30

Анонимен

преди 4 години

Чужденците си тръгват от Великобритания.Брекзит успя - това беше целта на Брекзит - да махне чужденците.

29

Валентин Тодоров

преди 4 години

Всъщност реалните капитали отдавна се изнесоха към Далечния изток.Още Адам Смит в "Богатството на народите" е прозрял,че капитала не понася регулации и политически контрол.В Европа останаха само офиси.Но ако Великобритания наистина се освободи от чиновническите безумия на Европа може да разчита на връщането на част от тях.

28

Аз живея в Англия

преди 4 години

Кака ще е по- добро място след Брекзит?Хората в сферата в която аз работя си тръгват и в момента има липса на кадри. Дори и аз тръгвам след месец. Господин Джонсън има интереси, а не Великобритания. И да се сравняват двете държави е недопустимо- нямаме абсолютно нищо общо.

27

Анонимен

преди 4 години

Иска им се на британците да останат финасов център. Банките се изнесоха от Лондон още миналата година и се преместиха в Франкфурт и Париж. Възможно е и Амстердам да взел парче. И като цяло фирмите изнесоха производството си оттам. С Шотландия и Ирландия ще стане интересно, като искат да останат в ЕУ и напоследък все повече се говори да на напуснат великото "кралство".

26

Анонимен

преди 4 години

До Jj"много земя от UK ще бъде под вода след 10-15 години"Хахахахахахахахах.

25

Бай ганьо

преди 4 години

Вероятно живещ в друг паралелен свят

24

Анонимен

преди 4 години

До 24Напротив, измисляш си пълни глупости и то по мой адрес, само за да си попълниш твоята изкривена версия на реалността.

23

Бай ганьо

преди 4 години

Първо не си измислям глупости,а коментирам изказването ти.А относно моя интелект може да поспорим

22

Анонимен

преди 4 години

До 21Не се ядосвай. Просто казвам истината. Това, че тя не ти се харесва, не означава че трябва да си измисляш глупости и да ръсиш неграмотни обиди. Това е показател за много нисък интелект.

21

Бай ганьо

преди 4 години

*** са с които работиш или живещ,но все пак Лондон е финасовото център

20

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз продължавам да твърдя, че UK никога няма да напусне EU. Моментното полужение обаче само му влошава икономическите показатели.За да излезе UK от EU освен, че има безброй много условности и актуални пунктове за договаряне, документа за напускане на UK, трябва да се ратифицира от всички 28 членки на EU. Така, че те могат с години да държат UK на дрейф и Борис Джонсън само да гледа и подсмърча с неговите заклинания.

19

Бай ганьо

преди 4 години

От 5 години живещ и всичко знаеш БРАВО

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Според Янков търговско споразумение до края на преходния период между Лондон и Брюксел ще бъде договорено, а ролята на Лондонското Сити ще остане непроменена.На Лондонското сити, ще се изземат функциите от финансовият център във Франкфурт, Амстердам или Париж. Над десет големи банки само до сега са се изнесли от Лондон. Всяка банка предпочита да оперира в стабилна държава, а не в коптор, който не се знае дали скоро няма да го разглобят.

17

Долу кралицата

преди 4 години

Независима Шотландия, Уелс и обединена Ирландия!

16

Анонимен

преди 4 години

Ей като чуя някой да ги хвали тия не знам дали да се сменя, да плача ли. Нали живея на тоя мухлясъл остров от 5 години, много добре ги знам какви са *** и колко струват.

15

Jj

преди 4 години

Сама UK не може да разреши климатичните промени много земя от UK ще бъде под вода след 10-15 години

14

Анонимен

преди 4 години

През 1989 година България излезе без сделка от Социалистическия съюз. Сега става ясно, че трябвало да се сключи сделка и да продадем скъпо на Запада източните пазари на Съветския съюз и Източна Европа.Кой да ни посъветва? Ран-Ът дойдоха и не ни посъветваха да сключим сделка.Като индианци дадохме всичко на Запада и фалирахме.

13

Анонимен

преди 4 години

Само Брекзита им пречеше на британците, ей сега ще цъфна и вържат. Популизъм, та дрънка.

12

До българин

преди 4 години

Прав си но сега е 2019 и нещата са доста различни.

11

Малко уточнение 1

преди 4 години

Самия BREXIT няма да ги съсипе, но времето прекарано в разисквания и колебания ще си го плащат с лихвите много дълго време.