140

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 144Знам само че част от Милката няй-вероятно се прави само за България.Нищо не знаеш, другарю анонимен ***.Точно Милка е продукт, който в България и в Германия и един и същ.

139

Факт

преди 4 години

Най-големите *** са уж био шоколадите. На Бенямин, примерно, са фрашкани с химия, но се мъчат да убеждават баби, че били полезни за внучетата им и да им ги подарявали за Коледа

138

Потребител

преди 4 години

Стига с тия анонимни проучвания. Поне го направете както трябва и покаже кои марки какви резултати дават. Баси и смотаняците. За какво ги правите , за себе си??? И без друго знаем че ядем ***.

137

Анонимен

преди 4 години

Знам само че част от Милката няй-вероятно се прави само за България.Шоколад с лешници с три стари лешника вътре и с вкус на сладко а.о.

136

Ядем

преди 4 години

Шоколад тип "ББ". Някои си го превеждат тип Бюджетен Бойко, други - Бандит Бойко, и т.н.Всичко що е с Б е МЕНТЕЯЖТЕ МЕНТЕТАТА И ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

135

Тодар Правешки

преди 4 години

Едно време какъв шоколад имаше...Беше си марципан, но за благозвучност пишеше шоколад. Така беше и с кафето. Нищо общо. Помня, че населението се редеше на опашка за "Инка", внос от Полша, правеха го от ръж поляците, но беше добре, щото кафето по време на най-справедливия строй го правеха от леблебия...Мили спомени от комунистическия лагер!

134

просто и ясно

преди 4 години

Менте държава с менте храна ,кое не е ясно ?

133

Анонимен

преди 4 години

До Има ли изненадани?Нещо не ти е калибриран ценомера, но по принцип е вярно, че хубавите неща струват скъпо. Хубавия шоколад започва от 20-25 лв килограм за готов продукт, кашкавала от по-малки мандри от 12-13 лв, но масовия хубав е от 16 нагоре

132

Анонимен

преди 4 години

прочетохте ли хубаво какво пише в статията, не само че нашите шоколадени изделия са със такива съставки (по нискокачествени от западните варианти ) по принцип, но и даже тези рецепти не се спазват - демек се блъскат отровите вътре кесим...

131

Петър

преди 4 години

Единственият шоколад, който може да се нарече що годе качествен и се продава в търговската мрежа е Линдт. Всичко останало е долнопробен ***.

130

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до 130Явно си виждал Линдт само на картинка. Линдт има цяла гама от шоколади, включително и такива съв 70, 85 и дори 99% какао, в които има сравнително малко захар

129

факт

преди 4 години

По живково време банани нямаше освен броени дни преди Нова година с километрични опашки . Шоколада се свеждаше да детския Кума Лиса и т.н. Фин млечен с една крава , вкусът може да се е харесвал само на този, който не е беше опитвал истинския швейцарски шоколад , т.е беше горе долу като сегашния Своге . Тези , които хвалят соца или не са били родени тогава или са червени отрочета дето си купуваха всичко от специалните магазини за номунклатурата.

128

Шоколаденафабрика

преди 4 години

Като се напънат мармотите и го увият добре в станиол, това и ще ядете.

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 128Да не забравиш да напишеш че си безработен който го мързи да се научи на умения които да му помогнат да спре да купува буклуци и най-сетне да се наслади на ползите от демокрацията, а не само да я гледа на витрината.

126

Анонимен

преди 4 години

Абе дайте марките!!!!Какво ни будалкате.Хем сте взели подпука да ги прикривате, хем трябва някак да си оправдаете съществуването уж да ни пазите.И така се получава май, може би, някой някъде, нещо е нарушил или не, но някой казва, че е така?Хайде стига в тази корумпирана държава да си "измивате ръцете", защото нито една служба по безопасност на храните не си гледа раобтата.Я се вземете в ръце! Като публикувате марките, и им спаднат драстично продажбите, ще спрат да ни тровят.

125

Анонимен

преди 4 години

Въпреки че сме в ЕС, една дума е ядем б.о.к.л.у.ц.и.. даже и горим *** на Италия тук..

124

Анонимен

преди 4 години

Линд е един от най-захаросаните шоколади. Това, че е по-скъп, не го прави по-добър, за жалост. Вижте му съдържанието, вижте процентът захарност - над 60%. И тогава - който иска, да продължава да се захаросва с него.

123

Ванката

преди 4 години

До Има ли изненадани?Така е, само че у нас цената изобщо не е критерии. Няма никаква гаранция, че скъпият шоколад е качествен. И не само при шоколада - млечните и месните ни стоки са същото менте. Вносът и използването на палмово масло, млечни заместители и пр. отрови трябва да се криминализира!

122

Анонимен

преди 4 години

Нали искахте банани и шоколади? По живково време имаше истински банани и истински шоколад, сега ще ядете кафяво палмово масло за шоколад, и грозни неприятни на вкус банани! Честита ментекрация

121

Анонимен

преди 4 години

Не сте ле на работа?