15

AZ

преди 4 години

Точно тази лекарка се е борила за живота на детето.И две болници са се борили,а не е било подхвърляно.Като са видяли в детската болница,че се влошава са го интубирали и са го превели в Пирогов.Проверката на МЗ доказа,че лекарите нямат вина и този,който трябва да се извинява е тиквата и последователите му-плювачи.

14

Яна

преди 4 години

Жена без морал.Как не и трепна сърцето за това детенце,отишло си от безхаберие и безотговорност?

13

Анонимен

преди 4 години

Защо дават изобщо думата на тази убийца? Ако не ставаш за лекар, не бъди лекар. Има си отговорности професията, не е като да си секретарка и да редиш пасианси, тук има отговорност за нечий живот. Детето цял ден е било зле, по ТВОИ СОБСТВЕНИ ДУМИ! И не си го приела, и не си му назначила допълнителни изследвания. Няма какво да се обясняваш, ти си убийца. Ако беше нормална държава, щеше да бъдеш осъдена и да ти бъдат отнети правата да практикуваш. И вместо по телевизиите, щеше да ровиш в ***!

12

Анонимен

преди 4 години

Детето почина от некадърността на лекарите, вие искате това да оздрави системата.

11

Анонимен

преди 4 години

Непрекъснато се опитват да ни внушават, че смъртта на невинното подмятано като *** болно, беззащитно три годишно дете и нещастните му родители, е нещо ПОЛОЖИТЕЛНО!Абсурд!Тази лекарка не е поставила диагноза и е високомерна.Защо три болници не казват какво му е - от професионализъм ли?Надали от човечност.

10

мак

преди 4 години

Ако ще й олекне на лекарката, можем да говорим не за грешка, а за безхаберие или некадърност. В случая с Алекс става дума и за обикаляне по болници, с мъничко детенце. Голям човек ще каже направо, че се влошава, но детето не може и изисква по-специално отношение.

9

Анонимен

преди 4 години

Според доктор елена не знам каква си, две болници не успяха да спадят детето, но личния лекар явно разполага с апаратна вентилация и дефибрилатори и би могъл да обърне хода на скоротечното заболяване. Пожелавам й пациенти от малцинствата, ще си намери майстора лекарката

8

Как да се

преди 4 години

не ядосват родителите и да не искат да я съдят - тази госпожа си е типична буквоядка и чиновничка. Как го рече това за личния лекар - те в най-големите болници с екипи и реанимации не са успели да спасят детето личния лекар ще направи чудо що ли. Кой ги слага тези хора да лекуват деца не знам. Да я вземат в МЗ там да си пише бележки и процедурки и да проверява сметки, а не да работи с живи хора.

7

Дирижабъл

преди 4 години

Пак от десет кладенеца вода вадят. Един няма пострадал от лекарска грешка явно в таьи държава. Само на запад се случват такива неща, при нас хем по-добри лекари, хем по-малки заплати им даваме.

6

Анонимен

преди 4 години

Препратката към личния лекар освен за издаване на направление за друго не служи. Но в СПЕШНО състояние направлението не е задължително за прием. Един път не се извини тая жена бе, един път не мъцна да каже, че съжелява за този изход. На 1000 може да е пологнала, но като е уморила точно тяхното дете нека се извини поне

5

Анонимен

преди 4 години

"може да оздрави проблемите в системата"Е, как ? Нали се установи, че не било по вина на лекарите. Явно системата няма проблеми. Само гражданите умират, но това не е свързано.

4

Анонимен

преди 4 години

А педиатъра който я работи на смени, я само до 14ч, как да повлияе на слоротечните състояния? И то на тези, които предполагат интензивно и реанимационно лечение?

3

хм!

преди 4 години

"За съжаление има състояния, които не се поддават на лечение"Може би такова е състоянието на българското "здравеопазване"! Изглежда не се поддава на лечение!

2

Пижо

преди 4 години

"в рамките на часове състоянието се влошава и те завършват фатално, заяви д-р Елена Георгиева". 8 часа фатални ли са?! А 3 часа?! Защото детето е разтакавано по болници 8 часа, а конкретно в тази болница е висяло 3 часа на скамейката преди да бъде прието! По думите на свидетел: "във видимо тежко състояние"! СЪД! И ЗАТВОР! За всички непукисти от болницата!

1

123

преди 4 години

Вместо да наведе глава и да поиска прошка,тя взела акъл да ръси и да се изявява,като медийна звезда.За това е лекар ,да предвиди ситуацията,още по вече ,че е малко дете и там процесите се развиват по бързо.