27

Анонимен

преди 4 години

Това ви е Промяната дрогаре - друга няма да има !

26

Анонимен

преди 4 години

полага ви сеи данъците ви вдигнаха и цените и каквото си поискате веднага след изборитетова сте си го заслужили айде със здраве- а гушките на някои банкенски комунистчета ще провиснат до земятаако господ ви съжали само той може да ви помогнетотално изгубени сте

25

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не разбирам как още не са започнали да застрелват хронично болните вместо да ги лекуват. Защото това е идеята, нали? Много е жалка тази история. Аз съм хронично болна, пия 3 основни (живото-поддържащи) лекарства, плюс още един куп поддържащи. Просто няма как да възприема идеята да се плащат по 2 лекарства. Има възрастни хора, които са с по 5 сериозни заболявания и пият за всяко лекарство. Как така ще си ги плащат? Това е геноцид!

24

аник

преди 4 години

До Кратун Да ама в Турция не ги продава Огнян Донев на тройна цена. И да кажа че ние сме робски народ и ще търпим докато не ни изтребят ще пишем тук но няма да излизем като гърците и румънците. Е тогана хак ни е да ни изтребят.

23

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Партията ГЕРБ оправдава новото си име ГРОБ.

22

Гурбетчия

преди 4 години

Това е жив геноцид.

21

Кратун

преди 4 години

Хора, ако не излезете на улицата, няма да има промяна! Стига сте се възмущавали тихичко по форумите! Пробват колко може. Свиват колана полека с по една дупка. Като свикнете, свиват с още една дупка.

20

Анонимен

преди 4 години

Брутално. Пенсионерите и сега едвам си купуват лераства, сега съвсем няма да могат.

19

Кратун

преди 4 години

И в Турция същите лекарства са МНОГО по-евтини.

18

ХХХ

преди 4 години

И от тук решиха да пестят. Ами аз при пенсия 280,00лв давам сега 120,00 само за лекарства като за едното заболяване ми изписват с доплащане от касата за второто е само едно но струва над 1000,00 лв. Ако приемат новото значи аз не мога да се лекувам по никакъв начин. Какво става.съде е грижата за тези които са работили по 30-40години а сега отиват на ***. Егати държавата.

17

Анонимен

преди 4 години

Абе тия на улави ли ви правят. Купувам пет лекарства от Румъния за 40 лева. Същите лекарства на банкялията в територията ми струват 95 лева. Или Румънците са балами или мутрите ни работят на задна в територията на мутрите.

16

Анонимен

преди 4 години

Само по 2 лекарства безплатно или с намаление ще отпуска НЗОК - да, но за това ще купим подводници и кораби втора употреба ,както и купихме изтребители на чертежи

15

Помня

преди 4 години

До Анонимен 4 А при бай Тошо сандъка беше безплатен. Подарък от Партията.

14

Пенсионер

преди 4 години

Издевателствата над народа продължават с пълно сила. Няма да се кротнат докато не ни уморят.

13

Анонимен

преди 4 години

От партия ГРОБ взеха да ни сурвакат още веднага след изборите и не спират!Честито на избирателите на ГРОБ.Радвайте им се и викайте Ура, като видите някой от тези национални престъпници.

12

Анонимен

преди 4 години

Националната здравноосигурителна каса ще отпуска безплатно или с намаление за пациентите само по две лекарства за едно заболяване от 2020 годинаГарантирано от ГЕРБ!

11

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Калинките на ГЕРБ във властта пак са сътворили поредното недоразумение, от което ще умират хора.

10

Анонимен

преди 4 години

То па да им имам намалението... лекарствата на баба ми бяха около 10 вида, общото намаление нямаше и 5 лв

9

Анонимен

преди 4 години

Дааа - длъжни сме да плащаме само и единствено на НЗОК без да имаме право на избор, а пък те едностранно си решават дали ще плащат нещо или не. Въведете конкуренция на здравни каси. Ама така яко администрация ще остане безработна, нали.

8

Жиб.

преди 4 години

При обсъждането на нови договори има само една страна - червеното ТКЗС "НЗОК"! Когато реши да въведе нещо, тя го налага апелативно, без да се интересува от мнението на лекарски съюзи, пациентски организации и ПЦЗ-та, а на другите остава само законното право да се вайкат и оплакват!