119

Анонимен

преди 4 години

защо да метат след като то пак ще се оцапа?

118

манолова

преди 4 години

Ако бях станала кмет, билетчето щеше да е по 6ст, а улиците чисти.

117

Анонимен

преди 4 години

До Ха хаПреди години, когато повечето жители на София са живеели в къщи, ти не си бил роден. Във Виена къде са къщите, патенце? А въздухът е сравнително чист. Измисли някой друг виновен, освен "селяните", които не се топлят на дърва.

116

пенсионер

преди 4 години

Абе тоя п....л за какво влезе в общинския съвет?Да констатира проблемите или да се стреми да ги решават?

115

Анонимен

преди 4 години

До PincoМадрид

114

Анонимен

преди 4 години

Операторките на метли отстраняват само едри неща- опаковка от вафла или кутия от цигари, почти никоя от тях не мете

113

Анонимен

преди 4 години

Сигурно от преди половин век улиците из Европа се чистят с големи прахосмукачки. Хобота е много лек, широк около половин метър и лесно подвижен... Обслужва се от двама души, хигиенист-оператор на улицата и шоьфор в камиона. Тва е. Другото е ниво на обществото.

112

Метене 2

преди 4 години

В мига, в който надзорникът им се изнесе нанякъде, пълненето спря.Хвърлиха две чувалчета в камиончето и седнаха да си починат, че са се изморилиИ така до обяд.По нататък не гледах но и сега20-на дена след случката 2 от 3-те купчини си седят по местата мокри и скашкани.Ей така се труди електората на ГЕРБЛюбимците на Вожда

111

Pinco

преди 4 години

А ще се сетите. В коя друга европейска столица *** женици замитат улиците ? Отговора е лесен - само в България.

110

Метене 1

преди 4 години

Фандъкова е раздала на "пчеличките на Бойко"едни приспособления, като прахосмукачки, с които да издухват шумата.Цяла седмица ги наблюдавах, преди застудяването.Издухват те, издухват, от пътеките в лехите, но никой не минава да я събира и....познайте!През нощта вятъра я връща обратно!На другия ден-пак!И така, цяла седмица.На финала, от кумова срама войдоха едни ромки с метли и я направиха на 3 купчинизапочнаха да пълнят чували. Дойде камионче.В мига, в който надзорникът им се изнесе..

109

Ха ха

преди 4 години

До Анонимен 110 За мръсният въздух не ти е виновна Фандъкова,цяла България се събра в София,всички с по две три коли и искаш кристален въздух,е няма как да случи. Преди години ,когато повечето живеехме в къщи и София не беше толкова презастроена се отоплявахме с нафтови печки и печки на твърдо гориво ,какъв ли е бил въздуха тогава?

108

Анонимен

преди 4 години

Ах, този бонев...Момче герберастче. До тука беше с питането "тоя пък кои е" и с надеждата, че ще е от страната на гражданите. Той танцува само един мандат. Сбогом, борисе!

107

Вихрогон

преди 4 години

Ми с метли ми, с прахосмукачки ли да метат.

106

Анонимен

преди 4 години

То и ти си абсурден, ама... нейсе.

105

pepe

преди 4 години

За цървулите със стари таратайки да се вдига данъка по 10! Аман от мизерници, които ни тровят. Ще се возите само в градския, кафяви ***!

104

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да го оплювате Бонев, вие платените герберастки ***, със сигурност това момче е много по-кадърно и подходящо за Кмет на София от безличната Фандъкова, която днес отново пак се скри, след като се разбра, че замърсяването на възудах в София превишава с 8 пъти нормите.

103

ГОСТ

преди 4 години

Абе умнико, от коли паркирани от двете страни на малката ни улица не могат да минат камионите да ни съберат *** и кофите преливат. През седмица звъним в общината,та как виждаш машина да изчисти при толкова много паркирани не на място коли?

102

лъжец е

преди 4 години

Бонев е лъжец, подкрепя Фандъкова с вдигането на данъците, буташе някаква магистратура във Франция но го изгониха от там, през това време се занимаваше да плюе по Фандъкова през измисления форум SSC, но като му обещаха да му подарят място в СОС ако открадне гласовете на Демократична България веднага обърна посоката на вятъра. Сега гласува в подкрепа на групата на ГЕРБ.

101

БГ

преди 4 години

В моя град с население под 20 000 души не е така. Всичко е механизирано безшумно и чисто. Добре че не живея в софия.

100

Лелее

преди 4 години

Ама прави ли е човекът? Прав е. Момче ли е, момиче ли е - не ме интересува с кого си го слага. Тия големите "мъжкари", дето ви крадат всеки ден, явно по-заслужават уважение. Погледнете как се чисти на запад от любимите ви ущипци и плескавици и как у нас, пък после да говорим глупости. Когато и да съм питал същество с метла дали му се струва чисто след него, никога не съм получил адекватен отговор.