100

Анонимен

преди 4 години

До aqswА реално ще намерят от теб същото както и хора закопани преди 100 години. Странно, нали?

99

Анонимен

преди 4 години

Защо не казват марките? Иначе на снимката изтипосали Линд(Lindt), един от най-качествените масови шоколади. В сравнение със Своге, Милка, Рошен(украйнски ***) и всякакви други *** направо е с класи над тях.

98

aqsw

преди 4 години

Един ден когато умра, и някои реши да ме изкопа, след сто години. Ще съм по запазен от Рамзес и ще светя, благодарение на всички консерванти.

97

Анонимен

преди 4 години

До ГеоргиНещо си се объркал. Лидъл не продават "истински белгийски шоколад". Както с много други стоки, те пордават "белгийски шоколад" който имитира дори формата и външния вид на утвърдени белгийски марки като GuyLian, но нито имат ноу хауто нито могат да го продават толкова евтино ако наистина беше въпросния. Хората са неграмотни и щом на кутията пише "белгийски шоколад" значи е същото нещо. Да, ама не. Българите сме особено податливи на такъв маркетинг, защото всеки гледа "прИмоцията".

96

Анонимен

преди 4 години

До БизнесменНещо си се объркал. Монделез е конгломерат компания. Кедбъри и Милка са марки в рамките на тази компания, тъй че глупостите за това кое какво било можеш да си ги спестиш. Кедбъри и Милка имат по принцип различен вкус, независимо къде си ги купуваш, но откъде да знаеш, когато само си философстваш на гол тумбак?

95

българин

преди 4 години

Еми..крайно време е.Прословутият ЕС.Да признае че храните му са под всякаква критика и никакъв контрол!!! Всичко е пълно с хормони,нитрати и консерванти!!! Не му дреме за здравето на европееца като цяло уви!!!

94

АнонимеН

преди 4 години

До Риттер И ЙОН ФЕНАТези шоколади само стават за ядене нямат нищо особено във вкуса им!!!НАЙ-ДОБРОТО Е ЛИНДОР ТРЮФЕЛ НЕ СЪМ ГО ЯЛ НО ЗНАМ , ЧЕ Е НАЙ-ДОБРОТОВ БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЛИНДОР!И ЛИНДОР И ЛИНД СА ДВА НАПЪЛНО РАЗЛИЧНИ ВИДА ШОКОЛАД!В МОМЕНТА ЯМ НЯКАКЪВ БЕЛГИЙСКИ НО СРАВНЕН С ЛИНДОР СИ Е ВСЕ ЕДНО ЯМ МАРЦИПАН!

93

Анонимен

преди 4 години

До ЧИТАТЕЛНямат сливи в устите. Такива "изследвания" смърдят, защото никой никога не може да намери къде, как и от кой са правени. Хвърлят се в очите на хората някакви общи приказки и това е. Ако тръгна да анализирам написаното в статията ще напиша ферман за глупостите вътре. Например в статията пише, че Е476 се "прави от рицин". Е476 за такива приложения се прави от соя, но рицин звучи къде къде по-страшно, защото всички знаят за отровата в растението.

92

Бизнесмен

преди 4 години

В България на Монделез продуктите са под добре познатат марка Милка. В Англия се казва Кетбъри и разликата във вкуса е огромна в полза на Кетбъри. Иначе тук един шоколад е по-скъп отколкото е там.

91

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Ами сливи ли имате в устите? Поне веднъж напишете кои са ментетата, или Ви е страх да не изложите някоя фирма, помислете и за този изстрадал от мошенници НАРОД !!!!!

90

Кратун

преди 4 години

Но затова пък, по-скъп от немския. Нормалната цена на Милка-та в Германия е 0,95 евро, но всеки месец има периоди в които я пускат на 0,65 евро.

89

Георги

преди 4 години

Скоро дядото прати от Белгия една торба с подаръци за коледа. Имаше и доста шоколади. Някой от шоколадите ги има и в нашият лидъл, но са различни на вкус. Ако опитате истински белгийски шоколад и после някой ви даде една "Милка" или "Своге" ще се убедите, че ядем пълни ***. Най-лошото, е че и малките деца ги ядът. За мен това е престъпно. Търсете си правата, търсете виновните. Стига сме бягали от нашата държава, заради бандити и престъпници.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92Тя беше много по вкусна от онези уж марципани и уж шоколади.

87

Анонимен

преди 4 години

Майната им на шоколадите, признайте си кой от вас е ял паста за зъби Мечо? :)))

86

Бубето

преди 4 години

И аз обичам много шоколад, а и шоколадът е най-популярната храна за справяне със стреса. :)

85

Анонимен

преди 4 години

Един нормално мислещ човек, интересуващ се какво яде, няма как да си купи шоколад менте. От 27 марки само 2 отговаряли- без коментар кои са марките, само ще кажа, че на нашия пазар има сигурно над 100 марки шоколади. Има разкошен 50,60,70,80-процентов шоколад 100г за 1.50-2лв.. Безупречно качество. Разни глупости, написани в статията, изобщо не ме вълнуват. Аз шоколад "менте" в живота си не съм ял няма и да ям, защото чета и се интересувам кое какво съдържа.

84

тя

преди 4 години

Кажете кои шоколади са вредни и кои не !Нека хората да преценат какво да купуват!Другото е само "димка " !

83

смок

преди 4 години

... но ние подозираме ... !??А пък една жена каза, че има специални моменти с шоколада ...

82

До Риттер фен

преди 4 години

Като купувах такъв за последно имаше ларви на мулци в опаковката.

81

Анонимен

преди 4 години

НЕ СТЕ ЛЕ НА РАБОТА