8

Подобни

преди 4 години

публикации вървят всяка зима поне от 10 години!

7

до 6

преди 4 години

винаги ще се намери къде да спреш и да се наложи да почистиш, но виж кога са ги откраднали, единият се е прибрал за малко до вкъщи, а вторият слязъл за баничка. този който е спрял за баничка, рано сутрин, дали не е пречил я на градски транспорт, я на другите? Някой просто е помогнал като маха колата от пътното платно :D

6

А нам все равно!

преди 4 години

На мен ми е безразлично!Карам стара, над 20 годишна евтина кола, дизел, добре върви, доволен съм.Никой няма да иска да я краде. Даже може някой от крадците да ми помогне ако трудно пали, или ако нещо друго не мога да се оправя с нея.Да му мислят тия с баровските коли, лъскави, скъпи, на които сякаш има надпис на ламарините "Открадни ме!"А такива не са за жалене, щото ако имат един чyвaл пари да купят такава кола, ще имат и за гараж който се заключва нали така?И даже няма нужда да я чистят!

5

до 1

преди 4 години

Ти явно никога не си карал кола. Поне не през зимата.

4

Анонимен

преди 4 години

Дивотията и беззаконието в България зове за саморазправа като в Дивия запад. Знаете ли какво са правили с конекрадците там?

3

ай сиктир

преди 4 години

Драги драскачи заглавието ви е пълна лъжа и коренно се разминава с текста. Колите са откраднати не докато са ги чистили от снега, а когато собствениците са мръднали уж набързо за нещо дребно.

2

Анонимен

преди 4 години

Всички производители на автомобили ти пишат в книжките, че се качваш, палиш и тръгваш. Само, че да има кой да го прочете. Натискаш копчето за движение на въздуха само в купето. Хем помагаш на двигателя бързо да загрее, хем вътре бързо се загрява. Ама кой не може да отвикне навиците добити на жигула, москвич и полски фиат......

1

Иво

преди 4 години

Колите зимата се нуждаят от не повече от 1минута подгряване на място!!! Запомнете го и няма да ви изчезват ключовете.