27

Додо

преди 4 години

"Кацането на Луната", карането на бугита по повърхността й и разговора в реално време на президент Никсон с "астронавтите, намиращите на "Луната" е втората по размери мегалъжа на 20-ти век. Първата няма да я казваме, че е забранено да се говори по темата и веднага трият! Никой, никога не е кацал на Луната и никой никога няма да кацне. Има поне 20 причини за това, но само една - като радиационния дъжд в пояса на Вен Елън - от около 400 мили над земната повърхност до 36,000 мили е предостатъчно!

26

НАСрАн Космунаф

преди 4 години

Да си ходил на Луната не един , не два а ШЕСТ пъти , да си кацал там и да си изровил и донесъл на земята няколко тона камънаци и то с техника актуална през 70-те години на миналия век .... И ДА ИМАШ ТРУДНОСТИ да отидеш пак ... и тепърва да разработваш луноходи ... и да ти трябват още 10 години за да успееш да построиш ракета годна да те откара до тая Луна ..... Е*сси . Алцхаймер сигурно е много разпространен сред експертите на НАСА . Ходили някъде , ама забравили как .

25

македонец юнак

преди 4 години

закъснели сте, ние вече сме тук!

24

Анонимен

преди 4 години

Ще стъпим на луната ама друг път. :-)

23

Анонимен

преди 4 години

Добре де що да не са летяли до Луната?Сатурн 5 е огромна ракета с много мощни двигатели.И руснаците искат да направят подобна но поради много причини най-вече липса на пари и ресурси се провалят.А разказите на разни умници как радиацията в Космосът щяла да убие астронавтите и затва не са ходили до Луната са смехотворни.За тези любители на зелени човечета имам няколко думи-траектория на полетът,екранировка и видове радиация.Да попрочетат малко пък тогава да вярват в суеверия.

22

Анонимен

преди 4 години

Ако не изпукат по време на път ще умрат там.Най-разумно е първо да пратят роботи които да построят хабитат и после хора.

21

Анонимен

преди 4 години

Тези един автомобил не могат направят, към небето се загледали, еееех!?

20

Анонимен

преди 4 години

:))))))))

19

Анонимен

преди 4 години

разберете,повече човек няма да стъпи на луната(ако изобщо са стъпвали някога)има забрана за това.Пинтересувайте се малко какви неща стават на планетата преди да пишете глупости

18

Мустафа Ибрахим Джаз

преди 4 години

Ще стане. И аз като ударя 5-6 шота и си хортуваме със марсианки .Никой не ги е канил хората нито на луната нито на марс нито никъде. Плюс това има ембарго - забранено е да се фърка по далече от облаците. Това са като на екоталибаните истериите - пускат мухата на хората и искат пари.

17

Реалист

преди 4 години

До АнонимеН и другите като него. Тази теза, че американците не са кацали на Луната, не ви ли втръсна? Жалките ви коментари няма да променят истината.

16

толерантен

преди 4 години

Французин космонавт, малко като *** скиор звучи. Немска мода и английска кухня.

15

Анонимен

преди 4 години

Франсе ли е, не слушай.

14

Анонимен

преди 4 години

Че американците не са били на луната е ясно.Тъй като тук има много русофили, за които истината няма значение, а важното е да се величае руското - нека да прочетат книгата на Ищван Немере "Летял ли е Гагарин в космоса".Не е направил снимки от космоса.На борда на ракетата и имало магнитофон, със записи на Гагарин, така че те да бъдат прихванати от много любители на земята.И сега руснаците обсъждат в интернет "Летал ли Гагарин в космос?"

13

Анонимен

преди 4 години

Господинът не е инжИнер. Също както получилият даром диплома списувател на дописката не е журналист.

12

АнонимеН

преди 4 години

НАПЪЛНО Е ВЪЗМОЖНО ДО 10 ГОДИНИ ЧОВЕК ДА КАЦНЕ НА ЛУНАТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ!

11

Правопис - слаб 2

преди 4 години

"каза френският инжинер и космонавт"Ехо, Днес.БГ, да не би да инициирате работа върху нов правопис в българския език, или пък ще регистрирате нов "диалект"?Срамота...

10

Щерю

преди 4 години

И като ви се подпули едно извънземно на Луната - де ще д...скате вий тогазка? - пак обратно на Земята...

9

Лъжат ни яко

преди 4 години

САЩ нали първи и единствени кацнаха на Луната през 1969г. и после до 1972 кацнаха още 5 пъти.И след това 47г вече никой не е кацал на Луната. И сега ни казват че след 10 години може и някой да кацне пак. Добре ама, какви бяха технологиите през 1969г. а какви са техноогииите сега? Нали уж имаме огромно развитие а пък никой не може да отиде до Луната днес щото било много сложно и скъпо.Нещо много ама много ми намирисва цялата работа!

8

Анонимен

преди 4 години

Баф мауму туй франсе,не е ли чувало че говедарите още преди петдесет лета, ф'ъркава до Луната?