18

още едно

преди 4 години

доказателство в полза на отричаната от евреиската наука телегония

17

Анонимен

преди 4 години

това е интересно и в друг смисъл, ако някой вече е извършил престъпление и неговото ДНК е във ФБР, той може да се подложи на подобна процедура и вече е чист :)

16

Сър Пичкуик

преди 4 години

катастрофирал.Случайно намерили донор на кръв, габровец.Животът на Пичкуик бил спасен!Благодарност, 20 000 паунда за лекарите и 50 000 за габровеца.След една година пак катастрофа...Намерили габровеца...Благодарност 2 000 паунда за лекарите и 5000 за габровеца...Историята се потретила...Благодарност, 2 паунда за лекарите и 5 паунда за габровеца...Във вените на сър Пичкуик вече течала габровска кръв!

15

Анонимен

преди 4 години

До 9Ама вие на балканите и без такива генни интервенции се првърнахте в ориенталска клоака.

14

Анонимен

преди 4 години

До 9Не се превръщаш в нищо. Няма никакви отражения.

13

Анонимен

преди 4 години

Това не е нещо ново, знае се от години.

12

Потресен

преди 4 години

Човек, днеса пишат статии, все едно съм дал на някой зачервен четвъртокласник 20 лева и съм му казал кво да напише.Не могат, та направо са си некъдъpни и неграмотни

11

до 10

преди 4 години

Ти не си добре. *** се прегледай на доктор!Сериозно, не се шегувсм!Първо - ние всички сме ГМО, какво значи ГМО?И второ, ако си променяхме гените като ядем протеини, то аз отдавна да съм се превърнал в птицата РУХ, да разперя криле и да полетя - за вечеря ядох пиле аъс зеле. Значи съм изкукуригал???

10

Анонимен

преди 4 години

Тука много народ са си повЕрвали май?Химерата е природно явление, съвсем нормално, също както гейовете и лесбийките.Руският сериен убиец Чикатило, дълго време не е бил заловен, защото ДНК на местопрестъплението не е съвпадало с неговата ДНК.Причината - бил е химера. Два ембриона сляти в един човек!

9

Анонимен

преди 4 години

Много коментари, повечето безсмислени, и нИто един с въпроса: какво се случва, когато ядем ГМО - тоест вкарваме гени на непознати вируси и бактерии заедно с храната? Ето доказателство, че чуждата ДНК е в състояние да промени нашата.

8

Анонимен

преди 4 години

Значи ако на нeгъp присадят костен мозък на китаец, той може да се превърне в индиец.

7

човек

преди 4 години

Има хора ,които в едно телесно състояние проявяват в някакъв етап съвсем различни от хроничните до сега болести .Случаите са разгледани в традиционната медицина и в хомеопатията. Това до сега обаче не се свързвало с д.н.к. Има и концепция ,че разболявайки се ние преминаваме в друго измерение ,но пак в този свят и здравия ни прототип се "пази" по принципа на холограмата . Така може би непрекъснато "пътуваме" в материално проявеното .

6

АнонимеН

преди 4 години

ЕДИН СЕ ИЗЛЕКУВА ОТ СПИН В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ СЛЕД КАТО ПОЛУЧИ КОСТЕН МОЗЪК ОТ ДРУГ ЧОВЕК КОЙТО ИМАЛ ИМУНИТЕТ КЪМ СПИН :DПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ПРОЦЕДУРАТА ПО ВЗИМАНЕ НА КОСТЕН МОЗЪК Е НЕ САМО ОПАСНА НО И МНОГО БОЛЕЗНЕНА ЩОТО СЕ ПРАВИ БЕЗ УПОЙКА! НЕ ЗНАМ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА МОЗЪК ОТ УМРЯЛ ЧОВЕК ЩОТО ДО КОЛКОТО ЗНАМ СЛЕД ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ БЕЗ ВЪЗДУХ ТОЙ УМИРА!

5

Късметлия е

преди 4 години

А можеше ако е при китайците, сега да има и днк на прасе и ***, едновременно. Те ги умеят тез неща.

4

batmario

преди 4 години

Като тоз станал друг къде отиде първия...Дали не е свързано със разширението на галактиката...или .......при 'здравичките' на Кърбовски.Аз съм ги чувал...На Канли Дере до Вършилово...галиба

3

Анонимен

преди 4 години

Описанието на "химера" от гръцката митология напомня по-скоро на жена в истерия, отколкото на пациент на генна терапия.

2

Анонимен

преди 4 години

ся тоз ако има дете,чие е детето,негово или на донора,на кого ще прилича ,след като семенната течност е с донорското днк,значи детето ще е на донора,демек ако онзи е ***,ще се роди негърче

1

Анонимен

преди 4 години

Това не беле ли сюжета на некъф загине Филм ВА?