139

Анонимен

преди 4 години

Касиране на съмнителните резултати на Фандъкова в ромските гета и Манолова кмет на София, кривоустата Самоковка да се маха. Щом я искат нека е районен кмет на ромските анклави. Останалото население убедително избра Манолова и ГЕРБ почти нямат районен кмет а опозицията взе всички райони без рамската сиганиийска районизация

138

Анонимен

преди 4 години

Ей тоя двуличен патеричок на ГЕРБ се оказа с медийно време, без да има право на това, незаконно фаворизиран, а Сидеров и Иванчева въпреки големите им резултати на евроизборите бяха отрязани от изборна кампания. Заради това че отиде с листа от един съветник на изборите даде тая ухилена алчна персона 7 общински съветници на ГЕРБ и мнозинство в общинския съвет. Ето тава е гербавата патерица по медийното и отразяване ще я познаете.

137

Анонимен

преди 4 години

За пореден път да ви дам пример от едно градче от 10-тина хиляди , има си един дето по график обикаля улиците с една "прахосмукачка" като тротоарите са така проектирани, за да му позволяват да я шофира по голяма част от тях и така за 2 часа сутрин преди да отворят повечето магазини и офиси , вече е измел. Но това е в някаква испанска провинция от 450хил д. , не е в 2 милионна софия

136

Анонимен

преди 4 години

Незнам за къщите във Виена, но къщите в Лондон използват газ, ако видят че комина ти пуши, ти скъсват газа от глоби.

135

Анонимен

преди 4 години

Иска джендери да управляват роботи с изкуствен интелект захранвани с ток от вятърни перки по проект на Непеота финансирани от БХК

134

Шнапс

преди 4 години

Метла за Бонев! Нищо не е работил. Не предлага решения!

133

От Берлин

преди 4 години

Не съм много съгласен! Тук, в нашия квартал, ги виждам поне един път на месец да минава групата в оранжево--бутат количка с четки, рала, подобие на метли от пластмаса... По тротоарите не може да минават почистващи те коли( поне 3 вида съм виждал от тях)....

132

оператор на метла

преди 4 години

Мете се с метли за да създаваме работни места на кафевите избиратели на ГЕРБ.

131

Да допълня...

преди 4 години

До баба мара 130 Нали с тая тумба от махалата и контрольорите в сини и зелени зони намалихме безработицата.

130

Анонимен

преди 4 години

Момчето иска да влезе в бизнеса по почистването, да експлоатира машинен парк, да превърта ДДС, нафта и т.н.

129

Анонимен

преди 4 години

Във Виена къде са къщите, патенце? А въздухът е сравнително чист.------Имаш ли поне бегла представа къде се намира София и къде е Виена?

128

Анонимен

преди 4 години

Тоя не е ли наясно защо се мете с метли?Да погледне кой избра Фандъкова като един!Все едно гледам резултати от преди 1989г.

127

Анонимен

преди 4 години

Абсуррдно колко да е абсурдно. Дали е по-абсурдно от това да бичат конски впрягове (да не кажа каруци), по Малинов и Южната дъга? Или това не е абсурдно? И може би трябва да се отчете, че все пак метенето е зелено и екологично чисто. Извхърля се само малко въглероден двуокис и тук таме метан. Не е като един хубав дизел да мие улиците и след него да има облак от сажди.

126

Аз

преди 4 години

Компетентен! 21-ви век, 22-ри век....... Всеки който е ходил е видял. Например в Париж си обикалят с едни щипки и пликове за *** и събират. Има ги навсякъде. Като останат без работа тези с метлите, за да вземе някой нещо от доставката на камиони с метли, първо у тях в мазето да отидат и после.?

125

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 111Не го оплюват ГЕРБ, а смешните "десни". Опозиция в България за тях означава на бялото да казваш черно и обратното. Когато критикуваш аргументирано и признаваш направеното ти не си технократ. Когато си принципен, а не подлизурко или екстремист ти си враг. Питайте после защо "не случихме" на политици и може да не си спомняте за Петър Дерлиев. Просто не го заслужавахме. Обвиниха го и от двете страни точно в това, което само той и още двама от СДС не правеха. Да разделят хората!

124

баба мара

преди 4 години

тумбата от махалата само размахва метлите и събира само по едрите боклуцислед това сядат под дървото кафе и цигари към обяд размахат още веднъж метлитеи краи на работното време така че те изобщо не замърсяват никакъв контролкак се уплътнява работното време

123

БПФ

преди 4 години

Хелекторат, момче.Фъндъкова никога няма да направи нищо срещу хелектората, който я крепи на власт.

122

Мен

преди 4 години

Тук (в Англия) едни гора си управляват машини, но тротоарите да широки и го позволяват. Пък и има граждански патрули, които обикалят и никой не си хвърля *** на пътя. Евентуално пт силния вятър изхвърча на пътя.

121

Анонимен

преди 4 години

Дали ще се подпираш на метла за 5 лева и ще дремеш или ще дремеш в прахусмукачка за 100000, разлика за чистотата няма.Явно метящите/чистещите не са стимулирани достатъчно да работят по-добре.

120

123

преди 4 години

До Анонимен Ха,хаЗа да го пиша ,явно съм бил роден и съм живял в къща ,та съм наясно как беше. Къща почти в центъра на София ,не в Младост или Люлин. Не знам защо сравняваш Виена със София ние сме светлинни години назад и няма място за сравнение. Бил съм във Виена и трябва да ти кажа ,че такова стълпотворение от коли няма. Метрото им е изключително удобно и хората си пътуват с него и не мрънкат.