99

Анонимен

преди 4 години

Младо кадърно момче - интелигетно и честно.При това с ОБРАЗОВАНИЕ - градоустройство, друго архитектура и трето иконически мениджмънт.Само че на материала си му харесва безличната и послушна женица от Самоковските баири, детската учителка по руски, която 10 години не знае какво прави в Общината.

98

до 103

преди 4 години

С гласовете които бе избрано това момче, трябваше да има 6 представители в Столична община. Обаче ГЕРБ пак го прекараха с вратички в закона и е сам.

97

мда мдааа

преди 4 години

До Анонимен 95То "момчето" не е виновно. Питай *** дето си го избраха!

96

аа

преди 4 години

а реакцията на водещата е ясна. чуди се жената тоя дали се чува какви ги плещи

95

Терсенето

преди 4 години

Я ходи във Москва да видиш ***?

94

бай ганю

преди 4 години

много мнго ама много жалко че този човек не пое поста на фандъкова

93

Анонимен

преди 4 години

Избирателите на Фандъкова с метлите са неприкосновени.Обаче Самоковската *** поне да ги инструктира да не вдигат толкова много прах и да не метат спирките, когато на тях има чакащи хора.Целият прахоляк отива в официално облечените граждани.

92

Анонимен

преди 4 години

Пред Министерски съвет щом метат с метли и то когато хората отиват на работа чистачката запова умело да обира само боклучето между миновачите. Европейската столица не може да пусне една машина да пусне пред Президентство и Министерски съвеСелската душа си е селска душа, това саси виждали хората и това ги задоволява. За мрънкащата даскалица това си е супер, нали в Самоков това и е била гледката защо сега и пред кметството да не и е същата. Дребни душици без никакъв усет и поглед напред.

91

Анонимен

преди 4 години

"Много е важно вносителите - Фандъкова и Барбалов - да ме убедят, че събраните пари ще отидат в мерки за борбата с мръсния въздух"Отиват те- за борбата да напълним партийната каса и офшорките.

90

аа

преди 4 години

фандъкова не става а нищо. десните не стават за нищо. Манолова имаше шанс да поразбърка малко *** , не че щеше нещо да промени. Но да вяравте че този тротинеткаджия нещо ще направи. С тези добре отретирани жестове от пр спецоалисти, еее значи сте голеееми бала.....ци

89

Анонимен

преди 4 години

Това момче на ясно ли е как се чистят механизирано разбити тротоари широки метър, с паркирани коли по тесни улички и по тротоари, където и детска количка трудно минава?Механизирано могат да се изчистят само широки улици и площади и то със забранено паркиране.

88

на други места

преди 4 години

В Еропата, дори и Москва се чисти с малки машини, които чистят и тротоарите. В Москва мият всеки ден улиците през лятото с такива машини. Метат и мият. С габарити на мини багер. Друг е въпросът, че у нас всеки хвърля, където свари. Гражданското съзнание на новите софиянци е почти нула. По-*** столица от София в цяла Европа май-няма. Едно време всяка вечер се миеха булевардите. Всяко божа вечер след 22.00часа. А в моето детсство за изхвърлена хартийка глобяваха!

87

гого

преди 4 години

до 75: виждам че не си ходил в Гърция. В Атина се чисти САМО с машини. В центъра след 19:00 е забранено паркиртането на улицата. Тогава тръгват и машините. Всяка улица се мие ВСЕКИ ден. Работят трима души в екип. Един кара камиончето, други двама вървят пред камиона и пръскат тротоарите, като свалят целиа *** на улицата. Камиона събира целия *** със роторни четки.

86

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че изджендъряването върви по план! Скоро на прада радановците ще яхнат прахосмукачката, а метлите ще подарят на Корта и Галена...

85

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** сигурно по цял ден ме трогва по улиците, за да си намери електорат и идеология...

84

Анонимен

преди 4 години

Като цяло, от масата коментари до тук, стсна ясно следното - така сме си супер! И рай да се построи в България, ще му намерим веднага косура.Българинът си иска да има поне по 2-3 коли на калпак, да ди ги псркира на площадката на апартамента, да си спира и минава с тях където му е кеф, и да не го занимават с плащане на някакви си данъци.Правенето на социална политика с правещите се, че метат с метли избиратели-***, също му е супер! После защо сме мизеррна държава...

83

Анонимен

преди 4 години

Тоя е голямо менте, поредната патерица на мутрата Бойко!

82

Spartan

преди 4 години

Като чета коментарите за пореден път се убеждавам, че българина си заслужава управниците... Вие сте все недоволни, този е гей, онзи е кариерист, другия не знам какъв..., ама като трябва да се гласува или да се свърши нещо, ви няма никакви... жалка история, лошото е, че хората които не искат да живеят в *** и мизерия като вас, страдат от цялата работа.

81

Веско

преди 4 години

До Анонимен 55ТЕЦ Варна не си купува, а продава квотата си за емисии, защото е в резерв. Там е уловката и далаверата. Да направят квоти и за колите. Аз на моята се качвам веднъж седмично, но данъка пак ще ми го вдигнат.

80

Анонимен

преди 4 години

*** = мръ снаЩо за цензура?