Мда

преди 4 години

Нито в Сибир, нито в Аляска руснаците са избивали местно население.

12

Мда

преди 4 години

И колко местни са изклали в Сибир, а? Не ти се получи, защото такова нещо няма.

11

Анонимен

преди 4 години

До ЕС форевъра случайно да можеш да ни осведомиш, колко индианци са избили в америка, за да им откраднат земята и ресурсите?

10

КОЙ?

преди 4 години

"Все пак - кой би отишъл във Венеция, когато можеш да си направиш селфи в Припят?"КОЙ ЛИ, АМИ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК.

9

Анонимен

преди 4 години

Не искам да имаме нищо общо с психопатите фашисти!Да си славят *** Горбачов,по което време им гръмна централата и се разнесе радиоактивен облак над Европа.И да стоят по-далеч от България тези ненормалници!

8

Анонимен

преди 4 години

Този може да не бъде толкова категоричен за Аушвиц. Превърнали са бившия концлагер в туристическа атракция, там има кафета и сладкарници и продават сувенири. Което е гадно имайки предвид какво се е случвало там, прилича на някаква гавра с паметта на жертвите.

7

Мда

преди 4 години

А САЩ кога ще признае за смъртта на близо 50 млн. индианци (според някой източници дори двойно) избити с куршум, глад и болести?