69

Анонимен

преди 4 години

Не е грешка, алчност е!

68

ГЕРБолшевишки рай !

преди 4 години

Видими резултати.

67

викайте с пълна сила

преди 4 години

Пази Боже !!!

66

Анонимен

преди 4 години

Най-страшното и трагичното в тази история е не само смъртта на детенцето. Още по-страшно е УЗАКОНЕНОТО бездушие от две институции. Няма съзнание за вина, няма съзнание за отговорност към човешкия живот. Това вече ще бъде практика - истината няма значение, детският живот е без значение. Човекът няма значение. Хейтър съм, нали?

65

Картофчо

преди 4 години

Ама то е ясно че не е от лекарска грешка!Когато не си направил нищо, няма как да си сгрешил!Такъв е и този случай - никой не се е опитвал да го лекува, така че няма как да е сбъркал нещо!

64

НН

преди 4 години

А записите от разговорите с родителите, дето бяха разстроили Премиера, тук гледаме човешката страна ,а и гарван гарвану око не вади....

63

ай сиктир

преди 4 години

На гле ци при самия факт, че са ги разхождали от болница в болница така наречените лекари трябва да бъдат уволнени и отнети лекарските им права.

62

Анонимен

преди 4 години

А, как се стигна до "двустрана пневмония"???Чия е вината питам - на родителите или на лекарите!?Щото от отговора на този въпрос може да се направят доста важни изводи и най-вече - кой носи пряката вина за смърта на това дете!Всичко друго е словоблудие!!!!

61

Финансист

преди 4 години

Защо все се хващат за слагането под общ знаменател? Ами като отказвате да издавате ваши колеги за които знаете, че правмят престъпления. Когато ги защитавате. Когато гласувате за тях по разни комисии. Добрият лекар го носят на ръце, ако с вас не се случва това, познайте къде е проблемът.

60

Анонимка

преди 4 години

А защо това дете, което очевидно е било много зле, е трябвало да обикаля три болници? Как никой не е реагирал адекватно при оплакванията започвайки лечение немедленно в първата болница и преди всичко съблюдавайки възрастта на детето? Тая двустранна пневмония едва ли е станала такава в рамките на няколко часа и при това с фатален изход. Детето имало ли е други заболявания? Безброй въпроси и типично за робската ни нация, виновни или няма или е някой друг, важното е да не съм аз...

59

221

преди 4 години

То няма как да е лекарска грешка, ТО не стигна до доктор това дете!?! НЕ ВИ ЛИ СРАМ

58

Анонимен

преди 4 години

"Призовавам ви да се борим за истината, да информираме обществото, да градим доверие и вяра, защото от това имаме необходимост..." звучи прекрасно, но да се борим за истината чрез манипулацията и лъжата е позорно! Факт ли е, че детето и родителите му са подмятани безсърдечно от "наранените педиатри" в две болници? Факт е!!! И всички следващи оправдания са нечисти и долни опити за гавра с човешкия опит, със здравия човешки разум...Ей, жаждата ви за пари и глуповатите ви оправдания ОТВРАЩАВАТ!

57

Анонимен

преди 4 години

Не е лекарска грешка,а лекарско безхаберие.Припращат детето от болница в болница,припращат го на домашно лечение и после няма лекарска грепка.Чиста лекарска престъпност.

56

АНТИ

преди 4 години

Българи, нарочени сте за заличаване !!Колко пъти повтарям ...

55

???

преди 4 години

Най- лесно е да се хвърли вината върху лекарите , да се настройва обществото ,да се правят показни уволнения ,без грам медицински познания ,че току виж вземат лекарите и пациентите се обединят срещу истинските виновни и да изметат наглеците ,убили нашето здравеопазване.

54

Анонимен

преди 4 години

Няма такова животно...лекар да си признае грешката...

53

АНТИ

преди 4 години

Нали скачахте за американски начин на живот ?!Кво пищите сега ?

52

Анонимен

преди 4 години

Грешката е ,че 5-6 "доктори" Не са я открили тая пневмония и Не са забочнали лечение навреме .Един такъв от бърза помощ не можа да познае инфаркт - вика нищо му няма -Човека почина , а "доктора" го гледам стана голяма работа .

51

123

преди 4 години

Има тотална дезинформация- 1. детето е заведено в приемен сектор , където не се преглеждат деца , а се обработват документално планови приеми или спешни случаи докарани от други болници 2.не е посещавало личен лекар или болница Лозенец 3.при повторното посещение детето е чакало с други деца/никой родител не си е отстъпил мястото/, след това е РЕАНИМИРАНО и спешно пренасочено за Пирогов.Защо са чакали родителите и защо не са викнали линейка не е ясно-паника ,страх?! Останахме без педиатри,жалко.

50

Анонимен

преди 4 години

Лекарските грешки са като престъпленията от едри риби, олигарси и политици - няма такива, или поне няма осъдени.