До Анонимен *** 144Знам само че част от Милката няй-вероятно се прави само за България.Нищо не знаеш, другарю анонимен ***.Точно Милка е продукт, който в България и в Германия и един и същ.
Най-големите *** са уж био шоколадите. На Бенямин, примерно, са фрашкани с химия, но се мъчат да убеждават баби, че били полезни за внучетата им и да им ги подарявали за Коледа
Стига с тия анонимни проучвания. Поне го направете както трябва и покаже кои марки какви резултати дават. Баси и смотаняците. За какво ги правите , за себе си??? И без друго знаем че ядем ***.
Знам само че част от Милката няй-вероятно се прави само за България.Шоколад с лешници с три стари лешника вътре и с вкус на сладко а.о.
Шоколад тип "ББ". Някои си го превеждат тип Бюджетен Бойко, други - Бандит Бойко, и т.н.Всичко що е с Б е МЕНТЕЯЖТЕ МЕНТЕТАТА И ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
Едно време какъв шоколад имаше...Беше си марципан, но за благозвучност пишеше шоколад. Така беше и с кафето. Нищо общо. Помня, че населението се редеше на опашка за "Инка", внос от Полша, правеха го от ръж поляците, но беше добре, щото кафето по време на най-справедливия строй го правеха от леблебия...Мили спомени от комунистическия лагер!
До Има ли изненадани?Нещо не ти е калибриран ценомера, но по принцип е вярно, че хубавите неща струват скъпо. Хубавия шоколад започва от 20-25 лв килограм за готов продукт, кашкавала от по-малки мандри от 12-13 лв, но масовия хубав е от 16 нагоре
прочетохте ли хубаво какво пише в статията, не само че нашите шоколадени изделия са със такива съставки (по нискокачествени от западните варианти ) по принцип, но и даже тези рецепти не се спазват - демек се блъскат отровите вътре кесим...
Единственият шоколад, който може да се нарече що годе качествен и се продава в търговската мрежа е Линдт. Всичко останало е долнопробен ***.
До Анонимен до 130Явно си виждал Линдт само на картинка. Линдт има цяла гама от шоколади, включително и такива съв 70, 85 и дори 99% какао, в които има сравнително малко захар
По живково време банани нямаше освен броени дни преди Нова година с километрични опашки . Шоколада се свеждаше да детския Кума Лиса и т.н. Фин млечен с една крава , вкусът може да се е харесвал само на този, който не е беше опитвал истинския швейцарски шоколад , т.е беше горе долу като сегашния Своге . Тези , които хвалят соца или не са били родени тогава или са червени отрочета дето си купуваха всичко от специалните магазини за номунклатурата.
До Анонимен 128Да не забравиш да напишеш че си безработен който го мързи да се научи на умения които да му помогнат да спре да купува буклуци и най-сетне да се наслади на ползите от демокрацията, а не само да я гледа на витрината.
Абе дайте марките!!!!Какво ни будалкате.Хем сте взели подпука да ги прикривате, хем трябва някак да си оправдаете съществуването уж да ни пазите.И така се получава май, може би, някой някъде, нещо е нарушил или не, но някой казва, че е така?Хайде стига в тази корумпирана държава да си "измивате ръцете", защото нито една служба по безопасност на храните не си гледа раобтата.Я се вземете в ръце! Като публикувате марките, и им спаднат драстично продажбите, ще спрат да ни тровят.
Линд е един от най-захаросаните шоколади. Това, че е по-скъп, не го прави по-добър, за жалост. Вижте му съдържанието, вижте процентът захарност - над 60%. И тогава - който иска, да продължава да се захаросва с него.
До Има ли изненадани?Така е, само че у нас цената изобщо не е критерии. Няма никаква гаранция, че скъпият шоколад е качествен. И не само при шоколада - млечните и месните ни стоки са същото менте. Вносът и използването на палмово масло, млечни заместители и пр. отрови трябва да се криминализира!
Нали искахте банани и шоколади? По живково време имаше истински банани и истински шоколад, сега ще ядете кафяво палмово масло за шоколад, и грозни неприятни на вкус банани! Честита ментекрация
Какъв шоколад ядем? Бюджетен, сглобен от полуфабрикати