23

НЕбългарин

преди 4 години

До Ген. ТошевТука в България всички много подценявате Турция и силата й, което е добре дошло за Турция! И Джошуа, ако не беше подценил Руис в първия мач сега все още щеше да е без загуба! Но Гърция е по-будна от вас, защото във всички гръцки канали се късат да показват турските военни техники, които турците произвеждат! И те, гърците сами си признават, че са доста назад от Турция! В ютуб клипове бол!

22

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългаринА България има С 400 от 1985 г. Пак сте 30 години след маймуните.

21

НЕбългарин

преди 4 години

Галиполи е друга бира. Турски аскер, но с немска артилерия и немска военни съветници. Окопната война е в миналото. Гърция вече има Ф-35 ако не знаеш.-А противника на Турция при Галиполи да не би да са племена с копия бе разбирач?Турция вече има С-400, ако не знаеш, която може да обхване почти цяла Гърция и тия "невидими" Ф-35 може да светнат в небето, като новогодишни фойеверки с помоща на С-400!

20

Анонимен

преди 4 години

Галиполи е погрешен десант на английската армия, те никога не са искали да са там.

19

Анонимен

преди 4 години

На който му е от кашкавал ръката не може да върти ятаган.

18

Амчъказлията

преди 4 години

Който може изнудва!

17

Aliosman

преди 4 години

Генерале, хайде говори за реални територии. Кардак е една плюнка скали, без население. На практика ничия земя. Гърците не могат да стъпят там без да ги разбомбят.

16

Ген. Тошев

преди 4 години

в чии ръце беше последно о. Имия преди янките да се намесят и да спестят позора ви (за пореден път)? Във въздуха ще бъдете издухани буквално за часове, не за дни, и никакви съмнителни руски ПВО системи няма да могат да ви помогнат!

15

Анонимен

преди 4 години

Лаят и се правят на големи срещу кюрдите...елате ,чакаме ви

14

Aliosman

преди 4 години

Хайде тук пак започнаха да си разказват сънищата хората, които от десетилетия крещят: Туркие ке падне. И докато чакат, тя окупира половин Сирия. Като си толкова ербап отиди и свали един турски байрак? Преси това може да погледнеш в ютуб какво стана с един грък в Кипър, който понечи. Не успя да стигне и средата на пилона и се свлече като стриптизьорка. Ама с куршум в главата.

13

Ген. Тошев

преди 4 години

Галиполи е друга бира. Турски аскер, но с немска артилерия и немска военни съветници. Окопната война е в миналото. Гърция вече има Ф-35 ако не знаеш.

12

НЕбългарин

преди 4 години

До Ген. ТошевЯ чети малко за битката при Галиполи и пак да поговорим!

11

Еди

преди 4 години

Турците трябва много да внимават, че току виж след една война между тях и Гърция +Русия или Франция, ще ги върнат на Севърския договор и ще сложат Истанбул + Босфора и Дарданелите под международен контрол,а източната част ще си делят Армения и Кюрдите. А Източна Тракия ще бъде гръцка.Евреите са им набрали доста, задето подкрепят палестинците.

10

Анонимен

преди 4 години

И кой ще застане зад гърците ако изнервят Ердоган и той прояви агресия ? Путин и Тръмп ли ще окажат помощ ?

9

Баш Турчина

преди 4 години

Скоро ще разберат или по скоро ще си припомнят гърците, че с турчина шега на бива, като става въпрос за национални интереси!

8

Ген. Тошев

преди 4 години

Прехвалената турска армия е колос на глинени нозе. До сега са имали успехи само срещу виртуално противници- Кипър, който тогава дори не е имал армия и кюрдите, които нямаха тежко въоръжение и авиация. Мисля че при един военен конфликт Гърция ще ги разгроми за дни и не само защото и други държави ще заемат веднага тяхната страна. Гръцкият флот превъзхожда многократно турския. Преди 20 години, когато се бяха сбили за остров Имия, гръцките спецчасти пометоха турците. Във въздуха имаха паритет.

7

Fenasi Kerim

преди 4 години

Турчин съм но не мразя гърците дори напротив ги харесвам като народ и култура. Не виждам нищо ненормално някоя държава да изнудва друга както пише в заглавието. Политиката е най древната професия. Не вярвам че ще стигнат до война ще се надлъгват. При война Гърция ще престане да съществува като държава най много до една седмица а Турция ще изпадне в изолация и икономическа разруха. И двете страни не желаят това. Разбира се подкрепям Турция в тази ситуация защото не съм грък предполагам.

6

Анонимен

преди 4 години

До Ястреб ОсманлиятаАко си говорим откровено,никоя от западните държави не е искала Туция да съществува изобщо,а да бъде унищожена,особено Франция и Англия,канели са дори и България да участва в коалиция срещу Турция,но България отказва,защото вече се е била опарила от съюзническата война,руснаците спасяват *** на турците,като им изпращат тайно оръжие,военни и войска.

5

(-_-)

преди 4 години

Турция така ще го издуха в близките години, че просто не е истина.. Достатъчно грях си акумулираха с това, че купуваха петрол от ИД, а кюрдите, които преследват скоро ще устроят грандиозно парти с фойерверки!

4

баста

преди 4 години

Това са гръцко-турски взаимоотношения.Защо ни занимавате? Турски и гръцки сайтове пишат ли когато имаме българо-македонски проблеми?