34

Само дето

преди 4 години

трябва в кафеза да сложат старите ченгета от комунистическо!Тогава гледай промяна,че и отгоре!

33

да промелили са

преди 4 години

влизали без, а излизали с перфектно три-Ди татуирани на гербовете им дамски гърди, за да улесняват заклатящите ги на цюрюк-форвърд заклинджоси и бе зда се отключват да имат пред себе си цецки за цаливкиот нула на 4етворки са променили сутиените си

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе стои този човек зад тази страница, други хора стоят зад неяАко той остане на свобода ще видите, как и други хора ще се възползват от това и ще са също оневинени !!!!!

31

проф. Ан

преди 4 години

А кога ще осъдят шайката на хулигана Монов?

30

Д-р Исня

преди 4 години

Джок май е влезнал преди убийството, което го оневинява. Края на 2006та ако съдя по статията.

29

Анонимен

преди 4 години

"А на въпрос каква поука е извлякъл от убийството, което той извърши отговори: "Това е малко странен въпрос, защото много хора са казали, че няма добро, което не е наказано. Забравил съм как е поговорката на български", каза още той."Егати наглото човече. Не само, че не съжалява, че е убил човек, ами и щял да защитава правата на извергите в затвора...

28

Факт

преди 4 години

Смъртната присъда оправя престъпниците най-добре-рецидиви досега няма!

27

Мразя Дядо Коледа

преди 4 години

От 2008 година до 2019 година според написалия тая статия Джок излежал малко повече от 13 - тринадесет години - ако този човек написал тая статийка пише истината не знам кяакво да кажа !

26

Анонимен

преди 4 години

Вижте страницата в facebook на този невинен ангел - да видите какви са политическите му наклонности и с какви хора работи.

25

Анонимен

преди 4 години

Тоя е наръгал няколко човека,не са амо българите,които е наръгал,това му е навик,тоя човек е рецидивист и или трябва да е в затвора или да му се наложи пълна забрана доживот за влизане в България!

24

Анонимен

преди 4 години

Четох,че този Пол не за първи път наръгва хора,наръгал е двама човека в Англия и ако излезе пак ще наръга,защото е рецидивист,съдиите са го пуснали под натиск от страна на Бойко,за да не си развалял отношенията с други държави "заради един умрял българин".Съдиите са го пуснали под натиск,страх и влияние на неговото НПО,а не на законова основа!Ако тоя напусне България,трябва да има доживотна забрана за влизането му в България,защото е опасен рецидивист!

23

адвокат Тенев

преди 4 години

Тоя ако беше попаднал в ръцете на американския шериф Арпаьо или след 30 год.щеше да му бъде изпълнена смъртната присъда или щяха да го пуснат след 300год.според американския обичай...

22

Кармен Златарева

преди 4 години

Този убиец не трябва да излезне от трудов лагер поне 40год.

21

интернет

преди 4 години

Приятелю ПОЛ в България няма закони къде си губиш времето,но ти не можеш да си тръгнеш УЖ си свободен ама НЕ.Закона е ЦК на ГЕРБ Борисов е закона той решава,овцте слушат и преключва,в съд.система всички са хора от ГЕРБ.

20

Капитан Петко

преди 4 години

Човека се е защитавал, а го изкараха повече престъпник от много други в България.Този австралиец е пример за мъжество, което в много българи за съжаление го няма!

19

Аз

преди 4 години

*** убиват и изнасилват и получават по 1-2 години ама нали Джок уби сина на ....... и го отнесе.

18

Анонимен

преди 4 години

Разкошен човек! Смел, борбен, силен психически, интелигентен. В една неравна битка той успя да повали двама и да излезе от нея като герой. Една съдебна система му лепна умишлено убийство вместо прекрачване на неизбежната самоотбрана (даже нищо не е прекрачил- той се е опитвал да оцелее). Имаш пълната подкрепа на много българи, ти си герой! Защо *** лае ли? Защото е необективен, не е запознат със случая, ама чужденците са лоши- нека ги плюем.

17

Анонимен

преди 4 години

Хахах, Джок се оказа *** 1000 левъл )))

16

Анонимен

преди 4 години

Австралия искаше да си го прибира, сега е свободен а е тук. Затворите не превъзпитават престъпници в България. Със символични присъди излизат и убиват отново-случаят във Търново. Животът а подобни същества е по-ценен от този на другите хора. Отвратително

15

Анонимен

преди 4 години

Мили затворници, докато защитавате правата си, кажете колко от тези Вие самите нарушавате след като подкупвате надзирателите да ви внасят забранени вещи ?!? Всеки втори от Вас ползва телефон, от който прави ежедневно финансови измами, като се превръща в жертва в какви условия изтърпява присъдата си, и как трябва да да проси, как се пишат документи на тези телефони, как се уговарят свидетели за да се спечели дадено дело и прочети....и всичко това защото не може да се сложат заглушители